local-stats-pixel fb-conv-api

Rīga VS Lauki29

Kā jau video teicu, šis video radās ievesmojoties no spokiem. Spokos viena meitene bija ielikusi rakstu kur salīdzināja vardus. Kā lieto Rīgā un kā arpus tās.

104 22 29 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 29

0/2000

Ieliku mīnusu ievada dēļ, tad noklausījos par to, ka zini ka ārpus Rīgas arī ir pilsētas nevis tikai mēsli un izņēmu mīnusu,ieliku plusu  emotion 

8 3 atbildēt
Rīgā dzuvo tādi paši cirvji kā laukos atšķirībā viens puzbrukušā hruščofkā kur katrs trešais kaimiņš ir narkomāns otrs laukos pusakls palicis samagonku rijot
4 0 atbildēt

Man jau visvairāk patīk tas, ka tiem, kas dzīvo laukos, tada, kā Aloja ir mazpilsēta, Valmiera - pilsēta, Daugavpils - lielpilsēta, Rīga - Galvaspilsēta. Tādiem, kas dzīvo piemēram Alojā, Aloja - pilsēta, Valmiera - bišku lielāka pilsēta, Daugavpils - pilsēta, Rīga - galvaspilsēta. Ir tādi valmierieši, kuriem viss kas ir aiz pilsētas robežas ir lauki un tad ir arī pāris lielas pilsētas, bet tādiem, kā rīdiniekiem - viss kas ārpus Rīgas - Lauki,

5 1 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt
Es tev neliedzu nodarboties ar lietam kuras tev patik, bet es turpinashu minusot tavus rakstus kamēr vinji ir spokos, pietiks pashreklāmas..
3 1 atbildēt

par tusēšanu vecrīgā,garām,nekad nenokožu visu naudu un ja negribu braukt ar taksi VIENMĒR atliek zvans draugam,ja nav dzēris savāks jebkurā diennakts laikā jeb no kuras vieta LV.Ar to arī atšķirās īsti draugi no paziņām,tāpat es viņu vai viņa sievu ,ja vajadzēs savākšu jeb no kuras vieta LV.

Tavai zināšanai ,sabiedriskais transports kavē regulāri un ,kad nevari paļauties uz to un apnīk  visu laiku kavēt,tad sāc sūdzēties,parasti kavē viss ,izņemot 6.tramvaju.

2 1 atbildēt

Es esmu dzīvojis Rīgā ilgu laiku un laukos,arī ilgu laiku,un citās pilsētās LATVIJĀ!Teikšu atklāti,nav starp mumums pilnnīgi nekādu atšķirību,kaut visu mūžu piemēram Varakļānos vai Rīgas centrā ,pilnīgi nekādas!Videi pielāgojamies,tas arī viss.++

1 0 atbildēt

Tā raksta autors kuru tu tagad lasīji emotion 

0 0 atbildēt

0:30 Nosauc man kaut vienu lauku pilsētu gudriniek.

3 3 atbildēt

Nu gan iebrauci auzās ar savu domugraudu. Kā to saprast, darba nav? Darbs ir. Vajag strādāt, sisties, cīnīties, domāt! Laukos darba ir vairāk, nekā tu spēj iedomāties, tikai nav jau cilvēku, kas ir spējīgi visu apdarīt. Protams, pilsētnieks, kas nekad nav bijis laukos neko neizdarīs. Ir dažī tādi bijuši, esmu pat dažam labam mācījis plīti kurināt, lai nenosalst pa nakti emotion Es dienas laikā varu uzspēt gan govis izslaukt un sabarot, gan garāžā ar autiņiem pakrāmēties, gan ar lodēšanu nedaudz paķēmoties. Tā ka sorry, vecīt, komentārs nevietā.

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

tu izskaties dums

0 1 atbildēt

netupī,LV ir viena pilsēta,ja būtu izaudzis Rīgā izjusutu atšķirību izbraucot ārps Lv uzeiz jūti,ka esi nokļuvis laukos ,tāpat kā tavs akcents..

0 3 atbildēt

es Tev labāku lauku definīciju nosaukšu,lauki ir viss,kur nav 3 veidi sabiedriskā transporta,neskaitot mikriņus..

0 4 atbildēt