local-stats-pixel fb-conv-api

Alojā 6 cilvēku grupa sita, spīdzināja un slīcināja divus brāļus - invalīdus66

205 2

Šorīt ziņu portālā TVNET izlasīju visai nepatīkamu ziņu par diviem brāļiem - invalīdiem no Alojas. Iedomājies, 6 pieauguši cilvēki sita, slīcināja un pazemoja viņus. Kas notiek ar šo pasauli?

205 2 66 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 66

0/2000

Ja aptaujā būtu nāvessods visi nobalsotu par to

49 0 atbildēt

Kad vakar par šo uzzināju, tad pirmā doma bija aptuveni šāda: šausmīgs noziegums, bet mūsu birokrātija kā parasti vilks lietu, un neviens aiz restēm nesēdēs, vai arī finālā piespriedīs kaut ko nosacītu. Par to visvairāk sāp sirds!

32 0 atbildēt

tādus morālos kropļus, kuri dara pāra nevarīgiem cilvēkiem, dzīvniekiem un/vai invalīdiem bez vārda runas vajag nošaut, nekādi cietumsodi tur nelīdz. un vienalga vai dzērumā vai nē. nafig!

21 0 atbildēt

Kurš duraks aptaujā balsoja par sabiedriskajiem darbiem? Šitos kropļus bez vārda runas jāliek cietumā!

19 0 atbildēt

Kpc, ka tiek uzskatīts, ja viņu vecākiem ir pietiekoši naudas, tā uzreiz ir laba ģimene? Es pati dzīvē esmu saskārusies ar to labo ģimeņu bērniem viņi nearko normalaki nav par tā sauktajiem nelabvēlīgo ģimeņu bērniem. Daži pat sakarīgāki un sirsnīgāki bija. Vnk jau zb cilvēku attieksme par to, ko viena tante teica.

16 0 atbildēt
te ar komenti tiek dzēsti? Vasarā vēl varēja dabūt to putnu vārdus ja nemaldos bet tagad vinien laikam ir pieskirta politiskā imuitāte un jaunas pases. Mums tacu ir jazina musu varoni.
15 0 atbildēt
Man gan interesē, kāpēc meklēja tos pirmos, kas esot nodarījuši pāri sievietei. Nezinot visu stāstu, grūti kaut ko spriest. Varbūt viņiem bija savs iemesls...
14 0 atbildēt
Tos mēsla gabalus,kuri atļāvās pacelt roku pret brāļiem ar īpašām vajadzībām vajadzētu pa taisno aprakt dzīvus ar visu ģimeni lai nesadomā pat vairoties vēl!
10 0 atbildēt

Kuces dēli, man ir tāds naids pret tiem 6 kropļiem, bļin iešpricēt acī viņiem indi, ar nazi iegriezt vēderā, izdrāzt to brūci, ieliet skābi un apliet ar degvielu un ar cīgu aizdedzināt.

9 0 atbildēt

Cik lasu visi baigi rej kā suņi, nemaz nemēģinot aizdomāties, kpc tādas lietas notiek. Visam ir sava sakne un to sakni neizravēsi nolinčojot cilvēkus. Nolinčosiet šos un ar laiku būs jauni cilvēki, kas to darīs.

Bet tīri personīgi cik esmu saskārusies ar Delfi un pārējo portālu rakstiem. Viņi to pasniedz pārpspīlētā un saāsinātā formā. Tikai tie, kas tur reāli bijuši blakus gan jau zina, kas īsti notika.

8 1 atbildēt

Likums nekad nauv aizstāvējis vājākos un cietušās personas

Kād es augu cilvēki nebīja tik nežēlīgi kā tagad 

Mūsdienās visu nosaka nauda, ja tev ir tad, ar tevi nekas nemotiks

Tā ir skarbā dzīve patiesība

7 0 atbildēt
Zinu dazus cilvekos no Alojas.Ar galvu viniem kartiba nava. Laikam yur ierasta prakse.
5 0 atbildēt

Viennozīmīgi tādus aiz restēm un izolēt no sabiedrības

4 0 atbildēt

Lasot shaada tipa rakstus, biezhi naak praata jautaajums....cik ljoti cilveekam sevi ir jaaieniist, lai deelj shaadiem uzbrukumiem, paarvilktu krustu savai nakotnei!?  Slimi! Kas shiem dziivniekiem vispaar praataa dariijaas, ja vinji bija iedomaajushies ka tiks sveikaa cauri?  Kas vispaar cilveekus pamudina uz shadaam lietaam? 

4 0 atbildēt

nezinot notikušo pilnā apmērā var tikai savārīt sūdus.

piedāvāju visiem draudzīgi vispirms noskaidrot lietas apstākļus un pēc tam secināt - kas ir kas.

4 0 atbildēt
Nesen Alojā vecmāmiņu kāds nogalēja priekš naudas. Tad kkādu vecu pārīti spīdzināja... Es nesaprotu, vienmēr es no urienes nācos esam ienīduši alojiešus, tagad saprotu kāpēc- nelīdzsvaroti cilvēki... Ceru, ka ar radoem nekas nenotiks drīzumā lol
4 0 atbildēt
Cietumsods un publiska pazemošana...
4 0 atbildēt
Wtf es dzīvoju tuvi Alojai. Nekad nedomāju, ka pa tādu nomali rakts taps :'0
3 0 atbildēt

Par cik pats mācos Alsviķu arodskolā un pazīstu viņus abus - man persōnīgi viņi vinmēr likušies humoristiski un pozītīvi - lādzīgi puiši. Kāds stulbums 6 pret 2, nu i tādus par maz nošaut.

3 0 atbildēt

Gan jau iedos pāris administratīvās stundas uzkopt lauku.

2 0 atbildēt