local-stats-pixel fb-conv-api

Izskan publisks aicinājums atlaist Saeimu!123

409 5

Facebook lietotāja Baiba Ivanovska savā profilā ir uzrakstījusi atklātu vēstuli Latvijas Valsts prezidentam Raimondam Vējonim, kurā aicina viņu atlaist Saeimu. Jāmin, ka raksta tapšanas brīdī, aicinājums savācis jau 1100 "patīk" un ap 900 cilvēku ir dalījušies ar to.

Baiba raksta: "Sveiks, Raimond!

Es jūs lūdzu dariet kaut ko mūsu un arī jūsu valsts labā. Lūdzu neļaujiet cilvēkiem celt naidu jo tas šobrīd notiek. Pilns internets ar daudz sašutumu dusmu un naidu pilniem ierakstiem un komentāriem. Es vairs nespēju to lasīt. Pateicoties tik klajiem meliem, krapšanai ko dara valdība pieņemot budžetu pa nakti. Kurš normāls cilvēks spējīgs racionāli domāt naktī. Ir pat teiciens rīts gudrāks par vakaru. Vai mums ir kāds kara stāvoklis izsludināts par ko mēs cilvēki parastie neesam informēti. Ja jau budžets jāpieņem pa nakti.

Lūdzu ATLAIDIET Saeimu, jo tā klaji ņirgājas par savu valsti. Mūsu valsts ir maza, bet daudzi ir pierādījuši ka mēs spējam lielas lietas darīt, esam gana spēcīgi lai sacenstos ar lielvalstīm viena laukumā. Esam pietiekami gudri, lai radītu lietas par ko pasaulē mūs apbrīno. Lai tas nebeigtos mums ir jasadodas rokās nevis vienam otrs jāapēd bez sāls. To šobrīd mēģina darīt deputāti un tai tuvumā stāvošie pelēkie un melnie kardināli.

Prizidenta kungs esiet cilvēcīgs. Rīkojieties, jo man vairs nav cerību, kam vēl lūgt palīdzību mūsu visu vārdā. Tautas vārdā..

Cilvēks no tautas!

P.S. Ja tu pievienojies manam lūgumam spied like un ja tu vēlies, lai tavi draugi pievienojas manam lūgumam spied Share."

Kā domā tu? Vai tautas pacietības mērs ir pilns?

409 5 123 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 123

0/2000

PREZIDENTS SAEIMU NEATLAIDĪS. 

Lai panāktu referendumu, vispirms ir jasavāc 155 000 paraksti (TAS NOZĪMĒ, KA JŪS REFERENDUMUS LATVIJĀ VAIRS NEKAD MŪŽĀ NEREDZĒSIET)

Vienīgais variants ir 13. janvāris piektdiena

ja neko nedarīsim tad līdz nākošajām vēlēšanām latviju pametīs vēl apmēram 200 000 iedzīvotāji

45 1 atbildēt
Protams, ka cilvēki agri vai vēlu atkal uzsprāgs un sāksies 13. janvàra atkàrtojums. Nu cik ilgi cietīs, cik? Pagaidàm ir tàs bailes, ka nevèlas iet cietumà vai maksàt sodus par to. Ja būs jàizvélas labàka dzīve ğimenei, tad nekàdi sodi nebūs šķèršļi.
39 0 atbildēt

Ar Saeimas atlaišanu nekas nebūs, jo ievēlēs tos pašus, jo sistēma ir rižā pežā un latvieši neprot balsot. 

39 1 atbildēt

Valsts uzplaukst tad, kad pie varas ir labējās partijas, bet labējo partiju Latvijā nav kā sugas - vieni vienīgi komunistu purni. 

