local-stats-pixel fb-conv-api

Kas pēc manis paliks, kad manis vairs nebūs?14

369 0

Sveiki, spocēni!

Klāt jau svētdiena.. Šoreiz mazliet neierastāka tēma.

Aiziešana viņsaulē un bēres gandrīz nevienam nešķiet aizraujošs sarunu temats. It īpaši, ja tas notiek neplānoti. Taču ir cilvēki un kompānijas, kuras savu radošumu izpauž pavisam neierastā veidā – piedāvājot pēc aizgājēja atstāt ko paliekošu un varbūt pat noderīgu.​ Palasi..

Jauku šo vakaru emotion

369 0 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://Interneta dzīles
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000

Ideja par organisko kapsulu un koku, kurš paliek pēc manis man patika. Taču es savu kapu esmu iedomājies citādāku. Tajā būs daudz koki, daudz krūmi un ziedi, kuri ir jākopj ,jālaista un jāapgriež. Tā es spēšu saviem tuvajiem krist uz nerviem arī pēc nāves. 

25 0 atbildēt

Jāteic, visi varianti ir visnotaļ oriģināli. Nekad nebūtu domājis, ka tādas lietas kāds praktizē. 

11 0 atbildēt

cenas vajadzēja pievienot..

8 0 atbildēt

HM pec naves palikt par koku - vispar vilinoši emotion Japadoma ka tadu ideju realizet emotion

5 0 atbildēt

Tiem kas baidās gulēt zarkā, te bus mana loģika --> tu nomirsti, tevi kremē, izkaisa pļavā, pļāvā aug ražīgi zāle, govs aped, izdirš, sudos iestada koku, izaug koks, koku nozāģē, gateris sataisa dēļus, galdnieks no dēļiem uztaisa zārku. Nekur neaizmuksi no zārku   emotion  

5 0 atbildēt

KAPsula mmmmmmm  emotion 

3 0 atbildēt

Vācijā mode ir kapsēta-mezs. Ieej tajā mezā un dzīves laikā izvēlies, zem kura koka gulēt. Pie koka tiek piestiprināta plāksnīte ar tavu vārdu, samaksā naudiņas un gaidi... Kad būsi beidzis dzīves ceļus, urna tiks aprakta zem koka. Vēl var likt apglabāt sevi kosmosā  https://www.bestattungen.de/ratgeber/bestattungsarten/weltraumbestattung.html  ; un vēl citur, būtu tik nauda ...

3 0 atbildēt

baigi negribu, lai palicējiem jāapmaksā mana apbedīšana, lai kāda tā būtu. Ja ir iespēja, gribu, lai mans ķermenis pats uzreiz pēc manas nāves zibenīgi sadalītos elementārdaļiņās. Ja tas nebūs iespējams, katram gadījienam iešu nomirt kā indiāņi - kautkur, kur mani nevar atrast...ja vien spēšu paiet. Koroč,jāpiestrādā, lai pirms nāves varu pavilkt kājas uz kādu ellē ratā neatrodamu vietu.

2 0 atbildēt
Interesanti. Kad man pienāks laiks gan jau ka varianti būs daudz vairāk nekā tagad.emotion
1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt