local-stats-pixel fb-conv-api

Kā bankas tevi apzog43

561 14

Daudzi noteikti tagad domā, ka virsraksts ir bezjēdzīgs, jo kā tad banka mani var apzagt, bankā tieši mana nauda ir drošībā, bet tā nebūt nav.

561 14 43 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 43

0/2000

Vispār ar tām bankām ir jocīgi, ja gribi paņemt kredītu banka prasa ķīlu, bet kad noguldi naudu bankā viņi paši ķīlu nedod.

16 0 atbildēt

Piekrītu tev, banka ir īsts krāpniecības kartelis un ekonomikas lauzējs. Cilvēkiem vajag sekot līdzi kas un kā notiek.  Ieteicams daļu naudas turēt zeķē, ja nu vienu rītu pamožamies un sistēma ir aizgājusi par pieskari.

13 0 atbildēt

Ir izvēle nespēlēt viņu naudas spēli. Izmanto digitālo naudu, piemēram, bitcoin un saorganizē savu dzīvi tā, ka ar laiku dzīvo mājā, kurā audzē pārtiku, ražo enerģiju un ūdeni. Gandrīz totāla neatkarība. Daudzi tā jau ir izdarījuši un dēļ internetā brīvi pieejamās informācijas cilvēki ar laiku kļūs tik pašpietiekami, ka valdības, robežas un nauda ar laiku izzudīs. Cilvēkiem viss jau ir tā piegriezies, ka daļa jau ir beiguši nevis tupēt un sūdzēties, bet darīt. Pilsētniekiem ceļš uz pašpietiekamību varētu būt daudz sarežģītāks, bet tomēr realizējams - kopīgais jumta dārzs pārtikai, solārie paneļi, dziļurbums ūdenim utt. Mazliet ne pa tēmu, bet ar visu ir tāpat kā naudu - to vajag decentralizēt un kontroli atdot tautai, nevis dažiem.

9 0 atbildēt

Nezinu. Lēnu garu sāku investēt naudu zeltā, sudrabā, dārgakmeņos. Pamazām, pamazām. Papīra naudu īsti neturu vērtē - tā var sabrukt kā kāršu namiņš vienā dienā. Cilvēki sāk palikt nervozi, ka būs otrais ekonomiskais ''krahs drīz''. 

Avoti ne avoti, bet tajā pašā YouTube un citos saitos var sameklēt dokumentālās filmas, kas sakrīt ar autora tēmu - ar argumentiem un pierādījumiem.

6 0 atbildēt

Mūsdienās vairs zeltu īpaši neizmanto naudas segumam. Tagad ir cita sistēma. saucamais bezseguma naudas ''segums''. Šeit caur saražoto preču un pakalpjumu daudzuma. 

8 2 atbildēt
Ar mūsu pārsimts eiro bankas neieskrienas.
6 0 atbildēt

Daļēji Tev ir taisnība, bet secinājumi ir galīgi greizi, gan jau kads muļķis uzķersies. Ielikšu +, par to, ka Tu centies citus Spokus apčakarēt, bet īstenībā esi pelnījis treknu -. Redzēsim. Spoki uzķersies uz Tavu propagandu. Neko labu par Tevi nedomāju, mācies, netulko rakstus bezjēgā, izdari savus secinājumus.

5 0 atbildēt

Labāk papēti, kā internets apzog un piedzen ar sūdiem tavas smadzenes. 

6 2 atbildēt

Tipiski troļļi- raksts sastāv no apgalvojumiem bez pamatojuma. Tikpat labi es varētu sacerēt rakstu nomainot vārdus "Federālo Rezervju" uz "Krievijas centrālā", "Rokfellers, Rotšīlds" uz "Putins, Kadirovs", "Krievija, Ķīna" uz "ASV, UK" - sanāktu tāda pati propaganda tikai no otras puses

6 2 atbildēt

nav man konta, izmantoju tik skaidrīti, ja kāds teiks ka bankās drosāk, tad man ir citi uzskati un pieredze. esmu apzagts 1. reizi, bankas ir bankrotējušas 4 pa šo laiku, pie kam 2 citas mani tā kapitāli appisa (nordea un swedbanka) tākā, iesaku naudu turēt netīrā zeķē, neviens klāt netiks, bet kas atradīs, tam ar sūdainu mieetu pa pieri! emotion 

4 0 atbildēt

Komentārs pārkopēts no viena pagājušā gada raksta..