Latvijā neviens nebalsos ne par ko citu kā sociālistiem, jo tautai baigi patīk haļava un neviens no tās atteikties nav gatavs- piemēram, no mūsu drausmīgās medicīnas, kura jau ļoti sen nav bezmaksas, par kuru valsts budžetā tiek tērētas fantastiskas summas un tas viss pazūd kā ūdenī. Kaut kad vajadzēja izmeklējumus ar diezgan ekskluzīvu aparatūru. Mēnešiem rindā gaidīt nevarēju- tas varēja izrādīties vienkārši bīstami (par laimi, viss bija OK), bet maksas variantā- tik fantastiski dārgi, ka mati cēlās stāvus no summas. Aizgāju pie daktera, kurš sēdēja tukšā kabinetā un dauzīja mošķus datorā, un sarunāju par pusi oficiālās cenas. Privātajā variantā uzņēmējs vai no ādas līstu ārā, lai šāda tehnika nestāvētu- man ir pāris daikti, par kuriem man ir jāmaksā līzings, es esmu laimīgs cilvēks, ja varu kādam vēl šo to izīrēt un atvieglot sev nomaksāšanu, jo tas viss tāpat pēc kāda laika būs jāmaina arī tad, ja stāvēs nelietots.

+ vēl- cik tauta spēj ietekmēt vēlēšanu rezultātus- tas ir redzams no tā, ka Saeimā vēl arvien sēž Rižibaba, kura gandrīz visiem cilvēkiem rieb0jas kā kaķim ūdens.

36 0 atbildēt
Man bail par to, jau tagad izlaižu ēdienreizes, mācībasss ir grūtas un, ja mammau samazinās algu, tad būs laikam jāiet ubagot vai jāsāk zāle ēst.
27 0 atbildēt

Atlaist var un vajag, bet vai tam būs kāda jēga? Tāpat jau pēc laika atpakaļ būs tie paši zaglīgie un pārbarotie orangutāni, neatkarīgi no tā, par ko balso tauta, Ehh, cirks, lai neteiktu vairāk emotion 

28 2 atbildēt
Latvijā vajag samazināt partiju skaitu saemā. Citādi tas ir bezjēdzīgi. Samazināt arī deputātu skaitu. To var izdarīt elementāri- divas vēlēšanu kārtas. Uz otro kārtu iziet tikai divas partijas, kuras pirmajā kārtā savāca vairāk balsu. Un otrajā kārtā balso par tām divām. Uzvar viena partija. Pazudīs amatu dalīšanas un tirgus. Citādi tagad iziet bars tāds pats kā pagājušajās vēlēšanās, tikai ar citādā skaitā un veido koalīcijas. Lai kāda liela partija varētu visu kontrolēt, viņiem vajag pierunāt kādu mazo, piedāvājot viņiem kādu siltu vietiņu. Bet mazais var pievienoties otrajam lielākajam, ja tas piedāvās vēl siltāku vietiņu.... utt.
20 0 atbildēt
pusgadu bez Saeimas vajag padzīvot, un tad jau redzēs, vai vispār vajag maz tādu. Pārāk daudz podziņspiedēju, pārāk maz pievienotās vērtības uz to baru.
18 0 atbildēt
Nejau atlaišana ko dos, nāks nākošie un būs taspats, jādomā kā mainīt sistēmu.....
18 1 atbildēt

Nu atlaidīsiet Jūs  viņus un kas tālāk??

Atkal ievēlēsiet un tad atkal Laidīsiet... Saprotiet vienreiz cilvēki Jūs neko tur neizmainīsiet, jo jums ir dota tikai viena iespēja Balsot "PAR" Un tā arī ir Jūs paši cītīgie mietpilsoņie viņus tur iebalsojāt.. Un tagad viņi jūs drāž, un smieklīgākais ir tas ka ja vēlēšanas būtu rīt Jūs viņus tā pat Tur iebalsotu.. Tapēc ka Jūs balsojiet "PAR"

