local-stats-pixel fb-conv-api

11 kļūdas, kuru dēļ Jūsu telefons izies no ierindas jau pēc pāris gadiem19

Daudzi cilvēki nedroši izvēlās savu telefonu, atdodot par to ne mazums naudas, no sākuma lepojas un rūpējas par to, bet tāpat izmanto to nepareizi.

Šodien pastāstīsim par 11 nepareizām lietām, kuras darām mēs visi.

80 2 19 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 19

0/2000

neizmantot kā modinātāju, kam tad vispār viņu izmantot???

11 0 atbildēt

Vispār, viedtālruni lietot ir kaitīgi, jo tas izstaro radioviļņus, kuri bojā audus. Tas nozīmē to, ka tā saskare ar ādu arī ir kaitīga un lietojot šo ļauno ierīci jūsu organisms arī var iziet no ierindas pēc pāris gadiem. Es par to drīzāk uztrauktos, nevis par, kaut kādu sūda viedtālruni.

Vispār paredzētais viedtālruņa dzīves cikls ir līdz 2 gadiem, tā kā "pēc pāris gadiem", tas jau ir sen pāri tā paredzētajam lietošanas ilgumam.

+ Raksts maksimāls vēzis. Visas manas smadzeņu šūnas šo rakstu pārskatot gribēja aiziet un nomirt. 

Paldies par uzmanību.

9 4 atbildēt

Nevajag telefonu izmantot tikai izklaidei, spēlītes, programmas, tad arī pienācīgi kalpos. 

5 1 atbildēt

Nesaprotu kāpēc vispār šo lasīju ja parasti es telefonus kkādā 1 nedēļā tā sašķīdinu ka labošana pusi no telefona cenas izmaksā. emotion 

3 0 atbildēt

Izlasīju virsrakstu un iedomājos - vau, jauns raksts no Liver =)

2 0 atbildēt

Nesaprotu, kāda problēma ir izmantot telefonu kā modinātāju? Nu, protams, ja telefonam jāskan pusi rīta, tad varbūt tas nedaudz ātrāk izlādē akumulatoru un citādi varbūt ir slikti telefonam, lai gan apšaubu, bet ja modinātāju izslēdz jau pie pirmajām tā skaņām vai to vairāk iestata tikai drošības pēc un pats piecelies nedaudz pirms tā un to izslēdz, tad kur ir problēma? Vai tad tāda nav mūsdienu viedtālruņu būtība - apvienot vairāku ierīču funkcionalitāti vienā, tai skaitā arī modinātāja? Tikpat labi tad jau telefonu neizmantojam arī fotogrāfēšanai vai spēļu, programmu lietošanai, jo tam taču var attiecīgi izmantot digitālo kameru, spēļu konsoles un datoru.

2 0 atbildēt
Šis raksts tā kā no 2011. Gada, daudzas no šīm problēmām vairs nav aktuālas. emotion
2 0 atbildēt
Dažus jau zināju.
0 0 atbildēt

Piekrītu par lādēšanu, bet pārējais ir pilnīgs un totāls sviests. Tad kāda mārrutka pēc es esmu iegādājies smartfonu, kas maksā tikpat cik gana sakarīgs laptops? Dabiski, ka es močīju savu smartu uz pilnu klapi. Reizēm tas uzkarst tā, ka nākas vilkt rokās metinātāja cimdus, lai to noturētu. Un, protams, ka es cenšos tos mainīt katrus divus gadus.  Mēģināju pažmiegties un turēties pie 5S cik ilgi iespējams... Ne sūda! Pēc 3 gadiem baterija pateica "čau", iepirku jaunu no iFixit, nomainīju, tā nokalpoja precīzi divas dienas un nosprāga. Nācās braukt uz Apple Store pēc jauniņa SE. Nu nepatīk man tās nenormāli milzīgās, plānās planšetes, tāpēc tomēr izlēmu neņemt iPhone 7, lai kā kārotos jaunākas fīcas un Touch ID sensors. Secinu - NEVAJAG lietot smartfonu ilgāk kā 2 gadus. Pārbaudīts.

2 2 atbildēt

Ar LIELU uzsvaru uz "ja to maz noslogo". emotion

0 0 atbildēt

nu naher, tos kas kaut ko šitādu raksta, paši nesaprotot kas kā strādā un kāpēc, vajadzētu izolēt ne tikai no interneta, bet vispār aizliegt eksistēt. nezini lietu - sēdi biksēs. nezini lietu bet gribi plātīties - labāk pakaries.

0 0 atbildēt

Vienkārši reizi pāris trīs gados ir jāmaina telefons, jo pa šo laiku gan softs, gan baterija ir novecojuši, gan aplikāciju prasības ir daudzkāršojušās. Ražotāji speciāli padara vecāku telefonu lietošanu neciešamu, tāpēc atliek vai nu pakļauties un mainīt trubas, vai arī ciest par savu nepakļāvību. Un, ja maini telefonu pietiekami regulāri, nav jāveic šamaniskas darbības ar izslēgšanu reizi nedēļā, kas tāpat neuzlabo telefona ilgmūžību nekādā mērā.

0 5 atbildēt