local-stats-pixel fb-conv-api

Kā kļūt nemirstīgam?36

439 1

Mūžīgā dzīve vienmēr ir bijusi cilvēces sapnis.

Mēs katrs gribētu savā dzīvē iegūt neizsmeļamu laiku, lai varētu visu paspēt.

Nākotnes tehnoloģijas varētu šo cilvēces sapni padarīt reālu.

439 1 36 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 36

0/2000

Dzirdēju pasaku, ka Nemirstīgs var palikt kļūstot par Katoli...  emotion  emotion  emotion 

11 0 atbildēt

Man tās nav patīkamas ziņas. Cilvēkam jābūt veselam visu mūžu, bet mūžam jābūt ierobežotam. Vari pats parēķināt, ja neviens vairs nemirs, bet dzimsstība paliks neierobežota, pēc cik gadiem  mūsu planēta kļūs pārapdzīvota. Kas notiks tad?

9 0 atbildēt
Mans vectēvs 40-tajos gados arī eksperimentēja. Lēja bērniem zirgu asinis, cerēja, ka cilvēks izaugs būs stiprs, nemirstīgs. Bet sanāca tikai kentauri.
7 0 atbildēt

Mans uzskats:  dabas procesos nevajag iejaukties, cita lieta ir slimības izārstēt lai vesels cilvēks pilnvērtīgi var nodzīvot to kas atvēlēts.

Labāk dienu dzīvot ar spēku nekā mūžību ar nevarību. /J.Akuraters/

6 0 atbildēt

Zinātne un tās attīstība ir pozitīvi vērtējama, bet tāds nu ir tas cilvēka dabiskais cikls - piedzimt, izaugt, novecot, nomirt, kaut, protams, pastāv arī izņēmumi.

Varbūt, ka cilvēks tik ļoti baidās no nāves, ka ir gatavs uz jebko, lai tikai no tās izbēgtu, tās pienākšanas brīdi novilcinātu.

Paldies par rakstu!

3 0 atbildēt
Mūžīga jaunība -> palielinās dzimstība -> uz planētes zeme rodas pāapdzīvotība -> tiek ieviests likums, ka lai būtu bērni, par to būs jāmaksā valstij??? -> resursu trūkums -> sākam būvēt milzīgus starpgalaktikas kuģus, un meklējam planētas kuras būtu labas dzīvošanai -> pametam planētu zemi, un pārceļamies uz lielāku planētu -> starp cilvēkiem kari nav, bet ir starpgalaktikas kari, pret citām rasēm (ciplanētieši)??? -> ??? -> cilvēces bojāeja
3 0 atbildēt
Es labprāt dzīvotu ilgi , es domāju kādu tukstoti gadu , jo man ir daudz daudz sapņu ...
2 0 atbildēt

Pat ja arī tik tiešām tā notiks - tas būs pieejams tikai bagātajiem un izredzētajiem..  Sabruks pensiju sitēmas - nevar taču pensiju maksāt mūžīgi..

2 0 atbildēt

Hm, interesanta doma - būt nemirstīgam.

No vienas puses - zūd jēga karot, ja nevar - nokaut.

No otras puses, kur mēs visi liksimies. Pēc vienas no teorijām - maksimālais skaits, kuru zeme spēj pabarot ir 4 miljardi. Mūsu jau ir daudzkārt vairāk!

Būs jāierobežo vairošanās. Tas prasīs pārskatīt vienu no pamatvērtībām - ģimene!

2 0 atbildēt

Tā dzīve tā nogurdinātu, ka pats pēc laika mēģinātu sevi nogalināt. Visus ko iemīli, aizvadi. Dzīvotu viens savās atmiņās.

2 0 atbildēt
Nemirstība ir saprotama šādi: cilvēks piedalās nemirstības radīšanas procesā, tas ir, mākslā, reliģijā, morālē - jebkura veida skaistā un labā radīšanā.
1 0 atbildēt

Man ar katru gadu tehnoloģiskie brīnumi un inovatīvie izgudrojumi sāk patikt aizvien vairāk  emotion Žēl, ka tik daudz, kas ir jau izgudrots vai jau tuvu veidošanas beigām, bet pie lielākas auditorijas tas nenonāk...

1 0 atbildēt

Krionika nav gluži nemirstības veids, es teiktu, drīzāk variants kā sagaidīt nemirstības iespējamību.

Bet, jā. Interesanti.

1 0 atbildēt

Būtu forši būt jaunam ilgi un dikti emotion

1 0 atbildēt
Smadzeņu pārstādīšana un problēma risināta. Jāizgudro tik ierīce kas to varētu izdarīt. Skatīsimies kā veiksies krievam pie galvas citu ķermeni piešūt.
1 0 atbildēt

blue brain projekts strādā pie smadzeņu darbības simulēšanas virtuāli, lai izprastu smadzeņu darbību, nevis lai pārnestu kaut ko no mūsu apziņas uz virtuāliem objektiem, lai gan teorētiski, tas ir solis uz to, tikpat labi varētu teikt - tas ir solis uz VISU kas saistīts ar smadzenēm un nākotni. es vispar ticu tam, ka mes mirstam katru sekundi, mes tikpat labi varetu nebut ka teiksim 10 % no musu neitoniem smadzenes tikt azvietoti ar mikrochipu neironiem, taa ir iluzija, ka mes esam kkas svarigs

1 0 atbildēt

Neuzskatu, ka cilvēks to būtu pelnījis. Katram tiek dots savs laiks, lai dzīvotu un izbaudītu to, kas ir dots.

0 0 atbildēt

Dievs radīja cilvēku nemirstīgu, tāpēc mums ir tik grūti pieņemts nāvi.. jo tā nav dabīga mums.

0 0 atbildēt

Zinātne jau ir tik tālu aizgājusi bet joprojām nav zāļu pret vēzi? Protams, ka ir, tikai šādas zāles nav izdevīgas zāļu kompānijām utt..

0 0 atbildēt

Vai visi grib dzīvot...  un vai visiem vajag.

0 0 atbildēt