15 0 atbildēt
Vai latvieši no tiesas ir tik neaptēsti? Kāda jēga ir atlaist Saeimu, ja atkal tiks ievēlēti TIE PAŠI? Lielisks piemērs bija ar Zatleru.. Jeb jūs iedomājaties, ka pēkšņi saradīsies jauni, domātspējīgi un gudri deputāti? Vajag arī kādreiz domāt līdzi, nevis rakstīt pirmo, kas prātā ienāk...
15 1 atbildēt
Un nevis atlaist, bet lai noliek mandātus un tikkai tad viņi nefigurēs pa saeimas namu!
13 0 atbildēt
Uff. Cītīgi izlasīju visus komentārus. Šajos komentāros diezgan daudz labu dumugraudu trāpījās un tas mani priecē, pēc tā varu spriest ka mūsu tauta nav galīgi norakstāma. Un tagad par pašu galveno "Atlaist saimu". Piekrīt ka viņi (lielākā daļa) ir nobijušies par daudz. Piekrīt, ka viņi ved valstī pakaļā. Bet. Kā jau te rakstīja ja būs jaunas vēlēšanas tad tiks pie varas principā tie paši pelēkie kardināli tikai ar citām lellēm uz skatuves. Tāpēc neuzskatu ka saeimas atlaišana mainītu mainītu vispār kaut ko. Sacelšanās - nu tad tikai pašiem jāsaglabā vēsa galva un netaisīt tādu bardaku kā pagājušo reiz. Par agresoriem šādos pasākumos neskaidrošu kā viņi strādā. Lai mums tautai būtu labāk nevajag vienkārši atlaist, bet gan vienlaikus iesniegt likumprojektus kas kardināli mainītu valsts struktūru. Ir jāliek vietā, un visām bardakam valdībā pretī konkrētas lietas un izmaiņas. Šeit komentāros bija pieminēti daudzi spilgti vadoņi. Mans personiskais uzskats ir ka, prezidentam ir jādod adsolūta vara. Jā piekrīt Putina valdīšanai, bet viņš reizēm pāršauj pār strīpu. Vairāk varētu skatīties uz tādām personībām kā : Kārlis Ulmanis vai Li Kuans Ju no Singapūras. Tātad turpinot: ir prezidentam kā valsts galva, un tad nāk ministrijas viņa pakļautībā. Tādējādi konkrētais cilvēks atbild par konkrētām tēmām un konkrētu lietu. Prezidenta ievēlēšana varētu būt sarežģīta pasākums, jo ir jāsaprot no kāda āžu bāra jāizvēlas tiešām gudra galva. Varētu mēģināt tā Ka no katras ministrijas tiek izvirzīts kandidāts un viens kandidāts tiek virzīts no Tautas. Kā atrast šo kandidātu - elementāri mūsu televīzijās ir dažādi raidījumi kuros mēs kaut ko izvirza tad balsojam un visbeidzot apbalvoja kā labāko. Nu vot, visi šie kandidātu tiek novirzīti prezidentam un prezidents uzsver kurus kandidātus (kā minimums 2 kā maksimums 5) izvirzīt uz vēlēšanām. Un šeit prezidentu ievēl tauta. P.s. ja ir kāda kļūda vai domu gājienā kāda drupatiņa ar nepilnībām, droši rakstiet, dalieties.
14 2 atbildēt
latvijai ir vajadzigs tautas velets prezidents. bus 1 zaglis mevis 100.
11 0 atbildēt

Jāpaskatās, kur normāla valsts uzturēšana, un jāimportē uz gabaldarbu ārzemju deputāti - lai sakārto sistēmu. Komplektā ar aizliegumu strādāt visiem, kas ir bijuši saeimā. Un atlaist šos bez kompensācijām. 

Tad jā, kaut kas varbūt mainīsies. Tiesa, pie viena derētu ar mantas konfiskāciju izsūtīt visus lielos zagļus - Šķēli un pārējos. Ja vēzi operē, tad ar visām metastāzēm.

Tikai žēl, ka vēzim ir cilvēktiesības un nauda, bet ķirurga tā īsti nav.

10 0 atbildēt
Ko tas mainīs?
10 1 atbildēt

Tas vispār neko nedos. Viņi tikai samainīsies vietām, un būs atpakaļ. Mums der atlaist saeimu tikai tad, ja esošie vairs nevarēs kandidēt. Tas, manā skatījumā ir vienīgais variants...

8 0 atbildēt

Cilvēki bļauj atlaist saeimu lkm jau pēc tradicionāla lozunga. Ja atlaiž saeimu vajaga arī kādu, kas aizvietos bijušos deputātus un kārtos valsti. Bet vai mums tādi ir?

8 0 atbildēt

Man liekas ka katru pus gadu notiek kaut kas tamlīdzīgs. emotion 

8 0 atbildēt

Nav cilvēka, nav problēmas. Nav cūkas, nav sūdu. Nav sūdu, nav saeimas. Nav saeima, viss normāli.

8 0 atbildēt
« 1  2  3 »