local-stats-pixel fb-conv-api

«Klikšķu biznesmeņi» jeb kā latvieši mīl viens otru čakarēt16

104 0

Šīs nedēļas laikā ļoti plaša sabiedrības uzmanība ir vērsta pret visiem tiem «ziņu/izklaides» portāliem, kuri regulāri pārpublicē viens otra ziņas savās Facebook laika joslās. Kas tad tur īsti ir un kāpēc par to sacelta tik liela brēka? Re:Baltica ir veikuši pētījumu, kas atklāj diezgan skarbu realitāti - cilvēki klaji tic visam, kas tiek publicēts un dalās ar to savu draugu lokā, nepievēršot uzmanību tam, ka tā pat nav patiesība, tādējādi laižot to sērgu tālāk.



104 0 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 16

0/2000

Tvnets un pārējie ziņu portāli nav tādi paši? Tiem var ticēt??? Haha sasmējos  emotion

11 0 atbildēt

Spokos nav varbūt par politiku, bet tas pats jau vien ir.

9 2 atbildēt

Es saviem sekotājiem neko tādu nešēroju emotion

5 0 atbildēt
Cik labi, ka spokos visam var ticēt.
5 0 atbildēt

Neko nepareizi jau nepateica. Bet ja arī mēs saprotam šo visu tas īsti lietas būtību nemaina. Vienmēr atradīsies kāds, kas ziņas izdomā, bet daudz reiz par patiesību mēs nevaram pārliecināties. Pat īstie ziņu portāli savas ziņas safabricē. Mēs varam vai nu sēdēt starp 4 sienām un nezināt neko, vai nu turpināt lasīt un meklēt un tāpat uzkriet uz visa šī. 

+ vēl tie visi draņķīši ar "je suis Charlie" un saeimas atlaišanas "patīk". Mēs esam FB karavīri, cīnamies par savu identitāti, bet domājam, ka par kaut ko lielu..

4 0 atbildēt

TvNet ar neko nav labāks. Tāds pats sūds vien ir. Pats esmu pārliecinājies, ka ir ziņas ko viņi raksta, ir ko neraksta. Ir lietas par kurām viņi runā pilnīgākās glupības. Un galvenais - viņi nevis liek visas ziņas, bet kopē tās no citiem medijiem un pievieno viedokļus. Beigās sanāk ne ziņas, bet kautkāda nelasāma propoganda

4 2 atbildēt
Pārstāvu Dank meme lapu, tad jau sanāk, ka arī esnu viens no šiem piesārņotājiem.
0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt