local-stats-pixel fb-conv-api

Patiesais iemesls, kādēļ cilvēki ēd gaļu12

33 9

Patiesais iemesls - karnisms. Kas ir karnisms? Par to video! emotion

33 9 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

Vegānu propaganda.

Cilvēks vispār ir visēdājs. Dabā tā ir iekārtots, ka ir gaļēdāji un ir zālēdāji. Skarbi, bet dabā nav ne ļaunuma, ne labuma. Tā ir mūžīgā cīņa par eksistenci.   

17 1 atbildēt
Tikko vistas fileju iestūmu, uhh ku laba sajūta ....
15 2 atbildēt

Visa veida augi un dārzeņi arī ir dzīvi, ja tie ir savādāki, tas nenozīme, ka tie nejūt sāpes. Tas ir zinātniski pierādīts. Pēc izraušanas no zemes vai nogriešanas, tie ir dzīvi un izjūt sāpes, vairāku stundu garumā. Tas pats, kas dzīvai radībai atņem skābekli vai nebarot vairākas dienas. Nepatīk cilvēka būtība, tad neko citu kā virvi nevaru ieteikt. Viens vai otrs, bet kāds tāpat cietīs.

7 1 atbildēt
Neviens man nav licis ēst gaļu, bet es viņu ēdu jo man viņš garšo. Pusgadu neēdu nekādus dzīvnieku izcelsmes produktus, līdz iedzīvojos milzīgā dzelzs deficītā asinīs, ar visu to, ka ēdu pilnvērtīgu pārtiku, visu kas nepieciešams. Kā arī pasākumu izbeidzu kad ejot uz veikalu, man nebija spēka atvērt durvis..
6 1 atbildēt

Taisnība ir tajā, ka tiek saražots tik daudz, ka to visu nav iespējams apēst. Līdz ar to arī dzīvnieku nogalināšana ir izgājusi no visām robežām. 

5 0 atbildēt

Viena lieta ko vēlos teikt vegāniem... Mans ēdiens uzkakā uz jūsu ēdiena. 

Savage lvl 101

4 1 atbildēt

Kāpēc mēs ēdam puķukāpostus un neēdam dālijas....u.t.t

3 0 atbildēt

kārtējie reliģiskie fanātiķi, šoreiz vegānu paskatā, ar šo mēģina pārvilināt lētticīgos savā paspārnē.

2 0 atbildēt

Pirmie trīs stulbie jauntājumi no viņas un man bija skaidrs, ka šī būs kārtējā propoganda bez jebkādas loģikas (lieki teikt, ka tālāk pat neskatījos).

Un tā starp citu - jebkurš normāls cilvēks varētu atbildēt uz šiem pirmajiem trīs jautājumiem.

2 0 atbildēt

Zināma taisnība jau visā tajā ir... Es esmu no tiem, kas bez gaļas lieliski var iztikt. Atceros, ka bērnībā man ar varu spieda ēst gaļu - man tās bija visīstākās mocības. Pat tiku mežonīgi slānīts, līdz pat asinīm, ja to neēdu. Galu galā es tiku 'salauzts'. Tagad es labprāt panašķojos ar kādu 'līķīti', tomēr ne mirkli nesatraucos, ja ilgu laiku jāiztiek bez tās.

2 1 atbildēt

Sakārojās suņa gaļa.  emotion 

0 0 atbildēt