local-stats-pixel fb-conv-api

Iepazīstieties, Cash me ousside meitene - Daniela Bregoli32

177 0

13 gadīgās ''Cash me ousside meitenes'' stāsts ir ļoti vienkāršs. Īsi sakot, viņa aizgāja uz populāru televīzijas šovu, nolamāja savu mammu, skatītājus un šova vadītāju, un tagad dēļ tā ir kļuvusi slavena un pelna naudu. Kā viņai tas izdevās par to šajā rakstā.

177 0 32 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 32

0/2000
Cilveks kurš principā ir sabiedrības bioloğiskais atkritums dara ko grib, un kļūs ar to bagats, bet normāli cilvēki raujas uz pusēm lai pienācīgi dzīvotu..pasaule noteikti iet uz grunti..
43 0 atbildēt

Apdauzītie amerikāņi

19 0 atbildēt

worldstar'ā redzēju,ka viņa no kautkādas melnās atrāvas  emotion 

13 0 atbildēt

Pēc viņas instagrama, saprotams, ka šī meklē veidu kā uzpelnīties, līdz ar to, ne īpaši ir interesanta. Redzēju video kur viņa ar kaut kādiem youtuberiem kaut ko veidoja. Tur viņa savu "Cash me ousside" pārāk pietēloti pateica. Un ja būs realitātes šovs... cik reāls viņš būs? Piemaksās dubultā, lai pietēlo labāk.

11 0 atbildēt
Kautkur jāpieraksta atgādinājums (piemēram tetovējums uz rokas) neēst modificēto pārtiku, ka ar pēcnācējiem nesanāk tāpat.
8 0 atbildēt

wtf...  emotion 

4 0 atbildēt
Agrāk uzpelnijās mašïnas zogot, a tagad? Tagad ar meme, trūkst vārdu vispār!
3 0 atbildēt

Kāpēc idioti kļūst par slvenībām?

2 0 atbildēt

 emotion  emotion  emotion 

0 0 atbildēt
Tu esi vel stulbāks nekā domāju. Tev tak kantainas smadzenes vai atkal tas no spaisa? Vakar visu dienu nosmējāmies, tev smadzenes apstrādā to ko redz acu priekšā kā tādai vistai. Man apnicies ar tevi runāt, brāļa 3 gadīgā meitiņa vairāk par tevi saprot kas notiek. Novēlu pabeigt skolu, vai vismaz aizej pie daktera lai uztaisa smadzenēm tomogrāfiju, kas zin kas tev tur par salmiem.
0 0 atbildēt