local-stats-pixel fb-conv-api

Piedalies aptaujā un izsaki savu viedokli140

208 13

Intriga par to, kurš ieņems visietekmīgāko amatu pasaulē, ir saglabājusies līdz pēdējam brīdim. Klintone ir viena no spēcīgākajiem ASV prezidenta amata kandidātiem pēdējos gadu desmitos. Tramps ir viens no sliktākajiem ASV prezidenta amata kandidātiem pēdējos gadu desmitos.

Klintoni uztrauc Krievijas centieni sašķelt, vājināt NATO un Eiropas Savienību. Tramps savos izteikumos ir pret Krieviju vislabvēlīgāk noskaņotais ASV prezidenta amata kandidāts kopš Aukstā kara sākuma.

Ja vēlies saprast, kas tie par apgalvojumiem, tad izlasi šo rakstu, kas ir publicēts TVNET - Izšķiras ASV liktenis. Kā tas ietekmēs Latviju?!

208 13 140 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 140

0/2000

Redzams, ka arī spoki padevušies šai "visi par Klintoni" zombēšanai, tāpat kā tvnets un pārējie Latvijas mēdiji, smieklīgi  emotion  No tvneta mani 3x nobanoja tikai par to, ka nosaucu viņu par korumpētu veceni  emotion

Tramps jau nav nekāds baltais jēriņš, bet tas viss pierāda tikai to, ka mēdiji ir uzpērkamas prostitūtas un arī Latvijā, tāda vārda brīvība ir ļoti nosacīta.

52 2 atbildēt

Abi sisti, tas ir kā likt izvēlēties - iegrābties suņa sū*ā vai kaķa sū*ā.

43 1 atbildēt

Man arī nepatīk ne Tramps, ne Klintone..  Mēs varam glābt ASV, aizsūtot viņiem par prezidentu Andri Bērziņu..  Tā kā viņam jūk valstu nosaukumi, drīz viņš aizmirsīs ar ko bija jākaro, ar ko jādraudzējas - tad viņš vienkārši aizies padzert tēju ovālajā kabineta un nekas slikts nenotiks..

41 0 atbildēt

Klintone ir viena no spēcīgākajiem ASV prezidenta amata kandidātiem pēdējos gadu desmitos. Tramps ir viens no sliktākajiem ASV prezidenta amata kandidātiem pēdējos gadu desmitos.

Sasmīdināja emotion Hilarija spēcīga emotion emotion emotion Da kāpēc, tad viņa maina savu viedokli tikai tad, kad viņai ir tas izdevīgi? Neizskatās viņa pēc spēcīgās, marionete prosta. Un Tramps viens no sliktākajiem emotion  da je*al smieklīga tu esi Evita.

27 1 atbildēt

Ja es būtu amerikānis, es noteikti būtu par Tarmpu. Tas gan nemaina faktu, ka es viņu uzskatu par stipri ķertu.

27 2 atbildēt

Nesen runāju ar vienu amerikāni - izglītotu cilvēku, nevis kādu sazombējamo, viņš skaidri pateica - šoreiz ir tā, ka jāizvēlas mazākais ļaunums, un viņaprāt priekš ASV tas būtu Tramps

28 3 atbildēt
Obamu vajaga;(
22 0 atbildēt

Vēlviena Hilarijas fane, gadījumā nēesi vēl feministe un vēl gadījumā neatbalsti bēgļu uzņemšanu un tā tālāk? Tupie cilvēki...

