local-stats-pixel fb-conv-api

Kļūsti par tūrisma un atpūtas jomas profesionāli – studē Vidzemes Augstskolā!29

128 13

Jautājumi: „Studēt vai nestudēt?”, “Ko studēt?” un “Kur studēt” pēc 12. klases absolvēšanas nereti nomoka daudzu jauniešu prātus. Arī tad, ja ir izdarīta izvēle par labu studiju uzsākšanai, nākas apjukt augstākās izglītības iestāžu plašajā piedāvājumā.

Viens no Vidzemes Augstskolas stūrakmeņiem ir Tūrisma un atpūtas studiju virziens.

Kas Tevi sagaida studiju virzienā “Tūrisms un atpūta”?

Tūrisma un atpūtas studiju virzienā tiek īstenotas 4 studiju programmas – divas bakalaura: “Tūrisma organizācija un vadība”, “Tūristu gids – ceļojumu un pasākumu organizators” un divas maģistra: “Tūrisma stratēģiskā vadība” un “Starptautiskā tūrisma pasākumu vadība (ITEM).

128 13 29 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 29

0/2000

Visi samacisies un klus par profesionaliem turistiem.

20 1 atbildēt

Apmaksāts reklāmraksts? Jeb neapmaksāts?  emotion 

15 0 atbildēt

Rakst super, bet tomēr cilvēki neizvēlieties šo novirzienu, vismaz ne augskolas līmenī! Nav jēgas tērēt jeb kādu naudu, lai apgūtu šī novirziena gudrības, jo palielam, ja pašam cilvēkam nav asinīs aktīvi nodarboties ar tūrismu utt. tad, neviens speciālist viņam to neieliks. Parasti "tūrismu" izvēlas cilvēki kam jau ir darīšana vai jeb kāda pieredze šai jomā, vai cilvēki kas itkā grib studēt, bet nezin ko un izvēlas to- domājot ka bīs viegli! Otrajam variantam ieteiktu pasekot līdzi profesionālo skolu piedāvājumiem, un izvēlēties kādu no tiem, lai saprastu kad tie vidusskolā pavadītie gadi bija praktiski laika izsviešana emotion Pēc tam, ja ir vēlme vai vajadzība "augstākas" zināsanas vienmēr ir iespējams apgūt.

15 0 atbildēt

Šī augstskola ar savu lekciju grafiku ir fenomenāla. Lieta tāda, kad lekcijas notiek divas reizes nedēļā un izspiests grafiks pa semestri, kaut arī varētu salikt šīs lekcijas pa 2 mēnešiem kopā. Kā arī citu dienu ir tikai viena lekcja 1h 30min un vai arī divas lekcijas. Uzskatu, kad ir citas kvalitatīvākas augstskolas kurās vajadzētu mācīties.

14 0 atbildēt

Varu saderet lielaka dalja absolventu ,kuru tiek menedzhera amata ir caur pazishanos !!!

14 0 atbildēt

Varbūt kādam noder.  emotion 

10 1 atbildēt

wat, kaut kas tāds pat reāli spēj atmaksāties? 

meh.

9 1 atbildēt

Neiesaku, fakultates lideri kkadi ornatologi 

8 0 atbildēt

Skaisti redzēt bildēs savu un savu kursabiedru sejas! emotion

8 0 atbildēt

Sagribējāt zināt kas programmā tiek piedāvāts? Vai nav vienalga? Re, apraksts ar cilvēkiem - viņi strādā, jūs bezdarbnieku bars!  emotion 

8 2 atbildēt

 emotion 

5 0 atbildēt

Daudz skaistu sieviešu, dēļ tām jau vien vērts pieteikties  emotion 

5 0 atbildēt

Latvijā vispār ir tikai kādas 4 vai 5 mācību iestādes ko varētu dēvēt par augstskolām - šis provinces kantoris šajā grupā diemžēl neietilpst  emotion Šis ir no sērijas - samaksā naudu, pa retam aizej parādies , uzraksti kādu referātu (īstenībā nogopī internetā emotion ), beigās samaksā kādam čalim 200 eur lai uzraksta kaut kādu diplomdarba parodiju  = saņem nevienam nevajadzīgu diplomu. Jēga ''mācīties'' ja tev kāda mutere jeb onkulis ir priekšnieks kādā domē jeb iestādē un Tevi pēc tam pa blatu paņems darbā emotion  Lielbritānijā Tevi ar šo sagaidīs atplestām rokām? - nesmīdiniet bl@ emotion 

3 0 atbildēt

Nelasīju, nepētīju, bet sapratu, ka reklāma...

Hmmm, kas tā mūsdienās par reklāmu, bez plikumiem? Ā, neinteresanta reklāma!

4 1 atbildēt

Un tagad sākam visi likt rakstus par studiju programmām! Ja jau viens var reklamēt, tad arī visi var

11 10 atbildēt

izklausas pēc pilnīgākās laika izmešanas, ja gribiet redzēt nopietnus studewntus kuri doma ar galvam nevis dzimumorganiem ejiet uzmest aci stradiņos uz topošajiem ārstiem 3.kursniekiem

4 3 atbildēt

Te praktiski visus ņem pretī, ja neesi pamanījis. Un kaut ko rediģēt rakstā - tas ir nenormāli ekskluzīvi. Ja gribi ļoti labu rakstu par kādu tēmu - taisi pats. Problem solved.

Ja negribi par konkrēto tēmu taisīt labu rakstu - nu vismaz komentāros argumentēti ieraksti konkrētus punktus, par kuriem padomāt garāmgājējam, negaužoties par "atkal admini" utml. Abstrakta gaušanās "slikts raksts" tikai piesārņo vietu un nerada nekādu efektu.

Es pierakstīju jau - par nodarbinātību nozarē, par konkurenci darba tirgū, par tirgus piesātinājumu. Visi grib plezīru un apmaksāti tusēt zaļumos, ir tādu tusētāju pārprodukcija. Ir kas konkrētāks tev sakāms - kaut vai komentārā iemauc!

0 0 atbildēt

Kad bija raksts par EKA, rakstam nebija komentāru sadaļas. emotion 

2 2 atbildēt