local-stats-pixel fb-conv-api

Visas idejas vienuviet12

Vari nalasīt visu rakstu, tikai gribu, lai atbildi uz pēdējo jautājumu.

Te atkal es: īgns, aizvainots un uz nerviem krītošs. Vairs nav vēlme skatīties uz to putru ko mēs, kā Latvijas iedzīvotāji, maļam. Sasāpējusi problēma, kuru vajag izrunāt. “+/-“ nav no svara, kā jau kārtīgs cilvēks, izmantošu demokrātijas doto iespēju paust savu viedokli publiski, kurš patiesībā nevienam īsti neinteresē.

220 5 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

1 punkts,jāpieņem likums,ka reāli soda politiķus,par bezjēdzīgu naudas tērēšanu,lieliskie piemēri,gaismas pils,dienvid tilts,un vel daudzi citi.

2 punkts,jāpieņem tāds likums,kurš liedz atkārtoti piedalīties vēlēšanās,ja esi jau kādu reizi atlaists

3punkts,jāatlaiž saeima!

kamēr nebūs pirmie divi punkti izpildīti,tikmēr nekas nemainīsies.

13 0 atbildēt

Jaunajiem jāiet politikā, bet šie tikai dzer, lieto narkotikas un spēlē spēlītes mājās. Viss ir mūsu jaunatnes rokās.

7 0 atbildēt

Viņi neatlaidīs sevi un nesēdinās sevi cietumā emotion

3 0 atbildēt

Laikam papriekšu būtu jāmainās tautai. Uzplaukums ir iespējams tikai pie labējām valdībām, bet labējai valdībai Latvijā nav izredžu- tauta tak mums nemūžam nepiekritīs kaut kādas haļavas apgriešanai. Bez tās mums turpinās aiziet podā fantastiskas summas- pateicoties dažāda ranga skolmeistaru lobijam mēs turpināsim gāzt naudu bezjēdzīga izglītībā, sliktā medicīnas sistēmā utt. Man viens pazīstams cilvēciņš, kurš nupat iegāza palielu naudu operācijā medicīnas privātfirmā sarēķināja, ka no valsts kabatas, ieskaitot stāvēšanu rindā un nevarēšanu pilnvērtīgi strādāt viss pasākums izmaksātu ne pa jokam dārgāk. Ir jau jauki dot visādus bonusus un paaugstināt pensijas pensionāriem, bet vienubrīd var nebūt pensiju vispār- ja tauta atkal sāks masveidā  meklēt darbu ārpus Latvijas.

Jābeidz balsot par tiem, kuri sola da jebkādu haļavu, jo tas dārgi maksā- līdz pat valsts iznīcināšanai. Nupat Grindekss pošas prom no Latvijas- vēl viens liels uzņēmums. Tā mēs te līdz naturālajai saimniecībai nonaksim. 

2 0 atbildēt

Mums vajag latviešu organizāciju, kas cīnītos pret negodprātīgiem valsts ierēdņiem.. labs piemērs krieviem ir, (nav sakara ar politiku) StopHam..

Ari latvijā cīnijās pret spaisu- StopDrags.. Nu re, es domāju, vajag pieņemt cilvēkus, kas tad arī strādās! cīnīsies pret, satiks uz ielām, aprunāsies, būs vajadzība ar pie mājas kādu politiķi sagaidīs, lai laipni aprunātos..tas reāli būtu trieciens viņu izdarībām..paši atlūgumus sadrukātu, jo saprastu savu vainu. un reālu algu arī maksāt šiem, izbijušajiem uzņēmējiem, vai parastajiem mirstīgajiem, kas rukā par minimālo, tagad vajag mainīt sistēmu, tiešii tagad, un tikai mēs nevis kāds cits to darīs.. ja nekas nemainīsies nu tad mūs arī uzskatīs par lohiem..nesen vēl viena politiķe teica, ka tautai jau nav reālu variantu ko iesākt, jo nesūda nerubī, zin tik to , ka vajag atlaist saemu a ko tālāk?

Uzskatu, ka vajag mainīt samaksas sistēmu, savādāk deputāti kā nieres taukos dzivojas tai saemas ēkā.. kādā sakarā viņiem ir tik lielas algas un premijas, pieļauju, ka paši vēlpietam izvairās nodokļus maksāt..re - glābējiem, re- mediķiem, re- skolotājiem, reāli cilvēki savu dzīvi upurē dēl citiem.. tās ir svarīgas profesijas, kas mums palīdz..a ko tas krēslā pirdējs ir labu mums izdarijis, neko.. vispār saemas darbiniekiem jābūt ar tiešām konkrētiem pierādījumiem , ka ir domāt spējīgs, adekvātu lēmumu pieņemts, neiespaidojams..un alga nu max 1200e uz rokas mēnesī..un vēl pastiprinātu kontroli.. kaa arī stingrus sodus par negodprātību šajā amatā.

jau internetā klīst aicinājums nodedzināt saemas ēku, 13.01.2017, nezinu kas to ir izdomājis, bet varētu piekrist.

Protams, ka būs daudz feiki un aktieri tajos amatos kur nu labu naudu maksā, protams..nu tad ja samazinātu tos politiķiem pieejamos resursus, tad arī vairāk kā puse izbālētu no turienes.  

1 0 atbildēt

Neesmu politiķis, man riebjas politika un cenšos par to neinteresēties, bet mēs dzīvojam šajā zemē un saskarsme ar politiku ir neizbēgama.

Sākšu ar to, ka Kaimiņš jau kopš maija nav viens un nekāds varonis, tagad jau ir KPV partija ar brīvprātīgi iesaistījušajiem cilvēkiem, kuri nāk no viesdažādākajām jomām un man ļoti gribētos ticēt, ka viņi ir godprātīgi un netiks ātri korumpēti.

Pirms sāku atbildēt, kas būtu jādara, tad piebildīšu, ka vispirms jāmaina tautas domāšana un tā vairāk jāizglīto, jo teikšu atklāti- cilvēki ir pārāk aprobežoti. Ja vēlēšanu sistēma ir tīra, tad jau vien pēc rezultātiem var spriest par aprobežotību un vēl lielākā daļa uzskata, ka viņi ievēl Saeimu uz 4 gadi un ar to viss beidzas...

Apmēram, kas būtu jādara:

Jāpanāk vairākums Saeimā tādai partijai kā KPV(kas būtu gatava pildīt tautas intereses).

Jāsāk aktīvi vākt paraksti un jātaisa likumprojekti par tautai sasāpējušiem jautājumiem( piemēram: sodu piemērošana amatpersonām un ierēdņiem par nodokļu naudas izšķērdēšanu, ierēdņu skaita būtiska samazināšana, utt, utt.)

Svarīgu jautājumu nodošana tautas nobalsošanai. Ir nepieciešami daži grozījumi Satversmē(piemēram, Tauta ievēl prezidentu, nevis Saeima, tauta ir lielāka ietekme uz likumdošanu).

Aktīvāku sabiedrisko apspriešanu rīkošanas.

Aktīva parakstu vākšana par Saeimas kļūdu novēršanu!!! Piemēram: tas pats mazkapitāla nodoklis un nākamā gada budžeta pārstrādāšana. Ja Saeima pieļauj šādu kļūdu, tad tauta savāc parakstus, godprātīgā Saeima to apstiprina un atceļ savu kļūdu.

Varētu turpināt un turpināt par to kā jāizskatās demokrātijai un demokrātiskai valstij emotion Bet ar tik korumpētu valdību un aprobežotiem pilsoņiem būs grūti kautko iekustināt. 

1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt