local-stats-pixel fb-conv-api

Kā jārīkojas, ja pēkšņi sāktos karš.24

Iedomājies: Tu tagad sēdi mājā, ārā ir pasakains laiks, tu ar draugiem vai paziņām svaigā gaisā cep gaļu, viss ir ideāli, tu pat nespēj iedomāties, ka šo brīnišķīgo mirkli kaut kas varētu izjaukt. Bet tad pēkšņi Tu redzi, kā pa gaisu lido tev nezināmas armijas lidaparāti un helikopteri, pa lielceļiem armijas bruņutehnika, un nu ko tagad darīt? Tu saproti, ka ir totālā dirsā, karš sācies, katrs slēpjas kur vien spēj un cenšas izvairīties no armijniekiem, liela daļa civēki ir iesprostoti kaut kādās nometnēs, kuras ir stingri apsargātas. Brīvībā ir palikuši tikai daži cilvēki, un vietējā armija nav pārāk liela lai uzveiktu ienaidniekus. Un visi ceļi, pa kuriem tikt prom no pilsētas vai valsts ir aizšķērsoti un arī apsargāti.

239 4 24 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 24

0/2000

Mazāk skaties filmas. Ar šīm darbībām tu ilgi neizdzīvosi, jo jebkurš karavīrs, ko satiksi (un viņi pārvietojas ne jau vienatnē) būs labāk apmācīts un apbruņots par tevi.

Varianti ir divi:

1. Ja esi militārpersona (tsk. zemessargs) - ierodies savā bataljonā, saņem ieroci, ekipējumu un pakļaujies pavēlēm. Tālāk viss būs skaidrs.

2. Ja esi civilais (vai pēkšņi izlēmi, ka labāk būsi civilais), neaiztiec nekādu ieroci, apgādājies max ar ūdens un pārtikas rezervēm, nevalkā nekādus kamuflāžas apģērbu. Labāk mazāk rādies ārpus mājām, un centies neprovocēt karavīrus. Saskaņā ar Ženēvas Konvenciju civilos speciāli neaiztiks, bet ar uzvedību tu vari panākt, ka tevi notur par militāristu vai potenciālu draudu. Atceries, ka arī pretinieka armijas karavīriem nervi ir uzvilkti un viņi tevi nošaus, ja radīsies kaut mazākās aizdomas, ka tu viņiem radi draudus. Ja liek aizvākties no dzīvokļa, jo šeit būs ugunspunkts - dari to bez pretenzijām. Ja liek atdot somas saturu - dari to bez pretenzijām. Dzīvība ir svarīgāka. Kara laikā privātīpašuma vairs NAV. Vislabāk būtu tikt prom no pilsētas, ja tas ir iespējams. Uz laukiem, kur būs klusāk, un mazāk iespējas, ka tevi kādā apšaudē nejauši nošaus vai ievainos. Kas tas tev tur par murgu par kaut kādām nometnēm, kur sadzen visus civilos, es vispār nesapratu.

32 0 atbildēt

No mūsdienu tehnikas īsti neizbēgt naktsredzemība + termālās kameras, satelīti,droni. Diez kas nav.

18 0 atbildēt

Nedrīkst nomirt pirmajās piecās minūtēs emotion

16 0 atbildēt

japagaida lai kads normals cilveks uzcepj šadu rakstu, varetu but diezgan noderīgi

6 1 atbildēt

Pārtika un drošs pavērums. Tā arī būs aizsardzība.

4 0 atbildēt
Sēdēšu šķūni ar cirvi un bambāļiem😁
4 0 atbildēt

''vēro vai nav kāds armijas bars kas ir nostāk no pārējiem, tad pieej klāt aši novāc viņus savāc ieročus un dodies uz māju'' well, ur 12. emotion

4 0 atbildēt
Kā, ko darītu ar ieroci bez patronām!? Ar to mestu pa seju, varbūt kādu parubītu ar laidni.emotion
4 0 atbildēt
Kaitīgs un glups raksts.Labāk būtu rakstījis kss cilvēkiem TIEŠĀM jādar kara gadījumā.Vai neko.Un jādar ir nevis meklēt pistoli lai šautu pa labi pa kreisi,vai kādos mežos jāslapstās,bet gan 1)savākt ūdeni,2)pārtiku,3)aizbarikādēt logus un durvis,4)ieslēgt radio.
9 6 atbildēt

Jāzvana uz 112.

2 0 atbildēt

 emotion Uzmetīs pāris atamenes (bumbas) un nekas nebūs vajadzīgs.  

2 0 atbildēt
Kautkas līdzīgs bija arī ar zombiju apokalipsiemotion
0 0 atbildēt

Pārāk daudz filmas skaties!

Klusinātājs ierocim "nenoņem skaņu", bet nedaudz slāpē. Jēga = 0.

Kara gadījumā ne Tu, ne es un citi vairs nebūtu starp dzīvajiem. Punkts.

2 4 atbildēt