local-stats-pixel fb-conv-api

Vai «saplēstu» cilvēku var salabot tāpat kā saplēstu tējas krūzi?24

301 1

Psihiskiem traucējumiem ir tendence likt mums justies tā, it kā ar mums kaut kas nav labi. Tās ciešanas ir morālās vājības pazīme. Tās liek cilvēkiem justies tā, it kā viņi nevar paciest to pašu spiedienu, ko ‘’normālie’’ cilvēki var. Ka viņi ir kaut kāda bojāta konstrukcija. Šāda veida domas par sevi ir bieži vien daļa no savu ciešanu ''bildes''. To visu bieži vien pastiprina ‘’palīgi’’ un sabiedrība, un viņu veids, kā viņi noraugās uz tādām lietām kā – depresija, bipolāri traucējumi, spriedze u.c. psihiskām saslimšanām. Bet vai tā ir jābūt?

301 1 24 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 24

0/2000

man patīk šis raksts 

14 0 atbildēt

Gan jau ar nākotnes tehnoloģijām un medicīnu varēs smadzenes iemest robotā.

Tagad jau ir robotu kājas, rokas,...

11 0 atbildēt

Diemžēl 'saplēsts' cilvēks, bez citu palīdzības nevarēs sevi salikt atpakaļ. Varēs sadzīvot ar saviem jauniegūtajiem gļukiem, fobijām, neirozēm un ierobežojumiem, bet nevarēs kļūt tikpat stips, kā iepriekš. Tāpat kā saplēsta trauka salabošanai vajag speciālista prasmes un dārgus materiālus, arī cilvēkam vajag speciālista palīdzību... un tas nav lēti.

7 0 atbildēt

Tāpat jāraksta kopā.

4 0 atbildēt

cerams ka manu komentāru nevar saplēst, bet tik vērtēt..

3 0 atbildēt

Labs raksts.

3 0 atbildēt
emotion
2 0 atbildēt

ļoti inetersants salīdzinājums, bet tā reāli ir, ka mums vajaga savu bariņu vai grupu, kas palīdzēs salasīt tās lauskas kopā un slikt kopā kaut ko skaistu, bet ja nav tāda, tad ir pašvaki.

1 0 atbildēt

Teorētiski slimu var izārstēt,bet muļķis,tas jau uz mūžu,tāpat ar krūzi,ieplīsusi vai saplīsusi.

0 0 atbildēt

uz ķīnas labošanu emotion 

0 0 atbildēt
Kas par hinju ?
1 8 atbildēt