local-stats-pixel fb-conv-api

Krievijā vardarbība ģimenē vairs nav noziegums.42

322 4

Vai tam ir jābūt noziegumam, ja vīrs sit savu sievu? Daudzās valstīs tāds jautājums vairs nepastāv, bet ne Krievijā kur parlaments pagājušonedeļ nobalsoja par to, lai dekriminalizētu vardarbību ģimenē, izņemot gadījumus, kad bieži pāridarījumi nodara nopietnus ievainojumus.

322 4 42 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 42

0/2000

Kā man noriebušies šitie propogandētāji, jūs visās malās esat un no visām pusēm, tagad es jūs te ar ļoģiku samalšu, ceru, ka dzirdīgas ausis šo izlasīs.

1. Kāda gan mums te daļa par to, kas notiek krievijā? Mēs to nevaram ietekmēt un mums to arī nevajadzētu darīt. Kamēr Krievija negatavo militāru iebrukumu Lv, nečakarē mūsu ekonomiku caur eksportu/importu un citiem pakalpojumiem vai visādi citādi nemēģina destabilizēt mūsu mīļo Latvijas valsti, tad mums jātur mute ciet par kaimiņos esošajiem sūdiem un vairāk būtu jādomā par tiem akmentiņiem, kas ir mūsu pašu dārziņā un to ir DAUDZ, pat pārāk, tā kā gudri dirst nav malku cirst, pie darba dirsēji!

2. Tā kā jau iesākot šo tematu par ģimenes vardarbības dekriminalizēšanu, es nezinu, man šķiet, ka, likums neko nevar mainīt tajā vai cilvēks ir normāls vai nav, jo, ja tu dzīvo pēc tikumiskām vērtībām, tad vardarbība ģimenē nebūs un, ja reizēm arī ir, tad tai ir jābūt. Tikai nediršiet te visi, ka bērnībā, ka Mamma vai Tētis nav uzšāvuši pa dibenu, kad izdarījāt kkādas muļķības. Nediršiet, ka vecāki nav uzbļāvuši, kad tik un tā turpinat darī muļķības. Nu reāli? Es te šobrīd runāju par veselīgu ģimeni, nekas nav ideāls un nevar izaudzināt bērnus pilnīgi ideālos apstākļos, ka nekas nav tāds noticis, lai bērnu sodītu par tā grēkiem. Tomēr es neatkāpjos un neatbalstu, ka ģimenē ir vardarbības problēmas, kas iziet ārpus rāmjiem, kad vīrs sit sievu, klopē bērnus, vecāki dzer un nerūpējas par bērniem un vēl tamlīdzīgas lietas, nebūt nē, tā ir reāla traumēšana un tai jābūt sodāmai, bet tad atkal, tā ir slima ģimene, kurai ir sajukušas vērtības. Jūtat atšķirību? Es nezinu, kādas tieši izmaiņas likumdošanā ir notikušas Krievijā un ne man ir vispār kkāda nojausma par to kāda ir likumdošana Krievijā, par to lai spriež un lemj Krievijas tauta, bet te vietējiem dirsējiem varu teikt, ka ja dzīvo kā normāls cilvēks ar tikumiskām vērtībām, šitādas problēmas ies secen un, ja vēlaties skatīties uz tām likumdošanām tik dikti, tad neļaujieties propogandistu pavadam un sāciet lūkot Latvijas likumdošanu, pilsoņi to var mainī un vērst par labu nevis kkādi idioti tgd novērš Jūsu uzmanību uz lietām, ko Jūs nevarat ietekmēt vai mainīt.

3. Šis raksts izklausās kā no rietumu mēdijiem nācis un pa taisno nopublicēts. Autor, tu domā mēs te Latvijā idioti esam? Mēs 50 gadus PSRS bijām, mums vēl ir palikusi izpratne par to kā notiek lietas Krievijā (vismaz aptuvena) un vietējiem ir pilnīgi cits rokraksts rakstot lietas par Krieviju. Ortodoksa baznīca? WTF? Aizej pa ielu un paprasi 10 ļaudīm, kas tā tāda ir. Pareizticīgā saka mūsējie, tas tā..... Un kāpēc viss šis raksts ir jāliek spokos, kur vispār nav nekāds sakars ar politiku, bet gan ar izklaidi un vēl jo vairāk, ja tas būtu vienkārs atskats, bet te ir klaja negatīva nostāja par notiekošo un uzspiedošs naids pret Krieviju. Kādā sakarā? Es gribu mieru nevis karu, autor, labāk septiņas reizes nomēri pirms griez.

