local-stats-pixel fb-conv-api

Aizdevēji vai āksti?25

Sveikiņi. Sen neko neesmu rakstījis, bet šodien ar mani notika prikols ko vēlos pastāstīt arī citiem. Nevienam nav noslēpums ka Latvijā darbojas kādi 50 ātro kredītu, patēriņa kredītu kantori kur par lieliem % var aizņemties kādu eiriku krīzes gadījumā. Nekad nebiju tos izmantojis , kaut arī e-pastā katru dienu pienāk n-tie piedāvājumi un reklāmas iet pa TV bez pārtraukuma.

Bet oktobra sākumā tā nu sanāca , ka laikā neienāca nauda kurai vajadzēja būt un tieši ceļā gadījās kantoris kas solīja 0% pirmajam kredītam. Tā kā zināju ka nebūs problēmu atdot , iegāju, aizpildīju kaut kādu veidlapu un pēc pusstundas saņēmu zvanu un šādu īsziņu:

272 0 25 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 25

0/2000

Nevis āksti, bet augļotāji. Tādi aizņēmēji, kas tūlīt atdod un procentus nemaksā,  viņiem nav vajadzīgi.

23 0 atbildēt
Man tieši tāds pat prikols ar šito kantori sanāca.
13 0 atbildēt

Jā, šī iestāde kuras nosaukums beidzas ar ....note emotion slavena ar īpatnējiem gājieniem un visaugstākajiem %

11 0 atbildēt

Es pat meičas neesmu ņēmis  emotion 

11 0 atbildēt

Viņiem vairāk interesē tādi, kas aizņemas un tad atmaksā katru mēnesi, gada garumā tikai procentus. Tu viņiem neliecies pievilcīgs emotion

Aptauja lkm tikai džekiem domāta or lezbēm.

Avatars hipnotizē.

6 0 atbildēt

Pāris reizes sākumā, kad uzaicinot draugu varēja dabūt bonusu - 10 Latus(vai kaut ko tādu).. Saņemu bonusu, visu nomaksāju, palieku plusā es un draugs, vairs nekad neeju tajā ātro kredītu lapā, jo manuprāt tā ir bezjēdzīga lieta... Ir cilvēki, kas ņem regulāri, tādējādi samazinot savu budžetu vēl vairāk, jo kredīts jāpagarina un jāatdod ar procentiem.. Tas ir tā pat kā darbā ņemt avansu, tu vienkārši aizņemies no nākošās algas.. Savelc jostu un nodzīvo līdz nākošajai algai un būsi laimīgs, nevis iztērē jau nākošo un pēc mēneša vispār nezināsi ko darīt..

Ok, ir izņēmumi, ja tiešām cilvēks ir nonācis ķibelē un nav variantu kur dabūt naudu, piemēram, ārstam...

4 0 atbildēt

Nezinu, kas ir kredīts, līzings vai aizņēmums. Pat ne no viena čoma nekad neesmu aizņēmies. Un tas man nav bijis šķērslis, lai pasāktu finansiāli nopietnas lietas.

3 0 atbildēt

Tos augļotāju kantorus sen jau vajadzēja aizliegt ar likumu! emotion 

3 0 atbildēt

Neiesaku nevienam ņem tos kredītus, viņi čakarē valsti un cilvēkus "likumīgā" veidā, tā sauktā augļošana par ko patiesībā stājās spēkā krimināllikums.

Bet es zinu vairākus cilvēkus kas aizņemās un to naudu neatdod gadiem ilgi, vnk nomaina numuru, lai nenāk sms, draudu vēstules izmet un kredītdevēji neko nevar iesākt, jo viņiem nav nekādu tiesību. Valdība šo visu nesakārto, jo kādam atkal atlec kāds labums...

Novēlu tiem ātrajiem kredītiem reiz kādu jauku dienu bankrotēt, jo tas kādā veidā viņi uzbāžas cilvēkiem ar Latvijas zemajām algām nav normāli   emotion 

3 0 atbildēt

Zini kā man bija... Bija fiksi jāsamaksā kāzām par viesu namu, un pietrūka daži simti eur. Saimnieki neko pagaidīt negrib, un pa daļām neņem, kautgan tikai nedēļu vajadzēja pagaidīt. Zvanīju vienam kredītu kantorim, a vņi ar mani nemaz nerunā kamēr neesmu reģistrējies viņu sistēmā. Dievs ar viņiem...ņēmu un reģistrējos. Kā jaunam klientam pirmo kredītu viņi var iedot mazāku kā man vajag. Finālā neko nepaņēmu, bet tagad... katru nedēļu man zvanās un sms sūta lai tik ņemot... visādas h.u.j.e.v. akcijas un kas tik nē. Vārdu sakot netieku vairs no viņiem vaļā  emotion 

0 0 atbildēt

Zinu cilvēku, kurš ir paņēmis un nav atdevis vismaz trīs šādus ātros kredītus nu jau kādus četrus piecus gadus. Līdz šim nekur nekas tālāk nav aizgājis par dažām atgādinājuma vēstulēm un e-pastiem no inkasso kompānijām.

0 0 atbildēt