local-stats-pixel fb-conv-api

Iemesli, kādēļ Trampam ir jākļūst par ASV prezidentu!68

289 39

Galvenie iemesli, kādēļ tieši Trampam ir jākļūst par ASV prezidentu, nevis Klintonei. Ja esi zombēts Klintones fans, tad vari pat nelasīt rakstu.

289 39 68 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 68

0/2000

Nav jābūt zombētam fanam, lai saprastu, ka Klintone pat ar savu korumpētību ir daudz mazāks ļaunums par mērkaķi ar granātu rokā => Trampu. Otrs Žirinovskis...

43 8 atbildēt

1) Tramps saka to, ko domā un dara to, ko saka. - Viņam nav pat domas darīt kaut ko no tā ko viņš saka.. Tas ar ko viņš nodarbojas ir tīrākais populisms un praktiski nekas no tā ko viņš saka netiks izpildīts jo nav izpildāms. Tāds pats populisms kā Šlesera ntā sdarba vietas un minimālā LVL 500.

2)Viņs ir tālredzīgs biznesmenis un ideāls līderis. – pilnībā piekrītu, taču vai tas automātiski nozīmē, ka viņš ir tāds prezidents, kurš ir nepieciešams.???.. tas ir tavs spriedelējums, tāpēc nepasniedz to kā no augstāk minētā argumenta izrietošu secinājumu.

3)Neviens nevēlas bēgļus savā valstī... pilnīgi neviens (ne Eiropā, ne Amerikā),

Bet ir reālpolitika.. piemēram Tu nevēlies karot, bet ja tavā valstī iebūk bruņoti spēki, tu automātiski jau esi iesaistīts karadarbībā.... tāpat arī bēgļi ir Eiropas un Amerikas problēma un runas par robežu aizvēršanu ir populisms... ko tad tu ierosinātu??? Uz robežas visus nošaut vai????

4)Par rasistu varbūt tev taisnība....

5)Par Trampu kā uzvarētāju Tev piekritīšu, bet šaubos vai ASV prezidenta amats ir tādiem tipiņiem piemērots... redzi tramps ir gluži kā tāds Brežņevs......

Prezidentam tomēr ir jāprot atrast kompromisus, saprast procesus utt., nevis stūrgalvīgi dzīties pēc iedomāta mērķa... (tāpēc salīzinājums ar Brežņevu)....

Nobeigumā aicināšu tevi Domāt ar galvu   emotion emotion

33 1 atbildēt
Hahaha, es neesmu ne Klints ne Tanka fans, bet pirmajā punktā jau sāku smieties. Plinīgi aplami. Viņš daudz intervijās ir teicis ka Putins ir labs līderis ir bijis ciemos pie viņa u.t.t, bet tagad sak ka pat viņu nepazīstot. Aplami.
21 2 atbildēt

Es pat nevaru aprakstīt visu, kas ir šķērsām ar šo rakstu.

19 3 atbildēt

''Ja Tramps solīs kaut ko, tad viņs to izdarīs vai vismaz centīsies to izdarīt." Es jūtu atomkodolusintēzes smaku

12 2 atbildēt

hilarijai tads maksligs smaids visulaiku uz ģimja, man liekas ka viņa ir tas izstais sātans.

14 4 atbildēt

TRAMPS BŪS PREZIDENTS, DĀRGIE DRAUGI!

9 0 atbildēt
Nez kapēc pēdējā laikā visi mēdiji ir tik ļoti pret Trampu? Man patīk daudzas Trampa idejas (protams, ne visas) un uzskatu, ka viņš nav nemaz tik slikts kandidāts kā viņu pataisa. Trampam ir spēcīgs personiskais viedoklis ko viņš nebaidās paust, lai kā arī tas nesakristu ar citu viedokļiem.
11 3 atbildēt

priekš amerikas labaks ir Tramps , priekš mums izdevīgāk Hilarija

11 4 atbildēt
Un Tramps var uzmest mums atombumbu. Viss ir forši.
13 7 atbildēt
Abi pretendenti ir drausmīgi, Amerika ir dziļā žo|●ā...
6 0 atbildēt

Gudrs cilvēks ir spējīgs saprast kas ir populisms un ko tas spējīgs nodarīt, tramps neko īpašu nekad nav sasniedzis viņš pot nav miljardieris kā apgalvo

5 1 atbildēt
Izklausas pec teenage mutant ninja turtle raksta, tikai bez ninja turtle emotion emotion
5 1 atbildēt

ASV pēdējo gadu laikā bija kļuvusi par pārāk lielu pielīdēju. Visur savu degunu bāza. ASV ieroči jau nonāca ISIS rokās, tagad tēlo pasaules glābējus. Varbūt līdz ar Trampu kaut kas mainīsies. Varbūt arī nē.  

