local-stats-pixel fb-conv-api

Problēmas ar mūsdienu pārīšiem44

583 3

Sveiki, šis raksts atkal būs balstīts tikai un vienīgi uz manu subjektīvo viedokli un maniem novērojumiem, tā kā čill, ja domā savādāk vai kategoriski nepiekrīti.

583 3 44 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 44

0/2000
Uhh. Uzmanīgāk, uzmanīgāk 12-gadnieces sadusmosies, jo viņu mīlestība ir nopietna un viņi dzīvos mužīgi kopā, līdz nāve viņus sķirs. ;D
75 0 atbildēt
Tās nav mūsdienu attiecības, bet bērnu tizlošanās. Ar draugu gājām uz veikalu un pienāk sīcis uz 16gadiem prasa lai nopērku šampanieti, gadu jubileja ar draudzeni. Ieteicān labu multfilmu un aisgājām. Smieklīgi šie bērni! emotion
57 1 atbildēt

Vēl par seksu runā emotion  Pats 10. klasē ar skolotāju drāzies emotion 

37 0 atbildēt

Man kaut kad viena mazgadīgā, sadomājusies nez ko, draudēja ar pašnāvību. Es viņai ieteicu pirms tam uztaisīt klizmu, citādi skats tādos gadījumos ļoti neestētisks. 

Es biju nelietis, bet problēma atrisinājās.

26 0 atbildēt

ahh, kādas ilūzijas par to, ka agrāk zvirbuļi bija lielāki! 

Romeo un Džuljeta gāza podus ne pa jokam, kad čiksai bija vien 14 gadiņu, bet Romeo- 16. Un ar vienu dumiķi, kas pamanījās palikt grūsna pamatskolā es savulaik mācījos kopā pagājušā gadsimta beigās. Savukārt bariņš  treniņu biedrenes klases puišu nokļuva ēēēēēēēēēēē specifiskā ārstniecības iestādē pēc tam, kad visi kopā bija noalgojuši vienu padauzu. 

Nu nav nekā jauna zem saules. Jāpiebilst, ka nav gadījes redzēt nevienu agrīnu seksuālo problēmu mākto, kurš būtu bijis pārmēru noslogots ar smadzenēm emotion

25 0 atbildēt
Ļoti daudz patiesības emotion
22 0 atbildēt

protams, ka man garšo ēst!  emotion 

20 0 atbildēt
Uhh. Es ar tām attiecībām nekur nesteidzos, tikai runājos ar jaukiem cilvēkiem, man ar to pietiek. Un viss.
19 0 atbildēt

Zini... šīs ir mūsdienas, par ko vēl brīnīties, pirms 100 gaidem vēl bija meitenei jābūt nevainīgai lai vīrietis gribētu ar vinu precēties, un nemaz nebija tāda iespēja dzīvot kopā, bet nebūt precējušiem.

Atstāsim pagātnes stereotipus pagātnē, protams ka mūsdienās arī čalis tur negrib meiteni kurai jau bijuši 87 puiši, cipars jau vien izsaka pietiekoši par viņas personību... Un tā pat ar meitenēm kuras gan gribēs tādu kas ir  gulējis ar 89 meitenēm?

Meitenes nejau graiza sev rokas tāpēc ka viņas mīļotais viņu pamestu, lielākoties viņas to dara tāpēc jo tur citas meitenes viņu saukā par nesmuku, čaļi sauc viņu par resnu utt...  Nav jau jāuzskata ka ja meitene graiza sev rokas uzreiz čalis viņu pametis.. problēma ir kaut kur dziļāk. Esmu pats bijis depresijā un esmu arī sarakstījies ar tādiem cilvēkiem, ar vienu meiteni es pat tagad mēdzu sarakstīties, izsakot komplimentus, uzklausot, apvaicājoties. Tagad viņa mani uzskata par to labo cilvēku, kaut gan es cenšos viņai iestāstīt pretējo. 

Teiksim tā nejau attiecībās ir vaina, vaina ir cilvēkos. Ja cilvēkam būs bijuši slikti piemēri, tad arī viņš nevēloties arī kļūs par tādu. Piemēram, ja tev vecāki dzer, tu kā bērns negribi būt kā tie alkoholiķi, kas piedzeras un tad dara sliktas lietas, bet kad tu sāc augt tu.. tu sāc būt viens no viņiem. 

18 0 atbildēt

Tīņu problēmas emotion

16 0 atbildēt
Man ir piecpadsmit un es stumju savu krustmeitu ratos. Tas, ka tu redzi meiteni ar ratiņiem, nenozīmē, ka tas ir viņas bērns. Ir bijuši gadījumi, kad vecas tantes pienāk pie manis un saka - "vai, meitiņ, kur tu šitā iekriti? Tik jauna un jau ar mazulīti. vai, vai." Es tik šausmīgi smejos par šādiem gadījumiem.
16 0 atbildēt

Ka tad 11gados dzilja depresija... emotion  Un kas bus velak ,kad saksies istas dzives problemas ?Kad vairs nevares sedet uz vecaku kakla un izgudrot sev diagnozes ?

15 0 atbildēt

Man garšo ēst ! emotion 

13 0 atbildēt

Runā kaut ko par buhāšanuemotion pats 14. gadu dzimšanas dienā drātējies uz nebēdu emotion 

12 0 atbildēt

Varbūt mazliet paskarbi, toties kā naglai uz galvas emotion Reizēm šķiet, ka šādu rakstu ir daudz un tie ir visur, bet, manuprāt, nekad nebūs par daudz par šīm tēmām runāts, kaut vai aiz naivās cerības, ka mērķauditorija izlasīs un, dod Dievs, aizdomāsies... Maz ticams, bet rakstam - visu cieņu! emotion

12 0 atbildēt

Ak, Kungs, es 11 gados skatijos multenes un spēlēju pokemonu fiškas

11 0 atbildēt

Man meitai ir 12 gadi, varbūt šo brīdi šīs problēmas neskar (kas to zina), bet nākotnē noteikti. Protams +. emotion  emotion 

10 0 atbildēt

Vagīna ir tā vieta kur kāro atgriezties jebkurš vīrietis ! 

10 0 atbildēt
Kas pie? Tas ir kāds joks? Nu jebkurā gadījumā es ceru, ka tas ir joks. P.S - Pirms sūcies ar kādu un tad raudi - iemācies pareizi lietot pieturzīmes.
9 0 atbildēt
Ai, ai, ai, piekrītu un kā vēl piekrītu. Ideāli aprakstīta mūsdienu jaunatne. It īpaši pirmais punkts.
9 2 atbildēt