Ja ņemsim pašā saknē "kur rodas nauda?" To radam mēs paši.  Kredītņēmēji-iedzīvotāji/uzņēmumi aizņemas virtuālu naudu, ko vietējās bankas drīkst aizdot pēc to rezervēm, centrālās bankas nosacījumiem, utt...

Jo kā bankas strādā, teorētiski, aizdod to kā viņiem īsti nav. Kad kredīts tiek atdots atpakaļ, tad tā nauda paliek par īstu. Kamēr saņemtais kredīts tiek tērēts "nauda strādā".

Tapēc ir svarīgi ražot, radīt labvēlīgus apstākļus lai nauda varētu strādāt. Turēt attiecīgajā valstī, reģionā, savienībā stabilitāti, lai  investori, kredītņēmēji,  laistu apgrozībā savus aizņēmumus un zinātu ka tos izdosies atdot un vēl gūt labumu sev...

Tas tā pāris vārdos.  emotion 

3 0 atbildēt
Kāpēc raksta autors nestāsta par to,ka Krievijā Centrālā Banka ir tāds pats privāts kantoris, kuram neviens pat īsti nezin īpašnieku(s). Paskaties, cik nožēlojami mēģināts uzzīmēt divgalvaino ērgli! Tā, lai Vatenis Parastais ieraugot CentaBank uzrakstu un ērgli, nemaz neiedomatos, ka viņam jau nezcik gadus algu faņkos maksā. Salīdzini ērgli uz ģērboņa un uz rubļiem! Bet, ja jālamā ASV dolārs, kurš ir "bez seguma", tad visi uzreiz baigie eksperti.
5 2 atbildēt

Tā arī neaprakstiji, kā bankas aplaupa cilvēkus. Viens no veidiem, kā aplaupa ir noguldijumi, tavu algu pārsuta uz kontu, tu redzi tikai ciparu, bet banka tavā vietā rīkojas ar naudu kā grib (laiž apgrozijumā), bet ja tu esi sakrājis kautvai 10 vai 100 tūkstošus, tu to naudu sūri grūti sakrāto nedabūsi, jo par brīvu neviens tavu naudu atdot negrib, pieprasa no 1-5%, veicot jebkādu darbibu ar savu naudu, tev par to jāmaksā (gribi iņemt vai norēķinies) jāpiemaksā komisijas maksa, tādejādi bankas cenšas izputināt ikvienu naudas turētāju bankā. Labāk tomēr turēt mājās zeķē, ja zini ka tev ir 10tukstoši, tad tev viņi ari būs, nevis 9900 (izņemot naudu ar minimāliem procentiem (un tos minimalos procentus protams ka tev neviens nedos, ja tev daudz naudas, tātad esi biezais un maksā pa pilnu programmu un piedevām pilnigi neparko)

4 1 atbildēt

 

Jā, izskatās, ka Tev taisnība, turklāt tīri jauns spoku profils...

3 1 atbildēt
Asv dolārs piesiets zeltam. Bet tavs rublis nekam. Tāpēc pēdējos desmit gados nokrita no 2.2 latiem par 100 rubļiem līdz 1.3 eiro ( 80 santīmiem) par 100 rubļiem. Ah kā es smiešos, kad tava krievija uzjuks un sadalīsies. nu bet tu jau kā zombēts stulbenis tici un ceri, ka tā nebūs. Amerikāņi izjauca " vareno sajuzu", bet šo sūda pārpalikumu neizjauks? Protams ka sadalīs, kad pienāks brīdis. Pagaidām putins un ko pa lēto resursus iztirgo, tāpēc viss labi.
6 4 atbildēt
mājās tu nedrīksti turēt vairāk, kā kaut kādu noteikti summu. Tas jau ir takā ēbrejiem, ka drīkst turēt tikai noteiktu naudas summu
2 0 atbildēt
Visas maxima, elvi un visu citu veikalu izdotās klientu kartes sniedz informāciju par klientu pirkumiem, nemanot par mums zin visu un tad jau arī uzķer lielos pirkumus...
2 0 atbildēt

Ir likums par to, ka mājās nedrīkst turēt lielu naudas summu? Say whaat?

2 0 atbildēt
Tas jau ir sen skaidrs, šī godīgā krāpšanas shēma ir zināma.
1 0 atbildēt
Nē, banka nedrīkst aizdot vairāk, kā ir depozītos, nākamais aizdevums veidojas, kad to pašu aizdoto kāds cits atnes un nogulda depozītā.
1 0 atbildēt