local-stats-pixel fb-conv-api

iPhone 8 un Galaxy S8 būšot ļoti, ļoti līdzīgi5

2017.gadā iPhone 8 un Galaxy S8. Abiem flagmaņiem, kas varētu būt iespaidīgākie nākamajā gadā, būs stiklots korpuss un stipri līdzīgas īpašības. Piemēram, OLED ekrāns ar tajā iebūvētu pirkstu nospiedumu skeneri un citiem sensoriem, kā arī izliekta ekrāna opciju un dubultu galveno kameru.

iPhone 7 plus jau iet Huawei P9 pēdās un piedāvā dubulto kameru. Galaxy S8 sekos nākamgad, turklāt bonusā piedāvās priekšējo, selfijiem domāto kameru ar autofokusu, raksta bgr.com.

Korejiešu interneta vietne ETNews vēsta, ka Samsung ir nolēmuši savu jaunā flagmaņa Galaxy S8 priekšējo kameru aprīkot ar autofokusu, lai lietotāji varētu uzņemt labākas pašbildes.

Reklāma

«Ļaudis aizvien vairāk bildē sevi, un augstākas kvalitātes selfiju kameras kļūst aizvien pieprasītākas,» ETNews sacījis kāds vārdā neminēts industrijas pārstāvis. Tādēļ paredzams, ka Samsung vēlēsies spert soli uz priekšu, lai izceltos uz konkurentu fona.

Dienvidkorejas gigants esot atradis iespēju, kā pievienot priekšējai kamerai autofokusu, nepalielinot kameras moduļa biezumu. Proti, ierīce, kas atbildīga par fokusēšanu, atradīsies nevis aiz lēcām, bet blakus.

Samsung šīs baumas pagaidām nekomentē, norādot: «Mēs nerunājam par produktiem, kuri vēl nav nonākuši pārdošanā.»

Kā norāda bgr.com, iPhone FaceTime kamerām nav autofokusa un nav arī informācijas, vai iPhone 8 tādas nebūs.

Gaidāms, ka Galaxy S8 tiks prezentēts nākamā gada martā, bet iPhone 8 - septembrī.

30 1 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000
Un tagad visi kam ir iPhone 7 varat iet raudāt stūrītī, jo atkal lai justos kurti jāpērk jauns telefons emotion
9 0 atbildēt
To vēl redzēsim...
4 0 atbildēt

Raksts par tehnoloģijām bez nevienas bildes? Kāpēc ne?

0 0 atbildēt