local-stats-pixel fb-conv-api

5 veidi, kā uzvarēt kautiņā17

108 0

Kādreiz dzīvē ir kāvušies visi vīrieši. Visbiežāk gan šādi kautiņi notiek jaunībā, kaut gadīties var visādi un pilnīgi drošs nevar justies neviens. Protams, ka vislabākais kautiņš ir nenoticis kautiņš un tādēļ vispirms noteikti vajadzētu pacensties no kautiņa izvairīties. Ja tas neizdodas nav grēks arī mēģināt no kautiņa aizbēgt, īpaši ja redzi, ka pārspēks ir pārāk liels. Tomēr ja tu jau esi tumšā šķērsielā un kautiņš ir neizbēgams ir vērts zināt šos piecus veidus, kā uzvarēt kautiņā. Atceries, ka uzvarēt kautiņā var pat nesagatavots cilvēks, galvenais ir zināt ko darīt.

108 0 17 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 17

0/2000
Paldies autor, tagad varēšu slānīt pagasta bomžus, kas rudenī zog ābolus no kamiņu dārza.
27 0 atbildēt
Novelc bikses - izsitīsi pretinieku no sliedēm.
15 0 atbildēt

Klubā vai bārā visticamāk strādās retāk bet ikdienā sastopoties ar izaicinošiem tipiem noteikti palīdzēs ja izturēsies un kustēsies pārliecinoši, neizrādot nedrošību vai bailes. Visiem agresoriem vairāk vai mazāk piemīt līdzīgi instinkti kā visiem, ja viņi šaubīsies par savu panākumu vai veselību, tie konfliktu neuzsāks.

15 0 atbildēt

Un pats galvenais, ja gadās kādu nejauši noguldīt uz trotuāra, ir ņemt pēdu uzreiz... mazāk problēmu pēc tam pašam. emotion

15 0 atbildēt

NR1 - neiesaistities kautina

12 0 atbildēt

6. paņēmiens - saki ka Mairis Briedis ir tavs brālēns emotion 

11 0 atbildēt
Kāpēc kad kaujas sliktais puisis pret labo, gandrīz vienmēr uzvar sliktais? Pirmie divi punkti jau aprakstīti bija ( kā 1. un 3. punkts), bet ir vēl viens svarīs punkts, kas pretējs tevis rakstītam. Jo NEDRĪKST domāt un plānot. Kamēr domāsi, jau ēdīsi smiltis. Vislabākie veidi, jeb superpaņēmieni ir sekojoši: 1) bēgt 2) traumatiskā pistole 3) gāzes balons
8 0 atbildēt

Kauties ir interesanti, bet bīstami emotion Piekrītu autoram, visi padomi noderīgi, pats agrāk trenējos Jiu-Jitsu emotion 

8 0 atbildēt

 emotion n ja ja

4 0 atbildēt

Izmanto apkārtējos priekšmetus - tukša alus vai šampanieša pudele, koks, truba, kaut vai akmens var sniegt vērā ņemamu priekšrocību.

Vari novilkt kādu apģērba gabalu, lai to uzmetot virsū pretiniekam iegūtu pirmā sitiena priekšrocību, var arī mēģināt iespļaut sejā.

Sitiens pa ausīm vai ausi ir ļoti sāpīgs, pēc tā ir grūti noturēt līdzsvaru - noteikti izmantojiet.

Ar kājām izdaram sitienus ne augstāk par pretinieka ceļgalu.

Ja cīnies pret vairākiem pretiniekiem - neļauj viņiem Tevi ielenkt, un centies viņus turēt vienā līnijā, lai cīnītos ar vienu pretinieku vienlaicīgi.

Ja esi sabiedriskā vietā, tad derētu pievērst uzmanību un skaidri parādīt, ka nevēlies kauties un ka Tev uzbrūk. Ja apkārt būs loģiski domājoši cilvēki, tad kāds palīdzēs.

Bet galvenais - ja Tev uzbrūk, tad visi paņēmieni labi, vajag sist cik vien stipri vari pa pašu sāpīgāko vietu ar ko vien vari...

2 0 atbildēt

teorija apgūta pārejam uz praktiku...es pazūdu vakarā pastāstīšu kā veicās emotion

2 0 atbildēt

Nu ko, tagad kurss ieziets emotion Varam iziet RAF ielās emotionemotion

2 0 atbildēt

Nu dzīvē var gadīties visādi...

2 0 atbildēt
Pilnigs dirsiens. Aizmirstiet visu kas te ir rakstits. MavNav pardaugavā rajona kur nebutu kaulus lauzis gan sev gan citiem. Uzreiz ir skaidrs ja neesi lohs kads bus iznakums. Par pirmo pisaku piekrītu, nakamais solis Šuhers. Ja nemaki ne vienu ne otru tad tevi spardis!
3 1 atbildēt

Vispār jau pēc pretinieka skatiena var noteikt kur viņš taisās sist, tāpēc jau laikus vari izvairīties.

1 0 atbildēt

 emotion 

2 1 atbildēt
Saprotu, ka ir lieldienas un visi ir aptrakuši ar olu kaujām, tomēr pa olām gan nevajadzētu sist, tas tāds nesmuks gājiens.
2 6 atbildēt