local-stats-pixel fb-conv-api

Kāpēc mēs nelidojam uz Mēnesi?24

446 0

Attālums no Zemes līdz Mēnesim ir 354 988 km.

Īsumā tā ir 9 gadus nepārtraukta staigāšana, 160 dienas braukšana ar automašīnu, 20 dienas lidojums ar lidmašīnu vai arī 3 dienas ar Appollo.

Pastāv vēl viena iespēja, kas ilgst tikai 1 un 3/10 sekundes. Tikai tad mums vajag uzlekt virsū gaismas staram un aidā, esam klāt.

Joki jokiem, taču 3 diennaktis lidojuma, tas ir ļoti daudz.

Un ja pieņemsim, mēs lidotu uz Marsu. Pati tuvākā orbīta atrodas 55 miljonu kilometru attālumā no Zemes. Tas ir 154 rezies tālāk, nekā mūsu Mēness.

Īlons Maskas saka, ka lidojums uz Marsu aizņems aptuveni trīs mēnešus.

Taču, tas ir apšaubāms, ka viss ies tik gludi. Tas varētu aizņemt pat visus deviņu mēnešus.

446 0 24 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 24

0/2000

Es gan gribētu pārfrāzēt jautājumu: kāpēc no 1969. - 1972. gadam, kad skaitļošanas tehnoloģijas bija krietni vājākas par mūsdienu telefoniem, uz Mēness nosēdās 4 reizes, bet līdz 2017. gadam, kad tehloloģijas salīdzinot ar septiņdesmitajiem ir kososā, tas ne reizi nav atkārtots!

Abildes, ka tas ir ļoti dārgi vai ka tur nav, ko pētīt, neiztur nekādu kritiku.

20 0 atbildēt
Nevajag lidot uz Marsu. Es tur gribu palikt viens. Wi fi ir, silikona sieviete ir, vairāk neko man nevajag. Sēdiet paši uz savas jūdu, arābu un liberāļu Zemes.
11 0 atbildēt

Raksts interesants, man tikai viena piebilde. Pie numur 6 tu minēji Mēness rašanās teoriju - tas reiz bija daļa no Zemes. Saucu to par teoriju, tāpēc, ka tas nav 100procentīgi pierādīts. Pastāv vēl, ja nemaldos, trīs samērā ticamas teorijas, un, kas zina, cik vēl mazāk ticamu.

6 0 atbildēt

Es gribetu dzivot uz kada no Jupitera pavadoniem.

4 0 atbildēt

Pastāv "fakts", ka mēnes regulē ūdens līmeni, bēgumu utt. Cilvēka garīgo stāvokli. Varbūt ši planēta ir ellīgi spocīga ? Katrs kurš uzkāpj nojūdzās, vai rada spējas, kuras dziedina utt. ? Kurš gan lai to zina. Bet varētu tur uztaisīt lielu bāzi, jo 3 dienakšu lidojums neliekas nekas liels attiecībā pret citām planētām un pētīt arī būtu ko...

4 0 atbildēt

Es domāju, ja kaut kāds milzu objekts iebliezīs pa Zemi, tad bāzei uz Mēness arī būs kaput!

4 0 atbildēt
Vēl aizvien nav pierādīta Mēness rašanās un aizvien notiek plašas diskusijas par tā DABISKO izcelsmi!
3 0 atbildēt
Ja godīgi, Marss ir daudz līdzīgāks Zemei kā domājat. Tā sarkanā krāsa patiesībā ir sarkans filtrs ar kuru apstrādā fotogrāfijas, tāpēc, ka bildēs pat lunahods uz Marsa ir kļuvis sarkanīgs. ja uz Zemes ir pelēks, tad vajadzētu būt pelēkam arī uz Marsa. Bet bildēs tas ir sarkanīgs, pat ASV karogs uz Marsa kļuva - sarkanas svītras uz rozā fona. Marss NAV sarkans. Kāpēc NASSA māna cilvēkus, atliek tikai minēt.
3 2 atbildēt

NASA... ir tāda bagāta valsts Ķīna, kas toč pošas uz turieni un visai drīz.

0 0 atbildēt
Esmu priecigs, ja atrodas kads kas partulko un varu izlasit tekstu nevis jaskatas tie video. Man nepatik skatities video. Man patik lasit.
0 0 atbildēt