local-stats-pixel fb-conv-api

Dziednieciskā toriņa izgatavošana.16

Sveiciens spokiem entuziastiem un interesentiem ! emotion Kā sapratu, tad daudziem interesentiem ģeneratoriņi jau ir uztaisīti un spoles uztītas, atliek tik vēl uztaisīt Toriņu priekš pilna dziednieciskā komplekta, par to tad arī būs šis stāsts.

Tors veido ierobežotu koncentrētu statiskās strāvas implozijas lauku, bet tam ir savādāks lauka spektrs nekā spolēm. Toriņš izmantojas daudzos gadījumos, kad ir jāremdē sāpes vai jānovērš kāda kaite konkrētā vietā. Toriņš palīdz ātri sadziedēt brūces un apdgumus kā arī noņem to izraisītās sāpes, tāpat noņem sāpes un dziedē ceļgalu, plecu, roku locītavu, muskuļu un citas sāpes, delitē krampjus, palīdz ātri izklīst augoņiem un sastrutojumiem, palīdz arī zobu iekaisumu un sāpju gadījumos. Ar toriņu varam iedarboties arī uz atsevišķiem orgāniem, piemēram, izšķīdināt nierakmeņus, apturēt audzējus un dziedēt citas nopietnas kaites.

Īsumā tas apmēram viss, tagad ķersimies pie toriņa izgatavošanas.

« 1  2  3 »
358 1 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 16

0/2000

emotion

9 1 atbildēt

Manuprāt, administrācijai vajadzētu apsvērt iespēju liegt anonīmi komentēt, citādi jau tā bezkaunība sāk par traku palikt. Pie pirmās izdevības kaut kas tiek iepļūtīts....emotion

9 2 atbildēt

Tiešām, nakuy muļķiem jātērē savs laiks  lasot rakstus par avangardiskām tehnoloģijām ?!   emotion  Labāk taču sēdēt kā mucā un nelīst ārpus skolā iekaltajiem rāmjiem, tāpat tavs prāts nevienu progresīvu atklājumu nepieņems....   emotion   

6 0 atbildēt

Problēmas Tev, vecīt, ja nestāv.... Normāliem večiem insturments vienmēr ir darba kārtībā... emotion 

6 0 atbildēt

Met gan to pīpēšanu nost kamēr vēl neesi savienojies ar Visuma putekļiem.  emotion  

PS.  Pakaļa citai funkcijai ir paredzēta, nevis lai tajā spraustu visu ko uz grīdas ieraugi, Tās tev, vecīt, ir jau slimīgas novirzes.

6 0 atbildēt

Nakuj mums vispār kaut kas ir vajadzīgs ?  Dažam labam priekš pilnas laimes pietiek ar vienkāršu, debīlu ikdienas troļļošanos  emotion  

3 0 atbildēt

Tukša mūldēšana man nepatīk ! Visi mani teksti ir balsīti uz reāliem rezultātiem nevis ir no pirksta izzīsti, tādēļ arī cepos.

Man nevajag atzinību vai uz pleca uzsist, es bez atlīdzības ar interesentim dalos ar savu pieredzi, tā ka nevajag te kašķi meklēt.

3 0 atbildēt

vijumi nav noslēgti, katrs tinuma vads ir atsevišķi pieslēgts tikai pie viena gala, otrs vads vienkārši paliek gaisā, savā starpā tie nav savienoti. Apskaties pieslēguma shēmu :  Dziedinošās spoles tīšana.  25 bilde.

2 0 atbildēt

Ir statiskās strāvas lauks, es pat video rādīju kur mērīju gan elektromagnētisko lauku, gan strāvas lauku, pribors parādīja absolūtu nulli ! Beidziet taču gaišos prātus čakarēt, uztaisiet un paeksperimentējiet paši !!!  Man nevienam nekas nav jāpierāda, man ir tikai jāparāda, tālāk, meistari, paši startējiet, mēriet, testējiet un eksperimentējiet !

2 0 atbildēt

Ja būtu normāli piereģistrējies, nevis kā anonīmiķis startētu, tad nebūtu tāda attieksme....  emotion

2 0 atbildēt
MJ avatarsMJ

 emotion 

0 0 atbildēt