local-stats-pixel fb-conv-api

Spēcīgākā sniega vētra Stambulā kopš 2009. gada. Cilvēki palīdz dzīvniekiem!26

Viena no spēcīgākajām sniega kopš 2009. gada nesen piemeklēja Stambulu, sniega biezums sasniedza līdz pat 65 centimetriem. Simtiem lidojumu tika atcelti. Par spīti šausminošiem laikapstākļiem, dzīvnieku mīļi dara visu, ko vien var, lai palīdzētu pilsētas dzīvniekiem-bezpajumtniekiem, lai tie nenosaltu temperatūrās, kas sniedzas zem nulles.

Vietējo uzņēmumu īpašnieki atvēra durvis visiem bezpajumtnieku dzīvniekiem. Viens no tiem ir Selcuk Bayal, kas pārvērta visu savu mazo veikaliņu pagaidu glābšanās vietā ielas kaķiem.

''Mēs esam cilvēki, un šīs radības ir mums Dieva uzticētas,'' Bayal stāsta, ''mēs esam atbildīgi, lai par tiem rūpētos.''

Lai arī daudzu Bayal uzslavē par palīdzēšanu dzīvniekiem, viņš saņem arī kritiku no pircējiem, kuru dēļ viņš uzstādīja skatlogā zīmi ar uzrakstu: ''Tiem, kam traucē kaķi, šeit neiepirkties!''

Bayal uzskata, ka kaķi ir ''pateicīgi'' viņam par iespēju gulēt siltā vietā un viņa veikals ir vieta, kur visi dzīvnieki un cilvēki var vērsties pēc palīdzības.

Svešinieku grupas arī novietoja uz ielām kartona plāksnes, lai suņiem nebūtu jāguļ uz aukstās zemes. Kā arī, tie apsedza dzīvniekus ar segām. Dzīvnieki tika nodrošināti ar ēdienu pie katras kartona plāksnes, lai tiem būtu ne tikai silts, bet arī vēders priecīgs.

315 1 26 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 26

0/2000
Sis raksts ir viens liels maldinosh mesls ipasi var redzet cik loti biezs sniegs ir uzsnidzis 9. Bilde. Pilnigi aizputinajos visu ielu aiz durvim. emotion bildes vienk ar slinkiem suniem no bangladesas kuri ielien kadas vesakas telpas parlaist dienu. emotion cilveki beidziet likt maldinosus un safabricetus raxtus. emotion
27 10 atbildēt
Cilveki var iet uz patversmem kur vinus gaidis protams ne atplestam rokam un smaidu bet teja un gulta bus.dzivniekiem savadak ja kadam laba sirds un briva vieta panem kaķi vai suni uz majam savadak nabadzini vieni pasi nosalst
10 0 atbildēt

Un ka ir ar cilvekiem bezpajumtniekiem?

9 1 atbildēt

Es galvenokārt ziedoju kādu naudiņu pāris kaķu glābšanas organizācijām. Un vienreiz izsaucu Scottish SPCA, lai palīdz vienai tuvajā apkaimē klaiņojošai garspalvainai kaķenei, kurai bija totāli savēlies kažoks. Tā savēlies, ka viņai pat āda bija iekaisusi.

7 0 atbildēt

izglabuvienu kaki no juras skolas

6 0 atbildēt

pret dzivniekiem izturas labak,ka pret bomziem!a atskiribas ta nekadas....

5 1 atbildēt

Kaķīši emotion 

3 0 atbildēt

Palīdzēt vajag, bet šo gan uzskatu par muļķību. Ielas dzīvnieki tomēr pārnēsā blusas un citus parazītus. Es ar līkumu ietu garām apģērbu veikaliem kuros ir blusas. Nemaz nerunājot ka tie var paasināt nagus precē vai piemist kādu stūri.

6 5 atbildēt