local-stats-pixel fb-conv-api

No omes piezīmju klades (4)24

160 0

Piektdiena,13. janvāris. Izskatās pēc melnās dienas.

Par lietām KK, kas notiek, bet spokos parasti publiski neapspriež, bet savā starpā pieklusināti sarunājas.

Nebiju spokos naktī uz 13. janvāri. Šorīt tikai uz 10 minūtēm pieslēdzos un paguvu ieraudzīt, ka notikusi kkāda punktu kompensācija, iespējams par vakardienas kļūmi. Nebiju mājās un pieslēdzos spokiem tikai pēcpusdienā, lai iepazitos ar jaunumiem. Uzrakstīju kādam žurnālistam atbiles vēstuli, kur gribēju arī padalīties iespaidos par iepriekšējās dienas negaidītajiem notikumiem. Vēstule nebija nemaz gara, bet pēc pogas nospiešanas sūtīt, paziņojums par vēstules nosūtīšanu nesekoja, sapratu, ka mans darbs vējā. Tā man atgadās ne pirmo reizi, turklāt šodien ir piektdiena un 13. datums...

Kamēr atmiņa svaiga, uzrakstīju vēlreiz visu savā piezīmju kladē. Tagad sava stāsta ilustrācijai pat bildes pievienošu.

To, ka kāds žurnālists vakar deaktivējis 700 rakstus un pats nav zinājis par sekām, man jau vakar likās neticama versija. Ieejot viņa profilā redzms, ka tiešām viņam ir deaktivēti 773 raksti.

Šķita pavisam neloģiski, ka pluspunktus KK skaita tikai par 2 nedēļu veciem rakstiem( tātad, jauniem), bet mīnuspunktus par deaktivēšanu no jebkura vecuma rakstiem.

Kā viens žurnālists to var izdarīt bez administrācijas ziņas - atļaujas nevaru iedomāties, jo nevienu rakstu, vecāku par 7 d, autoram pašam nav iespējas ne dzēst, ne labot(tikai ar dažiem izņēmumiem, ko esmu praktizējusi arī es, vēl pavisam nesen ar savu pasaku par rausīti). Deaktivēt var tikai pēc raksta atvēršanas labošanai. Vakar, kad KK punkti pārstāja dilt, veicu arī es vienu testu.

Deaktivizēt nozīmē saglabāt rakstu kā neaktīvu (nebūs redzams citiem)

Tātad, deaktivēju vienu savu vecu sorgu, kam nav noņemta opcija labot. Pazuda punkti KK kopīgajā un manā kontā. Pēc neilga laiciņa dzēsu šo sorgu, lai pārliecinātos vai neatskaita vēlreiz punktus, jo agrāk pirms KK par deaktivāciju neatskaitīja, bet tikai par dzēšanu. Otrreiz neatskaitīja.

Tagad izdzēsu vienu vecu orgu un atkal KK kopējā kasē un manā KKkasē parādījās mīnusi. Šā testa rezultātā profila konta izrakstā parādījas jauns formulējums, turklāt abos gadījumos vienāds

- 610 Raksta noņemšana (oriģinālraksts) 1 gab.

-2010 Raksta noņemšana ( superoriģīnālraksts) 1 gab.

-50 bonusa 50 cepumi noņemšana 1 gab.

Kopā - 2670 5% no 2670 ir 133,5

160 0 24 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 24

0/2000

Varbūt, ka mums nemaz nav jāzina it viss,

Varbūt, ka tas tikai tāds marketinga triks.

Varbūt kāds vispār saprot spēles īsto jēgu.

Kad pārāk daudz šo ''varbūt'', neko nesaprotu emotion

9 0 atbildēt

Kā tu spēj tam visam izsekot. Ja nu vienīgi tu tiešām esi ome, kā jau sevi sauc, tad saprotu kur tas laiks ir.

6 0 atbildēt

Kas un par ko ir kompensēts - spokos neviens neko nekompensē, tikai sapukojas un ignorē  emotion 

12 9 atbildēt

Cik ilgi Tu cīnīsies ar vejdzirnavām, Dons Kihots, es pēc otrās nedēļas izstājos, un tagad no malas vēroju šo bardaku. Vēlu veiksmi.

2 0 atbildēt

LALALALALALALALALLALALAL LA,ALALLALAAAAA

2 0 atbildēt

Te vēl pie vampīru klana mani neredz, bet es jau 24h laikā otrajā vietā :3 beat me

2 0 atbildēt