local-stats-pixel fb-conv-api

8:30 pie Saeimas nama (mikrouzņēmējiem)17

242 2

Facebookā bija ievietots aicinājums uz piedalīšanos piketā mikrouzņēmumu atbalstam. Noteiktajā laikā un vietā bija sanākuši tik, cik bija sanākuši. Es arī tur biju. Ko es tur ieraudzīju? Tikai to, ka tautai vairs nav nekādas intereses un vēlēšanās kaut kā mainīt savu dzīvi. Atliek tikai paļauties uz varas pārstāvju goda prātu un ticēt, ka šo zemi atkal nepārvērtīs par cietumu, kur vienīgā atšķirība no pieminētās iestādes – mums pašiem būs jāgādā sev iztika un pajumte. Cietumniekiem tas tiek nodrošināts par brīvu!

242 2 17 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 17

0/2000

.. Nejauc... valstī nav nekas ok.... bet ir apātija. To var skaidrot ar terminu - pieradinātās bezpalīdzības sajūta... thats all folks....

Cilvēkiem jāpaliek nekaunīgākiem un drosmīgākiem... bet vairums ir gļēvi amēbas

19 0 atbildēt

Nodokļus pat varēja samazināt, jo valstij naudas ir vairāk nekā vajag. Ja to izlietotu samieciski atbildīgi, tad budžets vēl būtu plusos. Dažu deputātu un ministru algas ir pilniens jūrā. Milzīgā valsts ierēdniecība sen bija jāsamazina par vismaz 80%, stringri jāvērtē, kam tiek tērēta nodokļu nauda, un jāprasa atbildība par to. Man taču ir jāatbild, ja es rīkojos ar svešu naudu, ne tā? Kamēr simti tūkstoši ierēdņu barosies un nodokļu naudu izkūpinās bezjēdzīgos un neadekvāti dārgos pasākumos, tikmēr naudas nebūs nekad.

Te ir visai tautai jāiet protestā, pieprasot:

a) ieviest cietumsodu par nodokļu naudas izšķērdēšanu,

b) samazināt ierēdniecību ik gadus pakāpeniski, atlikušajiem liekot beidzot strādāt pilnu slodzi, nevis vazāties, klačoties un kafijot visu dienu!

19 0 atbildēt

Parejie stradaja emotion

14 0 atbildēt

Dīvaini ir tas, ka uzņēmējam nez kāpēc ir jādomā par citu cilvēku pensijām- ja viņi paši nedomā, viņu problēmas. Kāpēc man jāmaksā vairāk par cilvēku, kurš strādā uz pusslodzi????!!!!

Tām vajadzētu būt šī cilvēka problēmām! Tas ir apmēram tas pats, kas, ja uzņēmējam liktu pirkt desu nevis par 4 eiro bet 5. Sanāk paaugstināta cena par pakalpojumu. Absurdi kaut kā. 

Dabiski, ka daudz kas aizies pagrīdē- man darbinieki strādā trīs stundas no rīta, pēc tam viņiem tur vairs nav jāatrodas. Bet maksāt par velns zina ko arī nav vērts. 

14 1 atbildēt

Nu gribēja kā labāk sanāca kā vienmēr.

Un šis nav vienīgais piemērs, cēla nodokļus alkoholam, tabakai, degvielai, bet pēctam visi brīnās, kāpēc tik daudz kontrabandas preču. Varbūt saprātīgāk būtu nodokļu likmes atstāt tādas, lai starpība starp kontrabandu un legālo nav itk liela?! Nebūtu arī izdevīgi riskēt, kā arī būtu ienākumi no blakus valstu iedzīvotājiem. Jau tagad Valgas igauņi grādīgos pērk Valkā, jo nopirkt var 8 nevis 10:00, kā arī cenas ir par ~20-30% zemākas. Un tikai šādā veidā ir iespējams normāli piepildīt budžetu, jo ārvalstnieki naudu pelna citur, bet tērē pie mums.

13 0 atbildēt

Man tieši tā arī sāk izskatīties, ja jau lielākajid daļai piekāst... Es pat zinu cilvēkus, kas par to priecājas- boss vairs "nevarēšot muģīties"...

Mikrouzņēmēju nodoklis atkal ir bijis kārtējais "likuma brāķis", kas vairāk pavēra iespējas "lielajiem zagļiem" (kā, piemēram, mākoņtēva takšu "mikrouzņēmums"emotion nemaksāt nodokļus.

Man protams nav nekas pret patiešām mazajiem uzņēmējiem- būtu kautkā tomēr jācīnās ar cēloņiem, nevis ar sekām... Un protams, ka neloloju cerības, ka iegūtos nodokļus atklal krietni "nelaidīs pa reni"...

Bet kaut kas tur īsti nav... Kad gribēja aizliegt saļarku no leišiem "importēt" WV Pasātu bākās, bija krietni lielāks kipišs... Tagad tikai daži atsevišķi pīkstieni saoctīklos un 200 deguni pie Saeimas...

Dzīvosim- redzēsim...  emotion 

11 1 atbildēt

Nu labi, mikrouzņēmējs aiziet, pastāv parunājas, papiketē un kas tālāk? Nesaprotu par ko ir stāsts? Šādi piketi kā internets: "jā, es patriots, cīnos par savām tiesībām", vai deputāti stulbi, vai viņi nezin kas notiek? Visu viņi zin, ja kaut ko gribētu mainīt - mainītu. Populisms ir tas, kas notiek kad viņi iznāk parunāties. Naivums ir tas, kas ir piketētāju galvās. 

9 0 atbildēt

Bez revolūcijas nekas nemainīsies, tas ir fakts, vēsture atkārtosies!

8 1 atbildēt

Lūdzu pārlasīt likumdošanu par mikrouzņēmumiem!

Tur skaidri un gaiši ir ierakstīts: 9% nodoklis ietver visus nodokļu maksājumus, tajā skaitā arī - sociālo nodokli!

3 0 atbildēt

Ha ha emotion man mikriņam apgrozījums gadā ap 50-70.000  euro emotion 

0 0 atbildēt

Vislielākā problēma ir tur, kur nav pilnas slodzes, un viņa loģiski arī nevar būt- abonēšanas cemtrs "Diena", piemēram, sētnieki un apkopējas, kuriem nav jāpinas klientiem pa kājām, uzreiz nenāk prātā, bet tāda darba ir daudz.

0 0 atbildēt
Vajaga labākas reklāmas piketiem, un kopējas tautas sajūtu un bezbailību un tad jau viss izdosiesemotion
0 0 atbildēt