local-stats-pixel fb-conv-api

Plikām pakaļām Spokos - NĒ!84

312 35

Tie nav raksti , bet bilžu galerijas. Ja es to gribētu redzēt es meklētu google, neviz spokos!

312 35 84 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 84

0/2000

Nemīziet, drīz arī ierobežojumi nepastāvēs. Visi meža zvēri būs pirmajā lapā

2 0 atbildēt
Lol emotion dienas komentārs. Tas noved reāli pie tā, ka agri no rīta mans puisis nevis grib pamīlēties, bet palūr uz pusplikām meitenēm bildēs, jo redz tā ir vieglāk. - saki man, cik stulbam jābūt, lai seksa vietā izvēlētos palūrēt uz bildēm? Ja vaina nav Tevī, meklē normālu puisi un beidz vainot bildes.
3 1 atbildēt

Ir tīri saprotama problēma, bet tiešām nevar noteikt to līniju, kur likt baltādainas sievietes apakšveļā tīņiem+ vai pie attēliem, ja tajā pašā laikā melnādainie ar atklātām ģenetālijām ir pilnīgi normāli likt tribīnē vai attēlos.

Protams, ja būtu noteikums, par to ka nedrīkst likt neko, ja ir redzama apakšveļa, tad:

1. Ja tās nav plikas bildītes, bet gan raksts par kādu produktu (kas nav reklāma), vai arī vēsturisks notikums, kur būtu kaut vienā attēlā apakšveļa, tad raksts arī nebūtu sakarīgs, ja bilde vai raksts tiktu izdzēsts.

2. Nu ja nebūs meitenes apakšveļā, tad vienkārši būs legingi, vai iespīlēti džinsi, kur tāpat varēs redzēt to dupsi, tie autori kas liek šādus rakstus, tie atradīs veidus kā to darīt, jo pusplikas meičas bildītes ir daudz vieglāk dabūt nekā uztaisīt informatīvu rakstu par kādu tēmu, un arī tagad šīs bildītes pat dabūt vairāk likes nekā jebkurš normālas tēmas raksts.

Bet nu jā, jēgas sūdzēties nav lielas, kā jau kāds staff member teica, ka jātaisa vairāk raksti, lai arī plūsmā šie bilžu raksti pazūd.

2 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt
Kur tad ir tas necenzētais saturs? Nezināju ka sieviete peldkostīmā ir kautkas mūsdienu sabiedrībā nepieņemams.
6 5 atbildēt

Tas tiesa, par daudz bija

1 0 atbildēt

Tev ar steigu vajag meklēt normālu čali...  emotion 

1 0 atbildēt
Labrīt pasaule! Par ko mēs esam aizvainoti šodien?
0 0 atbildēt

Nedaudz par aptauju.... Runa rakstā bija nevis par titulenēm, bet gan par raksta saturu!!!

0 0 atbildēt

Man netraucē emotion

0 0 atbildēt

Par šīm tēmām diskutēt īsti nav jēgas, jo, ja arī kaut ko pamaina, tas nav uz ilgu laiku, jo dupši un krūtis ir kliki, bet kliki ir dzīva nauda, kaķīši. Kad pēc kāda laika atsāku pāršķirstīt spoku rakstus, jau pabrīnījos, ka ir tik daudz tīņiem+ cienīgu rakstu. Nosūdzēju, kā jau kārtīgam portāla lietotājam pienākas, ja saredz problēmu. Rezultāts:

pyrathe rakstīja:

Tīri tehniski no administrācijas puse, publicēt šos pusplikos dibenus kopējā plūsmā ir atļauts.

bubble rakstīja:

Un kādi ir 18+ parametri? TB, kas tur nonāks obligāti un ko tur nevar nekādā gadījumā likt?

pyrathe rakstīja:

18+ tiek ievietotas pikantas bildes, video, neķītri stāstiņi vai joki, arī vulgāri, necenzētiem vārdiem piesātināti raksti. Pieļaujams kails ķermenis, krūtis un pēcpuse. Atkailināti dzimumorgāni, kā arī video, bildes, stāsti, kuros tiek atainots dzimumakts nav pieļaujami!

Tātad, spoki ir tiktāl notrulinājušies, ka pusplikie dibeni nebūt nav pikanti. Oh, well.. Tagad klusējot veru vaļā rakstus ar plikumu titulbildēm un lieku mīnusus. Nav jau citu variantu (protams, tas kačā skatījumus rakstam, bet kaut kāds upuris jānes).

2 3 atbildēt

...vispirms  pamēģini saskaitīt savā komentārā pareizi uzrakstītos vārdus, pēc tam māci citus!

2 5 atbildēt
« 1  2  3 »