local-stats-pixel fb-conv-api

Urinēšana publiskajā dušā20

868 5

Ernests piegāja pie spoguļa bez krekla, rokā turot čipšu paku, viņš priecīgs no savīdušās nabas izkasīja vakardienas dipī mērcīti: „O, diena izdevusies”, viņš ar smaidu uzlika to uz čipša. Pēkšņi kāds iekomentēja viņa tikko ielikto bildi instragamā, kur viņš dīvānā aliņu dzer: „Šī smuka, noteikti kāda resna cūka tevi izcukātu riesta laikā”, Ernests sāka rukšķēt un ieleca gultā to salaužot. Viņš raudāja spilvenā nošmulējot to ar savu taukaino čipšu muti. Kad Ernests pārstāja raudāt, viņš pacēla nomesto čipšu paku, čipšus sajauca kopā ar jogurtu un nopietnā izteiksmē noteica: „Viss, šis te būs pēdējais čipšu jogursts.” Ernests bija nolēmis sākt jauno gadu ar kārtējo apņemšanos. Šoreiz viņš bija apņēmies savu trekno teļa taukumu nodzīt „Lemon gym” zālē, kas nu pat atvērās Rīgā, Dzelzavas ielā.

Nākamajā dienā Ernests stāvēja Lemon gym un parakstīja līgumu par gada abonamentu. Viņš beidzot pilnvērtīgi varēja sākt savu jaunā gada apņemšanos. Ernests svīda uz velotrenažiera, sviedri bija tik daudz, ka tie pilēja jau uz zemes padarot paklāju taukainu. Ikreiz, kad viņš paskatījās uz kādu daiļā dzimuma pārstāvi, kas taisīja pietupienus, tad zālē par vienu stieni bija vairāk. Pēc katra treniņa Ernest gāja nomazgāt savu piesvīdušo, glumo teļa taukumu. Šīs trenežieru zāles dušas Ernestam patika, tur vienmēr varēja pa kluso nopirsties un pačurāt, bet kā Ernests to mēdza saukt: „Izspiest citronu”, viņš vienmēr par to pasmējās, jo tas labi gāja kopā ar svaru zāles nosaukumu.

Čurāšanu dušās Ernests bija izkopis līdz pēdējai niansei. Lai čurātu dušā Ernests izvēlējās tālāko kabīnīti, jo ja kāds mazgātos pirms viņa duškabīnes, tad liela iespēja, ka kāds varētu viņam apmīzt kājas, jo tekošā urīna strūkla tecētu līdz nākamajai duškabīnei un kādam pēdas izmirktu šķidrajā medū. Tāpēc Ernests bija tas, kas apmīza citiem kājas, bet to viņš darīja piesardzīgi, ar pātraukumiem aizpiežot sev ar īkšķi galu, lai dzelteno citronu sulu kāds nemanītu sev pie kājām. Pēc katras dušas apmeklējuma Ernests ar smaidu noteica: „Citrons izspiests”!!

