local-stats-pixel fb-conv-api

Musulmaņu meitene iemeta Bībeli notekā un saņēma par to tikai brīdinājumu19

359 1

Ja Kristietis izdarītu to pašu ar Korānu un paziņotu par to sociālajos tīklos, musulmaņi viņu apēstu bez sāls!

359 1 19 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 19

0/2000
Man mācīja , ka pat ar parastām gramatām, tā ir liela necieņa tā darīt...
41 0 atbildēt
Vienam Dievs, otram Mozus, Trešajam Buda ... tad rodas karš, kurā katrs cenšas pierādīt, ka tieši viņa iedomu draugs ir īsts. Starpcitu, latviešu dievības bija Ūsiņš un Māra. Kāpēc tie ir "pēkšņi" pazuduši un neviens tos neuzspiež?
33 1 atbildēt

IZMEST NO SKOLAS!  

25 2 atbildēt

Man tikai naidu kurinoši komentāri nāk prātā, tā kā paklusēšu... Nevajag man piespiedu darbu. emotion 

20 0 atbildēt

LOHS esi TU!    Te ir runa par citas ticības svētuma un simbolikas zaimošanu, kamēr pašu ticībā ir ļauts, pat likts, nogalināt! Un pilnīgi piekāst, kur viņa stumj savu korānu un kādu baudu no tā gūst, bet klaji zaimi citai ticībai IR SODĀMI BARGI!

Zaimo korānu = nāve! Tā viņi saprot to, ja kāds islāmu zaimo! Zaimotājs ir pelnījis NĀVI! Un viņi ne mirkli neminstināsies nogriezt Tev pautus un iebāst tev pašam mutē par zaimošanu, tieši pirms nomētāt ar akmeņiem!

19 1 atbildēt
Jā..-tiesas dienā par zaimošanu pats Dievs sodīs. Tad citu dziesmu šis subjekts dziedās.
18 2 atbildēt

Patiesībā šī meitene pamatīgi atrausies no savas mullas un musulmaņu kopienas! Musulmaņiem Bībele arī ir svēta grāmata un pret to arī jāizturās ar cieņu un Korāns ir tikai kā Bībeles turpinājums. Tas tikai parāda to, ka tā meitene nav nekāda musulmaniete, bet parastākā vecaku izlutinātā meitiņa, kam ar galvu viss nav kārtībā. Tas arī viss!

14 3 atbildēt

Meh..? 

9 0 atbildēt
agri vai vēlu, viņu dzīve sodīs.
9 0 atbildēt

Gāju 5. klasē, kad uz skolu ( publisku, parastu vidusskolu) atnāca vīri ar melniem mēteļiem un dīvainām, baltām kaklasaitēm. Visiem skolas audzēkņiem tika pārtraukts mācību process un lika sapulcēties aktu zālē. Šie vīri, mums stāstīja un uzstāja to, ka jātic un jāpielūdz Dievs, jo viņš ir mūsu radītājs un pestītājs. Viņš ir tas, kuram jāpasakās par dzīvību un visu to kas mums ir. Šī lekcija ilga, apmēram, divas stundas. Pēc stāstiem par Mozu, Jēzu un Apustuli mums katram iedeva grāmatiņu, mazu zilu grāmatiņu, kuru sauca par Jauno Derību un piekodināja to izlasīt. Tai bija jābūt kā atbalstam mūsu dzīves grūtajos brīžos un tā arī bija.

Tā ir diena, kura man atmiņā ir palikusi ļoti spilgti un lika saprast, ka visā var atrast ko lietderīgu un jautru. Nekad neaizmirsīšu to, kā pēc publiskā sprediķi visi sapulcējāmies skolas rotaļu laukumā, līdzi paņemdami savas zilās grāmatiņas un uzsākām spēli, kuru dēvējām par "Kariņiem". Tieši tā, mēs mētājāmies ar šīm grāmatām, tas bija tik jautri, jautrāk kā jebkura sniega kauja, jo tas bija kaut kas jauns. Aizdedzinot to varēja izmantot kā dūmu granātu, jo plānās lapas, kuras bija ieskautas gumijotots vākos kūpēja skaistiem, kupliem, baltiem dūmiem. Tā bija viena skaista un jautrības pilna diena, kura mums visiem sniedza mācību - lai Jaunā Derība dotu pietiekoši daudz dūmus, sākumā padedziniet to kādas 10 sekundes rokās un tikai tad sviežat prom. 

11 3 atbildēt

Neesmu kristietis, bet tā ir cūcība un naida kurināšana. Apmēram 99,9% iespēja ka viņa ir radikālā islāmiste jeb nacionālā islāmiste.

P.S. Es emu dievturis, bet tas nenozīmē ka es daru to pašu ar bībeli vai koranu. Citas reliģijas ir jāciena, savādāk neviens tavējo necienīs!

7 0 atbildēt
Mani nevajag žēlot. Cik daudz no smadzenēm cilvēks izmanto un cik daudz no visām zināšanām tu zini?..sākot ar valodām,gramatiku,medicīnu,likumiem,fiziku,astroliğiju, un tā vel jo projām. Vai tu zini pilnīgi visu informāciju par pilnīgi visu!? Atbilde noteikti ir NĒ. Tad kā vari apgalvot ka Dieva nav?
3 0 atbildēt
Tu neatbildēji. Asti ierāvis atkāpies
1 0 atbildēt
Humanitārie eiropieši! Mēs taču esam civilizēti, tieši tpc tikai pamājam ar pirkstu un stingri pasakam nē, nē, nē! Nedrīkst tā darīt! Sīrieši uzreiz, hlidiš, galva nost, kuru kāds rada bērns skolas somā vecākiem uz mājām atnestu! Traki jā! Bet nu, pie visa šitā ir vainīga lielākā daļa pasaules sabiedriba!
1 0 atbildēt

Musļiki ir musļiki, jo ātrāk civilizētā pasaule sapratīs, ka ar viņiem nav ko auklēties, jo labāk!

0 0 atbildēt