local-stats-pixel fb-conv-api

Plikām pakaļām Spokos - NĒ!84

312 35

Tie nav raksti , bet bilžu galerijas. Ja es to gribētu redzēt es meklētu google, neviz spokos!

312 35 84 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 84

0/2000

Dažus gadus atpakaļ, kad biju viens no aktīvākajiem spokiem, man uz mēnesi atņēma žurnālista licenci, jo rakstā bija pikantas bildes.

Tas bija spoki.lv labākais laiks, jo admini strādāja godam  emotion 

29 0 atbildēt

Es vēlreiz atkārtošos. Mēs esam izveidojuši balsošanas sistēmu, lai šādus rakstus varētu iebalsot miskastē un tie vairs spokos neparādītos. Ja, viss ir tik ļauni kā Tu saki, kāpēc šie sliktie raksti nav iebalsoti miskastē?

30 1 atbildēt

Interneta pakaļas mani atturēja no zilā vaļa spēlēšanas. Un kaķi arī.

19 0 atbildēt
Ā vēl viens "man nepatīk šīs lietas,jo tās nesaskan ar manu gaumi vai viedokli" raksts.
19 3 atbildēt

Neredzu problēmu. Kā kādam pret kaut ko pretenzijas, tā uzreiz grib ierobežot spokus. Tik pat labi cilvēkiem var būt pretenzijas pret vienkārši kaķu bildēm.  emotion  Tās taču ņemtas no google, katrs to var apskatīties. Cik es zinu, spoki ir vietne, kurā cilvēki izpaužas. 

15 0 atbildēt

Man patīk spoki tādi, kādi viņi ir. 

14 0 atbildēt

3FckingUnicorns 

parakstos, lai visas pakaļas uz Tīņiem+ emotion 

13 0 atbildēt

Vai dieniņ, vai dieniņ! Atkal jau kādam/kādai dibeni uzkrituši uz nerviem. Bet vai kāds ar varu spiež vērt vaļā un skatīties dibenu galerijas? Brauc tām pāri un nebojā veselību!

12 1 atbildēt
Kas par taudz,tas par skādi.
11 0 atbildēt

Ja nevēlamies tās plikās pakaļas te,liekam tiem rakstiem mīnusus un viņi kā jacky saka nonaks miskastē.Ja kāds vēlēsies tiešo pakaļu rakstu redzēt,lūdzu ej uz miskasti un skaties.  

10 0 atbildēt

Ražena pakaļa ir auglības un pārpilnības simbols.

11 1 atbildēt

Iestājies uzmanības trūkums

9 0 atbildēt

Skatos , ka spokos sākusies ņaudēšanas sezona. Vienam nepatīk tas, citam šitas. emotion Ok, vienīgā lieta, kas man liekas ir tiešām apspriešanas vērta ir sadaļa Tīņiem Plus. Profilos norādīt neīsto vecumu pratīs jebkurš, kas ir iemācījies lietot datoru un iet internetā. Attiecīgi nav nekādu garantiju , ka sīkie tajā sadaļā tāpat nelīdīs iekšā. emotion ID karti tak neuzrādīs emotion Un par tām bildēm par plikām pakaļām - neesmu vēl ne reizi galvenajā lapā redzējis plikas pakaļas emotion Kopš kura laika sievietes apakšveļā/peldkostīmā skaitās kailas? emotion emotion emotion  emotion

11 2 atbildēt

Ja nepatīk tās "pakaļas", tad kādēļ tās skaties/lasi? Vai tad šajā portālā ir jāpublicē tikai raksti, kas Jums ir tīkami? Absurds. Es balsoju, lai šādi raksti par, kā Jūs te smalkjūtīgi izsakāties "pakaļām", būtu vairāk!

11 3 atbildēt
Jau ļoti labu laiku spokos rakstu kvalitāte ir kritusies. Lai jau tie raksti paliek un mazie pokemoni rauj dūrē uz nebēdu, tikai nedaudz kaitina to rakstu kvantitāte. Ja gribas palasīt kaut ko vairāk vai mazāk informatīvu, baigi jāmeklē starp visām soc. tīklu meiču bildēm un citiem bezgaumīgiem rakstiem. Tas pats, ka "karstākie" sadaļā ir kaut kādas vecas dona dziesmas ar 15 plusiem un 10 mīnusiem. Kāpēc likt tādu drazu?
10 2 atbildēt

Nu ja godīgi tad man tiešām mēdz traucēt tā plikās,pakaļas, bet tas ir atkarīgs no cilvēka gaumes un manuprāt šīs nildes arī isti neatbilst 18+ kategorijai. Ieteiktu izveidot sadaļu 16+ kur varētu likt šadus rakstus. Kurš ar mani?

7 0 atbildēt

Vispār jau varētu vienkārši pievienot jaunu sadaļu - "Erotika", "Erotiskie foto" vai ko tādu, pievienot pie sadaļas "Lielajiem". Un viss, atrisināts, lai tur liek rakstus, kas gribēs varēs skatīties un vērtēt. Jo, manuprāt, šāda veida rakstiem ir vajadzīga konkrēta kategorija - nevar jaukt kopā ar "Dabasskati" un t.t. ar šāda tipa bildēm.

Godīgi sakot, tiešām jāpiekrīt, dažreiz ir pārāk daudz to "rakstu" par sociālo tīklu meitenēm un vienkārši "Foto". Neesmu heiteris, bet es gribu ienākt spokos, kur ir interesanti raksti par dažādām tēmām, nevis jau pirmajā lapā katrs otrais vai trešais raksts ir par pus plikām meičām.

7 1 atbildēt
Kur ir problēma reku tev iespēja izplesties taisi soc puišu izlasi lai maziņajām ar tiek
6 0 atbildēt
Jā. Esmu uzrāvusies. Telefons rokās, spoki atvērti un aiz muguras klasesbiedrs lūr. Sak, nezinājis par manu orientāciju. Un ej tu paskaidrot tagad.
6 0 atbildēt
Es piekrītu šitam rakstam, ka titulbildēs nevajag likt meitenes, kuras is puskailas vai kaut kāda veidā seksīgi saģērbušās. Es piekrītu, jo tad īsti nevar iet spokos publikskās vietas un ir jauztraucās ko citi domās, kad ieraudzīs.
8 3 atbildēt
« 1  2  3 »