40 7 atbildēt

Nu vot, vēl viens pierādījums, ka Putins un krievu valdība ir sasodīti stulbi. emotion  emotion 

31 4 atbildēt

Jocigi emotion 99 gadijumos arabu pasaule vardarbiba ģimene ir normala paradiba emotion Dažas afrikas valstis sievieti var pardot vai iemainit ka kazu + plus var dzivot ar haremu un sieviete var but verdzene 2 vai vairak braļiem emotion Bet Tev šoku izraisa ka krieviem baznica atbalsta sodus berniem vai kavienu slinkai krievenej emotion Un vel kas - tas viss pagaidam tikai runu limeni - nu viena tante teica emotion

15 0 atbildēt

Ir dažādi gadījumi, dažādi cilvēki... Nav tikai nabadzītes, kurām tiek pāri nodarīts. Dažas ir tādas maitas, kas prot uzburt asaras varas iestāžu klātbūtnē. emotion

11 1 atbildēt

Konservatīvajiem tradicionālo vertību aizstāvjiem varētu patikt. emotion

10 0 atbildēt

Lai cik tas būtu nepareizi, noteikti varēs redzēt mazu līknītes pacēlumu demogrāfijas statistikas tabulā (sievietēm uzliekot mazu rāmiti ar šo) !

Nesaku, ka tas ir pareizi !

9 0 atbildēt

Tas tāpec ka krievija nevar pavilkt uzturēt cietumus.  Mazāk cietumnieku mazāk uzturēšanas līdzekļu tiem jāizšķiež.

7 0 atbildēt

Vairs? Kad tad ir bijis? emotion

Jebkā iekaustīšana Urlijā ir tradicionāla vērtība. Tradīcijas ir spēcīgākas par likumiem.

6 1 atbildēt

Brīnos par tiem 36% cilvēku, kas atbildēja, ka vardarbība ģimenē nebūtu sodāma vispār.

3 0 atbildēt

Te tiem pargudrajiem spriedejiem pasiem vajadzetu atrauties pa muti no vecakiem vai vira/sievas, tad redzetu ka tas sap (daudz vairak, ja ta rikotos svesinieks vai pat pazina, draugs)

5 2 atbildēt
Bet tā tač ir tradīcija!
3 0 atbildēt

Un es tev ieteiktu to pašu.

3 0 atbildēt

 emotion 

3 0 atbildēt

Tagad moderni to saukt par vardarbību ģimenē... Tagad katrs tīnītis ar savām tiesībām var augt kā pēdējais lamzaks, jo vecāki pat vairs nevar nopērt, kad ir pelnījis. Jo tā tagad skaitās vardarbība pret bērnu...

Es savā laikā dabūju pa dirsu ar siksnu daudz reizes un arī esmu stāvējis kaktā vēl vairāk un ļoti labi apzinos, ka biju pelnījis katru pērienu. Bet tagad visi aug pēc mensarsomething vai kā tur to skolu, kur ļauj bērnam augt par pohu*istu, kājām bradāt sēdekļus sabiedriskajā, ārdīties un skaļi klaigāt veikalos, neteikt lūdzu/paldies vai sveicināties ienākot kādā svešā pasākumā/kaut vai pie mammas uz darbu.  Šo lietu vajadzētu nodalīt no tiešām vardarbības ģimenē, kur abi vecāki sīņo un pa laikam iespārda sīko. Bet pēršanu/aiz aus saraušanu gan ir galīgi debīli mest vienā maisā. Ja piemēram kaķis nesaprot, ja viņu fiziski iespaido par kādu blēdību un vēl vairāk satrakosies, tad cilvēkbērns ļoti labi sajēdz to, ko ir nepareizi darījis, kad dabū pa dirsu pāris reizes.  Vajadzētu arī sodīt tos vecākus, kas ļauj bērnam uzvesties kā viņš pats vēlās, nevis tā, kā ir pieklājīgi....tādus ar jāsoda par dzīvības došanu cilvēkam un tā cilvēka degradēšanu jau no mazām dienām.

