local-stats-pixel fb-conv-api

Daži padomi, kā rīkoties, ja Tu esi palicis pēdējais cilvēks uz Zemes34

724 17

Sveiki spoki!

Vai kādreiz esat prātojuši, kā būtu, ja Tu paliktu vienīgais dzīvais cilvēks uz zemes?
Zinu tikai to, ka iespēju būtu ļoti daudz un bez ierobežojumiem. Varētu darīt visu ko vien sirds kāro, piemēram Tu varētu doties uz "Disnei Zemi" pavizināties ar karuseļiem. Tev nebūtu jātērē nauda visam ko vēlies, Tu to vienkārši varētu paņemt.

Bet būtu arī savi trūkumi, nebūtu neviena ar ko sarunāties, vienīgiais Tu varētu sarunāties ar kokiem, bet tie neatbildētu.

724 17 34 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 34

0/2000

Šīs visas problēmas es risinātu pavisam vienkārši.

Dotos uz Holandi (tur noteikti būs palicis kas tāds, kas ļaus kokiem ar tevi runāt, jo... kāpēc gan ne?   emotion   un gan jau tur pat atrodas kāds miteklis, kas enerģiju iegūst no saules vai vēja ģenerātoriem. Pēc tam... pēc tam gan jau sāktu ar galvu domāt. Varbūt..   emotion  

30 0 atbildēt

Pirmajā momentā jau forši būtu dzīvot pavisam vienam - dari, ko gribi, ņem, ko gribi, ej, kur gribi... bet tajā pašā laikā nav ne ārstu, ne svaigas pārtikas...  un varēs kā Vils Smits sarunāties ar manekeniem un dusmoties, kapēc viņi neatbild emotion 

25 0 atbildēt

Par to ēdienu, tas ilgi tāpat nepietiks... Gadus trīs varbūt novilks. Drīzāk būtu jāsāk kaut kas audzēt...

15 0 atbildēt

Es domāju, ka realitāte, ja pazustu cilvēki būtu daudz drūmāka. Es drīzāk ņemtu solāros paneļus, pārvāktos uz mežu, uztasītu dziļurbumu, ēstu tikai pašaudzētu pārtiku, lai pēc iespējas ligāk dzīvotu un studētu biloloģiju, gēnus un klonēšanu, lai radītu kādu ar ko varētu sazināties. Kaut vai kropli, jo dzīve totālā vientulībā varētu būt traumējoša. Nebūtu vēlēšanās riskēt ar apziņu un kļūt psiham līdz mūža galam. Vēl arī jāņem vērā tas, ka iespējams izdzīvošu tikai kādu nedēļu dēļ katastrofām, ko izraisījušas lidmašīnas, elektrostacijas, dambji un citas nedodrošas lietas, kas bez cilvēku uzraudzības atstāj nopietnas sekas.

12 0 atbildēt
Es uz telefona taisiju šito rakstu, tapēc ir gramatikas kļūdas un tapēc tik ilgi taisiju.emotion
9 1 atbildēt

Galvenās problēmas ir- iespēja saslimt. Ja saslims ar vēzi vai citām nopietnākām slimībām, tad nebūs iespējams tās izārstēt. Otra lieta-  Vairs nebūtu ko ēst. Agrāk vai vēlāk visam beigtos derīguma termiņs un cauri būtu. Bet pati galvenākā problēma- vientulība. Var runār ar bumbām vai kokiem, taču jebkurš cilvēks tā nodzīvos tikai dažus gadus. Bet tā viss forši  emotion 

5 0 atbildēt
Pirmkārt jādodas uz siltākām vietām, lai nenicītos ar ziemām. Otrkārt, jāsavāc kādi dzīvnieki ( govis, cūkas, VISTAS). Lai būtu gaļa, olas. Tas ir jādara dažu dienu laikā, kamēr nav nomiruši bez ūdens fermās. Tad jāsavāc sēklas lai var iestādīt vitamīnus. Tomātus, gurķus, utt. Jo ar laiku viss sabojāsies, arī sēklas. Ar saules baterejām nevar elektrību iegūt? Benzīnam un dīzelim ir limitēts derīguma termiņš. Bet tad būs mazāk laika izklaidēm.
2 0 atbildēt
Man patīk kā Tu uzskaitiji cik ilgi veidoji rakstu un par to prasi plusu. Plusu mērkaķis!
2 0 atbildēt

tas ir joks, tpc jau ir kategorijā "Joki"

3 1 atbildēt

Roc kapiņu, jo sāks noplūst ķīmija un spāgs reaktori!

1 0 atbildēt

Es jau labprāt ieliktu plusiņu par labu rakstu, bet pēdējais teikums man nosita visu vēlmi to darīt...  emotion 

1 1 atbildēt
Ir pat gatavi mitekļi, rajoni, kuri ir aprīkoti ar saulesbaterejām, autonomo ūdeni, bet tos atrast nezinot kur tie ir, būs ļoti grūti.
0 0 atbildēt

Tik nepilnīgs raksts....

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt
Debīlisms!
0 1 atbildēt

Kas īsti bija domāts, pēdējais cilvēks kā? Visi pārējie pazuda aiz vecuma? Kapēc nerādās jauni cilvēki un pats diez vai esi pietiekoši jauns lai čilotu apkārt pa pasauli. Vai arī kāds episkais vīrus pārņēma pasauli, bet tad būtu jābut pilnam ar katastrofām un apkārt ar līķiem visapkaŗt, kas traucētu čilot. 

7 9 atbildēt