Ernests sēdēja garderobē pie sava skapīša un izlikās, ka atvelk elpu no smagā treniņa pirms dušas, bet īstenībā viņš gaidīja, kad beidzot noies uzdzītais stienis, ko viņš piedzina skatoties uz fitnesa treneri, kurai lieliskais dekoltē nepaslīdēja viņa acīm garām. „Bļeģ, nu cik ilgi var stāvēt, es jau sen būtu izstāvējis rindu veikalā uz jogurta degustāciju”, Ernests dusmīgi norūca. Kad stienis noliecās, kā tāds beigtas sliekas gals uz āķa, viņš paņēma savus dušas piederumus un svilpodams devās uz dušu. Duša bija pārpildīta, bet par laimi viņa citrona spiešanas vietiņa bija brīva. Kā atgrieza dušā ūdeni tā uzreiz šņicele noraustījās un sākās citrona spiešana. Ernests vairs nekontrolēja sevi, viņš aizvēra acis un palaida slūžas vaļā un iztēlojas, ka stāv pie paradīzes vārtiem un draiski tos apmīž. „Bļeģ, kas pa sūdu”, kāds rupjā balsī norūcās. „Kurš lamzaks man tikko apmīza kājas”. Kāds bārdains divus metrus garš sakačājies kuilis kliedza. Ernests iežmiedzis rokās „Fairy” brīnumlīdzekli pret taukiem bailīgi pagriezās. Viņš skatījās uz augšu lielajam kuilim acīs, tad paskatījās lejā un redzēja šūpojamies lielo šlangu. Viņa acu zīlītes sekoja šlangas kustībām. Viņš norijot skaļi siekalas nodomāja: „Bļeģ sūdi ir, ar šito var nosist ”. „Tu resnā teļa pakaļa, Tu vispār saproti, kas tagad būs?”, kuilis dusmīgi bļāva. Ernests trīcošā balsī bubināja: „Tu..tu.. mani tagad klapēsi ar sa..sa..savu šššš..šlangu?” „Nepareiza atbilde, glumais spēķa gnīda!! Tagad Tu izjutīsi manu betona dūri, es Tevi nokaušu kā cūku kautuvē”. Kuilis atveizējās un Ernests aiz bailēm ne tikai atkal izspieda citronu, bet arī brūnā maizes zupa izlija ārā, notrašķot kuilim kāju pirkstus. „Ak Tu vēl dirsīsi man man virsū”, kuilis atkārtoti atveizējās un trieca kulaku Ernestam purnā. Ernests pēc pisaka saļima pats savos sūdos. Viņš pamodās vakarā, kad apkopēja ar slotu bakstīja viņu: „Davai šmurguli celies augšā pietiks te masturbēt.”.

Esnests sēdēja savā dīvānā un ēda saldējumu, ik pa laikam to pieliekot pie zilās acs. „Es nekad vairs nemīzīšu publiskajās dušās”, viņš ar pilnu muti murmināja. Piebēra saldējumam klāt čipšus un rukšķot sacīja: „Viss, šis ir pēdējais, no rītdienas sākšu trenēties maratonam”.

=>Švammes bērns

868 5 20 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 20

0/2000

rakstu apmaksāja " Lemon gym" 

45 0 atbildēt

Tik smalki un detalizeti uzrakstit var par labi zinamu tematu. No personigas pieredzes varbut.... emotion  emotion 

24 0 atbildēt

kad viņš paskatījās uz kādu daiļā dzimuma pārstāvi, kas taisīja pietupienus, tad zālē par vienu stieni bija vairāk.

Kuilis atveizējās un Ernests aiz bailēm ne tikai atkal izspieda citronu, bet arī brūnā maizes zupa izlija ārā, notrašķot kuilim kāju pirkstus. 

Kā vnm episki.  emotion 

23 3 atbildēt

Beidzot arī es nopirku abonementu lemon gym zālē. Patiešām, stūrī ir tāda kabīne. Šodien izlaidu citronu, bet pēc divām dienām meģināšu izlaist brūno.

19 0 atbildēt
Šedervs no Moby Dick Varetu iesiet grāmatinu kadu ar šiem darbiem
18 2 atbildēt

Kā reiz pirms gulētiešanas iesmiet emotion

14 2 atbildēt

...pēdas izmirktu šķidrajā medū.  emotion  emotion 

11 0 atbildēt

 emotion 

11 0 atbildēt

Ilgi šaubījos lasīt vai nē, bet tomēr apskatot labās atsauksmes nevarēju neizlasīt. Nenožēloju  emotion 

8 0 atbildēt

Perfekti!

10 3 atbildēt

apkopēja bez emocijām! Tas bija lielāks pisaks pa olām nekā kad kuilis iedeva pa maizes dzirnavām.

par to vien dubultā ++++ jādod.

6 0 atbildēt

bēdīgākais, ka viņam tur ir gada abonaments emotion

5 0 atbildēt

Kā vienmēr, vispirms+ pēc tam raksts.

3 0 atbildēt

haaaaa nesaprotu emotion  emotion  emotion 

4 2 atbildēt
emotion
0 0 atbildēt

atkal biče emotion 

3 9 atbildēt