2 0 atbildēt

Bērni jau savā starpā var izkauties, vai arī vecāki var uzšaut ar siksnu un nolamāt, bet, ja vecāki savā starpā kaujas, tad nav labi. 

2 0 atbildēt

Nesmīdini mani, citiem tur dzīvo radi n shit, nu es nedomāju, ka spokos esošai latviski runājošai daļai tur dzīvo daudz radi un pat jka arī dzīvo, viņi lasīs īstos avotus vai avotus, kas tuvāk pietuvināti Krievijai nevis kkādus spokus, kur tādi propogandisti kā tu maļ savu nostāju nevis apraksta notiekošo. Hmm..... Embargo..... Tie nebija Rietumi, kas pirmie to ieviesa? Nu lab, viņi iebruka Ukrainā, bet still. Un es nezinu, kas tev ir par tiem ģeopolitkas pētniekiem, bet visa Baltija IR Krievijas ģeopolitkas interešu lokā un gatavots vienmēr kkas tiks. Kādēļ mums nevajdzētu te vispār iedziļināties Krievijas sūdos, jo šī ziņa tikai bļauj, aij, Krievijā hu*ova, Krievija slikta un tas atkal dod pamatu otrai pusei cepties un tad beigās rada tādu kā nesaticību Latvijas tautā un tad Krievija var spēlēties. Ja gribi pacelt netīrumus par Krieviju, tad raksti par Ukrainas karu nevis ņemies gar pilnīgu huiņu kā vardarbības dekriminalizāciju ģimenēs. Kā tu to vari izkontrolēt? Iesi ar lukturīti un skatīsies ko katrs ģimenē dara? Cik ģimenes noklusē vardarbību? Un tu laikam nelasīji, ko es rakstu, es biju minējis atšķirību starp VESELU ģimeni un SLIMU ģimeni. Slimas ģimenes ir nepieciešamas ierobežot nevis salikt visus vienā katlā un sodīt abus pēc viena lāga. Paskaties uz Norvēģiju, tur šādi likumi ieņem pretēju galējību, nezinu, man šķiet, ka tas ir vēl ļaunāk, kad bērnam kko aizrādi un tev viņu var atņemt valsts iestādes un atdot adopcijai citai ģimenei pirms tu spēj atgūt savu sīci. Krievijas tauta šos likumus neatbalstīja, atbalstīja komunisti un baznīca. Njā.... Tu tur biji klāt? Redzēji? Runāji ar Krievijas tautu, tev ir intervijas, veikatas analīzes? Vai tu vnk dirs līdz pēdējam? Nu un pat ja to arī pieņēma vecie komuņagas, ko tur ir pieņēmusi pati tauta? Es zinu, ka Latvijā ir daudzi spēcīgi cilvēki, bet tu tāds toč neesi, ja nespēj uztvert kritiku neaizvainojot savu oponentu. Njā, tad vēl ortodoksa baznīca, vec, vietējie te tā nerunā, kur vietējie masu mēdiji izmanto šo vārdu salikumu? Ja tu zodz rakstus, pārkopē šeit vai neveiksmīgi pārtulko, tad atzīsties un nedirsies, ja. Mana izklaides interpretācija, cik skatos, šeit tiek nīcināta visos virzienos, es drīzāk teiktu, ka Jūsu interpretācija šeit tiek uzpiesta. Nekas, varat bliezt cik gribat, mani nepārliecina vāji argumenti un lamas. Tev hobijs pētīt politiku, malacis, atmet emocijas un tad turpini tālāk, citādi tu tērē laiku uz bezjēdzīgiem komentāriem tā arī īsti neko nepasakot nedz rakstā, nedz komentāros.

1 0 atbildēt

Īsi un kodolīgi - vīrietis vairs nav vīrietis kopš dienas, kad pacēla roku pret sievieti.

Otrais, bērnus var iepērt tā maigi uzsitot pa dupsi un paskaidrojot, bet ne jau ņemt talkā smagos armijas zābakus un brutāli nospārdīt un atskaldīt tā ka mēnesi zila dirsa un viss pārējais. Tas nekādu labo iespaidu neatstāj uz psihi.

1 1 atbildēt