local-stats-pixel fb-conv-api

Kā zināt, kad Tu tiešām mīli, un ka tas ir īstais cilvēks, ko mīlēt?33

1498 1

Bobs Mārlijs bija krietns vīrs, mīlošs tēvs un brīnišķīgs vīrietis - kopumā. Kādreiz viņam tika uzdots jautājums - Kā zināt, kad Tu tiešām mīli, un ka tas ir īstais cilvēks, ko mīlēt? Atbildi lasiet zemāk...

1498 1 33 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 33

0/2000

Ja godīgi vienīgā īstā lieta, ko šajā dzīvē varam rast ir mīlestība, jo bez milestības viss ir neauglīgs, un ja tomer atrod īstu mīestību viss parējais paliek nesvarīgs, un pati ikdiena paliek gaišāka.

Mūsdienās vispār viss ir vērsts pret patiesu mīlestību, mums uz katra stūra baro iekšā primitīvas seksuālas baudas, kas apmierina mūsu seksuālos instinktus, un sabojā uztveri par mīlestību kā tādu.

69 0 atbildēt

Ja jau viņš tā domāja, tad man grūti saprast, kapēc viņš konstanti krāpa savu sievu un bija daudzu sieviešu uzmanības centrā... nu tā vismaz vēstija viena no dokumentālajām filmām par viņu.

25 0 atbildēt

Un  tad viņš tevi friendzono! emotion 

21 0 atbildēt

Izklausās pēc pasakas.

19 0 atbildēt

Viss jau ir skaisti, bet kāpēc viss raksts ir sieviešu dzimtē atbildēts - no sieviešu skatpunkta?

Viņš bija viņa?! emotion

16 1 atbildēt

Zelta Vārdi! emotion

13 0 atbildēt
[..] viņš nekad tev neliks justies slikti [..] Nu tas nav iespējams. Jebkāda veida attiecībās tā notiek. Sievietes par katru 2.izdarīto vīrieša sīkumu var sajusties slikti. 😅 [..]Viņam Tu atklāj lietas un noslēpumus [..] Aa hell naa..sievietēm tak vienmēr jāpaliek noslēpumainām. Un... ir ļoti daudz lietas,kuras es pat no sevis slēpju 🙄🙄 Ak tas Mārlijs - fantazētājs. 😂
4 1 atbildēt

 emotion 

3 0 atbildēt

Miilestiiba ir visa dziive. Miilestiiba ir visos un visur. Dziivee ir dazjaadi periodi. Katrs cilveeks, kursh ienaak Tavaa dziivee, Tev k-ko dod. Un Tu kaut ko dod vinjam. Bet pienaak briidis, kad shis periods beidzas. Esi laimiigs, pateiciigs un esi atveerts jaunaam attieciibaam.

4 1 atbildēt

Wot to es saprotu, Bobs Mārlijs paties un dzīves gudrs cilvēks https://www.youtube.com/watch?v=Y0hKpdnuXnw  emotion

3 0 atbildēt
Really❤
2 0 atbildēt

Un kas, par to?!

1 0 atbildēt

Leģenda ! 

1 0 atbildēt

Jā, sacerēja dikti labas dziesmas vne? emotion

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Izklausas iedvesmojosi, bet nezinaju ka Bobs runajot sevi iztelojas ka sievieti. Vai ari sis nav Boba teiktais jo raksts ir sieviesu dzimte.

0 0 atbildēt
Ammm. Nūū labii
0 0 atbildēt

Mjam +

0 0 atbildēt
Tas ir tad kad ar visu savu sirdi jūti ka gribi mūžu dzīvot kopā ar šo cilvēku kas tevi papildina tik ļoti ka bez vairs nevar.
0 0 atbildēt

 

Latvijā bija viens kas sacerēja dziemas ierāvis šaubos ka kads viņu sauca vai tagad sauktu par dzērāju...

0 0 atbildēt