19 2 atbildēt
Gadsimta izvēle- sapist ASV vai Eiropu.
17 1 atbildēt
Neatbalstu ne vienu, ne otru, bet jebkurā gadījumā, neatbalstu to,ka mediji fokusējas tikai uz Trampa izteicieniem un darbībām, bet ignorē Klintones izteicienus un darbības. Neesmu redzējis mainstream medijos nevienu rakstu par to, ka "jebkurš kiberuzbrukums ASV tiks uztverts tāpat kā jebkurš cits uzbrukums" vienā teikumā ar Krievijas un Ķīnas hakeriem, viņas dalību teroristu apbruņošanā un saistību ar Saūda Arābiju, kas vairākus gadus sponsorēja Al Qaeda un ISIS, un "Muslim Brotherhood", organizāciju, kas atbalsta radikālo islamu un, kura vēlas ieviest šariātu rietumu pasaulē.
10 0 atbildēt
Pēc visiem šiem izteikumiem ir acīm redzams, ka Hiršs ir mazkvalificēts politologs, kurš nodarbojas ar propogandas izplatīšanu un cilvēku nomelnošanu, kā arī neizskatās, ka viņš būtu ļoti pētījis un iedziļinājies Trampa un Klintones biogrāfijās, ja uzreiz pasaka, ka Klintone ir enģelis-Pasaules glābējs, bet Tramps ir tas sliktais. Ļoti vienpusīga un neadekvāta informācija. Nedrīkst šādi cilvēki nodarboties ne ar ko, kas ir saistīts ar politiku..
9 0 atbildēt

Ja spokos ir sākušies "Klanu Kari" tad ASV notiekās "Klaunu Kari"   emotion 

8 0 atbildēt
Gribētu Trampa uzvaru, bet diemžēl izskatās, ka pedofīle Hilarija uzvarēs😒 Bet tas nekas, jo Trampa cilvēki nebūs mierā ar tādu iznākumu un uzsāks revolūciju. Pieminiet manus vārdus 😐
17 9 atbildēt

Kāpēc un kur pazuda Bērnijs Sanders?  emotion 

7 1 atbildēt

Kur Jill Stein un Gary Johnson? emotion

6 0 atbildēt

Kaķa s*ds un Suņa s*ds,nav atšķiribas starp abiem!

5 0 atbildēt

ASV ir jāizvēlās mazāko ļaunumu starp rasistu/seksistu parūkgalvu un uz vecuma marazmu velkošo krāpnieci ar ziepes vārošo vīru pie sāniem. Manuprāt, abi viņi ir slikti prezidenta kandidāti un diemžel, ASV, joprojām, ir viena no spēcīgākajām politiskajām figūrām, kas nozīmē, ka rezultātu ietekmi jutīsim arī Latvijā. Ja man būtu tiesības balsot ASV vēlēšanās es vai nu atturētos vai izvēlētos Trampu - lai arī pustraks un neparedzams, viņs ir nopelnījis miljardus -pilnīgs idiots to nevar un tas nozīmē, ka visticamāk netiktu pieļautas jaunas vispasaules krīzes. Savukārt, Hilarijas ievēlēšanas gadījumā viss būs bez izmaiņām - ASV stūrēs to pašu jau novecojušo pasaules policista un demokratizētāja kursu, kurš jau pietiekami bieži ir radījis lielas problēmas ne tikai pašai ASV...

5 0 atbildēt

Sheepel, sen jau ir pierādīts ar neapgāžamiem pierādījumiem, ka materiālus par Trampa saistību ar Putinu sakā safabricēt jau no Aprīļa... Killtone ir globālistu politiskā padauza un slima ragana, kura ir saņēmusi ziedojumus no diktatoriem, manipulējusi ar pirmsvēlēšanu rezultātiem, iespējams nogalinājusi cilvēkus, kuri zināja pārāk daudz....

6 1 atbildēt

Godīgi sakot vienlaga, kurš kļūs par nākamo ASV prezidentu, tomēr klusībā nedaudz ceru, ka tā būs sieviete.   Lai arī ASV ir prezidentāla republika un prezidentam pieder salīdzinoši liela vara, tas noteikti nenozīmē, ka Trampa vai Klintones ievēlēšanas gadījumā sāksies liela visatļautība, anarhija un agresīva politika no viņu puses. ASV prezidenta rīcību uzmana ASV kongress, ja valsts vadītājs rīkosies vai patstāvīgi izteiks retoriku, kas neatbilst valsts interesēm, pārkāps ASV konstitūciju, utt., kongress (iesaistās abas palātas) ir tiesīgs lemt par prezidenta atstādināšanu no amata (impīčmentu).

5 0 atbildēt

Abi ir slikti kandidāti!! 

6 2 atbildēt
« 1  2  3  4 »