5 1 atbildēt

1. Taisnība

2. Viņš ir ļoti jaukiuzbūvējis savu personību masu mēdijos. Kur tiek atspoguļots kā biznesa ģēnijs (gan ne Latvijas, pieņemu). Patiesībā čalis sēž un pelna uz citu rēķina, nav pat viens no labākajiem biznesmeņiem ASV. Bez tam vīrietis, kas kādu laiku ar viņu ceļoja, uzrakstīja grāmatu, kā tad Trampa kungs vada savus uzņēmumus, tagad ir iesūdzēts tiesā par 5 miljoniem kā morālo kompensāciju. 

Visi pārējie fakti arī ir viens liels bubulis. Labi čalis dara ko sola, bet ko tad viņš sola īsti? Vienīgais veids kā notur savus balsotājus ir "I will build a wall!". Un tagad cilvēki, bu, bīstieties, imigranti nāk. Paši mēdiji ir radijuši šadu situāciju un tad brīnās, ka notiek tas, kas notiek. Vai zini kapēc Parīzē notika, kas notika? Atkārtojas tieši tas pats kas 80's, kad ar mēdiju palīdzību būvēja "naidu pret krieviem", bez nekādiem pamatotiem faktiem. Jo bailīgi cilvēki ir paklausīgi cilvēki, bailīgiem cilvēkiem ir vienalga kas notiek, ja vien viņus sargā, liels, wannabe ietemīgs onkulis. 

Hilarija nav labāka, bet ziniet, ASV, ASV, ASV!

6 2 atbildēt

Ziniet, kas ir patiešām smieklīgi? D.Trumps runā skaisti, nevar nepiekrist. Viņš runā to, ko vēlas dzirdēt vairums ļaužu. Viņš runāt par reāli un nereāli izdaramām lietām... ASV pilsoņi viņu ievēlēja. Tagad sūkstās par to... 

Viņa idejas daudziem var šķist pretlikumīgas un aizvainojošas, bet padomājiet... kas notiek tautā, tautas masā? Tauta atgrūž nevēlamo, un izvēlas līderi, kurš jau tālāk cenšas vest ļaudis pa zelta ceļu. Ne vienmēr tas izvēlētais līderis ir tik tiešām uz to spējīgs. Līdera loma ir sarežģīta, kur nu vēl ja ir jākalpo bariņam muļķu! Vai līderim ir jāklausa šie muļķi un jārealizē viņiem ideāli apstākļi, resursi, citas vajadzības??? Līderis nosaka ceļu, nevis bariņš muļķu... To būtu vērts atcerēties. Tāpēc, D.Trumps ir Amerikas prezidents - Apsveicu!(tik tiešām, bez sarkasma) Ko tas nozīmēs pasaule? Velns viņu zin. Ko tas nozīmēs Amerikai? Cerams, ka kārtīgu tīrības talku(^^). Cerams, ka Trumps nebūs viens no visiem tiem pļāpu biedriem un tik tiešām sāks kaut ko darīt lietas labā, vai sliktā - metodes dažādas. 

Nato 5.punkts. - Daudz diskutējuši un izverduši pilnus dokumentus ar negatīvām zīmēm tajos... jēga? Nekāda! Kamēr Nato gudri apspriedīs, kā risināt problēmu ar Baltijas valstīm, tikmēr kaimiņu "medvežonoks" atnāks un apēdīs mūs dzīvus. Aizsardzība? Ha, ko var paspēt aizsargāt? Neko, nevienu un tik tik TIK īsā laikā, neviens mums nenāks palīgā. Ticamāk - nebūs vairs ko glābt...

3 0 atbildēt

Principā viss ko es redzu-divi klauni amerikā cīnās par "varu" 

3 0 atbildēt
Viss izklausās pārāk jauki, lai butu pilnīga patiesība
3 0 atbildēt

TRAMPS UZVARĒJA!!! URRĀĀ  

6 4 atbildēt

AIZIET TRAMP!!! CHOK CHOK CHOK!!! Ja vien pēkšņi Sorosa kontrolētās vēlēšanu mašīnas neizspēlēs plānu D... Katrā ziņā tā kā Tramps ir lielākoties pārākumā ir skaidrs, ka cilvēki jau sen saprata par raganas noziegumiem.. Vienīgi ir vēl daži bļāvēji, kurii bļauj par to, ko dzirdēja masu mēdijos.... Pēksņi šodien masu mēdiji tādi mīlīgāki palika? Saka, ka Tramps nav tik demonizēts, kā viņu bieži parāda.... Bet iepriekš gan hijēnas brēca un plosīja cik vien varēja!!!

4 2 atbildēt
« 1  2  3 »