local-stats-pixel fb-conv-api

Dāmas un kungi, jaunais ASV prezidents - Donalds Tramps230

289 20

Šajās vēlēšanās viņš ir savācis nepieciešamos 270 punktus. Aģentūra AP paziņojusi, ka Donalds Tramps ir ASV prezidenta vēlēšanu uzvarētājs.

289 20 230 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 230

0/2000

Sajūta, ka par ASV prezidenta vēlēšanām latvieši pardzīvoja vairāk, nekā par Latvijas. Turklāt joprojām ir liela daļa latviešu, kuri nezin, kas ir Latvijas prezidents. Daži vienkārši pēc Zatlera pārstāja atcerēties vārdus, bet daži domā, ka joprojām Bērziņš. Bet tas jau nekas, galvenais jau, ka mēs zinam Krievijas un Amerikas prezidentu, vai ne? emotion

70 0 atbildēt

Kaifs lasīt pīkstuļu komentus ! Kas atbalstīja kara noziedzinieci ! emotion

49 0 atbildēt

Nu tik sāksies īstais cirks!

41 1 atbildēt

 emotion  Mani nepamet sajūta, ka, ja nospiedīšu plusu rakstam, tad klusībā nejauši atbalstīšu Trampu  emotion 

27 1 atbildēt

Hilarijas atbalstītājiem, tas ir liels šoks. Šobrīd daudzi Amerikas pilsoņi ir izgājuši ielās un izrāda neapmierinātību. 

Ja viņi nenomierināsies, var sākties kautkas līdzīgs pilsoņu karam.

Bet manas domas par Trampu - Viņš ir rasists, tas nu ir skaidrs. Ja rasists nonāk tādā amatā, kāda ir iespēja, ka atdzims KKK (kuks kluks klans) ?

24 3 atbildēt

Latvijai arī vajag prezidentu! Sen mums tāds nav bijis.

22 1 atbildēt
Make Russia great again! Salut. emotion
20 1 atbildēt
Ja mes visi busim dzivi balsojam par Kanye 2020 gada!emotion
19 0 atbildēt
Latviešiem sēru diena. emotion
18 3 atbildēt

Nu? Krievi jau nāk? Jau lido Krievi? Jau brauc Krievi? Jau nāk???  emotion 

17 2 atbildēt

Tiem idiotiem , kas tiek zombeti un neko nejedz politikaa, ?klintone gribeja karu pret iranu , kartejo valsti kur ir nafta, amerikani vienmer ir situshi nost nevainigus cilvekus naftas delj , iraka , libija ,sirija, Bet shitie letinji neko neredz jo ir stulbi, Tramps negrib karu vinsh gribu mieru pasaulee, labi ka vinsh ir ievelets nevis ta mau*a.

19 4 atbildēt
Visi, kuri bija par Killariju- pārbaudat savu baltā cilvēka privilēģiju !!)))
13 0 atbildēt

Visi cepjās par kaut kādu Trampu, kurš pat nevar neko diktēt NATO un uztraucas, ka Krievija tagad nāks un bruks iekšā. Bet patiesība ir tāda, ka Krievijai sen nav pievilcīga Baltija, jo pašiem ir sava izeja pie Baltijas jūras un no 2018. gada Krievija neeksportēs nevienu preci caur mūsu valsti, to darīs caur Kaļiņingradu..

Reāli par ko jūs cepjaties un noliekat to Trampu? Ne jūs vēlējāt, ne jūs kontrolēs viņš, ne jums kāda kritika ir jāizsaka, jo jūs pat mazo pirkstiņu neesat pakustinājuši, lai paši sāktu veidot reformas savā valstī un izskaustu tos zagļus kurus paši ievēlat Saeimā... 

Varbūt jāsāk pašiem valsti savest kārtībā un ievēlēt pareizos cilvēkus un tad uztraukties par svešas valsts prezidentiem, interesēm un visu pārējo!?

13 0 atbildēt

Ak,Dievs,Tramps par prezidentu,tgd krievi nāks,jo mēs par aizsardzību maksāt nespēsim. Šausmas............ emotion 

13 0 atbildēt

tad jau sanāk, ka tagad visi mīž biksēs no krieviem jo visi ar tādu pārliecību teica, ka krievija uzbruks latvijai, dzeramo ūdeni jūs sukas jau nopirkāt ? bunkuru jau izrakāt ? pilnu plauktu ar konserviem jau sakrāvāt ? gaiļu bars

13 1 atbildēt

Ko visi var nīdēt par to karu? Būs karš, iesim aizstāvēt savu valsti. Ja vien negribam dzīvot kā lupatas, zem tupeles. Večiem ir jādara, nevis jārunā, jānīda un jākritizē tik. To visu varat savām daiļavām ausīs smērēt. Lielākā daļa nodzīvo bezjēdzīgu dzīvi, tad labāk iet un būt daļa no kaut kā....no vēstures, lepnuma un drošsirdības, kas netiks nekad aizmirsta! 

 Tikmēr ir jābauda dzīve un jāmīl savi tuvākie, lai cik banali tas neizklausītos.

11 0 atbildēt

Tā izskatās, ka tas viss tagad nebeigsies tik labi, kā varētu domāt, jo cik mēdiju aprindās klīda runas, tad Tramps atbalsta Krieviju un vēlas to ielaist Eiropas savienībā, kā visa rezūltātā mēs tiksim pārņemti un nedod Dievs, atkal sāksies PSRS laiki, tad tiešām labāk nošauties uz līdzenas vietas.

13 2 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »