local-stats-pixel fb-conv-api

Ledus (22) [Mans 1'100 raksts!]8

http://spoki.tvnet.lv/literatura/Ledus-21/821660

Startisan

Tomēr rakstīšu no pirmās personas perspektīvas, tādējādi, atguvu otro elpu stāstam, un esmu nobriedusi to turpināt. :) Ceru, ka arī jums patiks. Kā vienmēr, gaidu komentārus un kritiku :)

178 0 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

Būtu jauki, ja šo kāds izlasītu.

Šis ir mans 1'100 raksts. Ja neskaita 3- ne literatūras rakstus, pa trijiem gadiem esmu publicējusi gandrīz tieši tikpat daudz rakstus tikai literatūras sadaļā. Nevainojams atspaids tajā ir lasītāju atbalsts, taču,esmu ievērojusi, ka tas ļoti krītas. Iespējams, vaina ir tajā, ka rakstu citādāk, vai kā, bet gribēju paņemt minūti, lai pateiktos Jums, par to, ka komentējat, liekat plusiņus.

Šis skaitlis ir liels (sevi nelielot), tāpēc LŪGTU JŪS SAPRAST, ka es esmu tikai cilvēks. Man nav profesionālas pieredzes rakstīšanā, es vienreiz uzrakstu, un uzreiz lieku iekšā, nevēloties likt gaidīt. Rakstu uz instinktiem uz emocijām, un vēl esmu tālu no ideāla. Taču, 500 sekotāji, aktīvi vai neaktīvi, ir liels motivators.

Vai man atkārtojas tēmas? Jā. Vai es turpinu censties? Neapšaubāmi. Man ir savs autora rokraksts, kas iezīmējas katrā stāstā, ik daļā ir kaut kas no manis, manas dzīves un emocijām.Lai gan sīkums, bet plusi un skatījumi ir liels atalgojums. Es ceru, ka mans lasītāju pulks aizvien papildināsies, un gūšu tikpat sirsnīgu atbalstu no Jums kā visus šos trīs gadus. Paldies, ka esat ar mani, un pieņemat manas nepilnības autorībā. Much respect.

Es jūs tiešām, ļoti, ļoti mīlu, ka ļaujat man izstāstīt ikkatru šo stāstu. Tiem, kas raksta un lasa manus darbus, vēlos vien teikt, ka rakstnieka lielākā dāvana un skaistums ir tajā, ka mēs varam nodzīvot nevis vienu dzīvi, bet izdzīvot simtiem citas. Un vislabākais tajā visā, ir cilvēki, kas seko līdzi, atbalsta un piedalās. Bez jums, es nekad nesaņemtos uzrakstīt vairāk kā 30-50 stāstus un publicēt katram nodaļas. Paldies Jums no visas sirds un vēl vairāk.

23 0 atbildēt

Esmu švaks lasītājs, bet tavu rakstu titulbildes - super!

5 0 atbildēt
Savādi, nezināju, ka rakstu turpināsi ar tik savādu sākumu emotion
0 0 atbildēt