local-stats-pixel fb-conv-api

91 gadus veca sieviete piekauj iebrucēju un atņem viņam telefonu!19

281 0

Kādu laiku atpakaļ 74 gadus veca bruņojusies vecmāmiņa parādīja zaglim durvis pēc tas centās ielauzties viņas mājā. Bet tas vēl nav nekas, kad izlasīsi par šo 91 gadus vecvecmāmiņu, kas atkratījās no laupītāja, izmantojot savas dūres!

Ap pusnakti Florence Grahama atradās savā dzīvojamā istabā, skatoties televīziju, kad pēkšņi viņa izdzirdēja skaņas un pamanīja figūru, kustamies pār viņas paklāju.

Tieši tad viņa ieraudzīja Maiklu Flahertiju - kaimiņu, kas ik pa laikam nošķūrē viņas iebraucamo ceļu, lavāmies pār viņas dzīvojamās istabas paklāju.

Grahama stāsīja 6ABC, ka viņai ''šķita, ka viņa izdzirdēja kādu skaņu ārā, bet tajā pašā laikā viņai šķita, ka ir neparasti vējains. Pēkšņi, es te sēžu un viņš te rāpo pār manu paklāju uz vēdera!''

Tas noveda abus līdz fiziskai kaujai, līdz Flahertijs tika vaļā no omītes un aizbēga ar apmēram 1000 dolāriem un dārglietām. Bet tas nebija vis tik vienkārši. Cīniņa laikā Grahama paguva pagrābt laupītāja mobilo telefonu!

''Mēs cīnījāmies pār to telefonu,'' Grahama teica, ''es viņam atkārtoti teicu ''tinies no šejienas, Maikl. Tinies!''.


Pēc Flahertijs beidzot aiztinās, Grahama izsauca policiju un notikuma vietā ieradās policists Stīvs S., atrodot ''vecu, 91 gadus vecu kundzi, kas atvēra viņam durvis.'' Viņai uz sejas, uz halāta un pieres bija asinis.

Bet, izmantojot tālruni, ko Grahama paguva no viņa paraut, policijai izdevās atrast Flahertiju slēpjamies savā guļamistabā un viņu arestēt.

Denisa Sabella (kaimiņiene) teica, ka šī nav pirmā reize, kad Flahertijs aplaupa kādu, kam viņš palīdz ar dažādiem darbiem: ''viņš ir paguvis ielauzties kādā citā mājā, 2 mājas tālāk''

Bet, sakarā ar Grahamu - kas darīts, tas darīts. ''Cerams es tam tikšu pāri,'' viņa teica.

Ja šie notikumi ar vecmāmiņām ir devuši kādu mācību, tad tā noteikti ir - nekad nenovērtē pensionāru par zemu.

281 0 19 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 19

0/2000

Mana Ome man ar atņēma telefonu...kāpēc viņas tā dara?  emotion  emotion 

20 0 atbildēt

Kur ir atbilde: es pats esmu vecvecāks ... ?

16 0 atbildēt
Cik labi, ka mazdēls sajauca adīšanas kursus ar 40 stundu Kung-Fū kursiem dzimšanas dienas dāvanā.
13 0 atbildēt
Damn it feels good to be a gangsta
10 0 atbildēt

palīdzēju ,bet kopš decembra vairs nav kam palīdzēt

7 0 atbildēt

Mani vecvecāki paši tiek galā un neļauj jaukties viņu darbos.

3 0 atbildēt

Sparīga babuļa!

2 0 atbildēt

Mana vecmāmiņa arī uz ko tādu būtu bijusi spējīga. Kad viņa jau bija mirusi, ar bračkām bēniņos aiz spāres atradām  viņas kara laika "lugeri". Žēl, ka mums to atņēma un iemeta ezerā.

1 0 atbildēt

drosmīgs tantyks

0 0 atbildēt

mkay

0 0 atbildēt

Kādu laiku atpakaļ 74 gadus veca bruņojusies vecmāmiņa parādīja zaglim durvis pēc tas centās ielauzties viņas mājā. Bet tas vēl nav nekas, kad izlasīsi par šo 91 gadus vecvecmāmiņu, kas atkratījās no laupītāja, izmantojot savas dūres! Nu tad izlemj 74 vai 90 gadi!!!

0 0 atbildēt