local-stats-pixel fb-conv-api

Anomāli artefakti62

511 2

Nevienam nav jaunums, ka Zemes slāņos, kas ir desmitiem un arī simtiem miljonu gadu veci, joprojām atrod dīvainus, senus un nepārprotami cilvēku darinātus priekšmetus. Tā saucamā oficiālā zinātne šajā sakarā izvēlējusies trīs pērtiķu taktiku, proti: „Neko neredzu, neko nedzirdu, neko neteikšu.” Kad nu viņi tiek piespiesti pie sienas, tad viņiem ir tikai divas atbildes: falsifikācija un dabas veidojums. Ir neērti šiem atradumiem pievērst uzmanību un mēģināt izskaidrot, jo tad būtu jāpārskata ne tikai Darvina, bet arī visas pārējās teorijas par zemes un cilvēka izcelšanos. Tomēr šī taktika neko nedod. Mūsu informācijas laikmetā vairs nav iespējams noslēpt faktus, pie tam uzrodas arvien vairāk jaunu faktu, kurus nav iespējams izskaidrot.



511 2 62 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://www.lffb.ru
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 62

0/2000

Kaut ko līdzīgu biju jau lasījis, tikai par pavisam citiem priekšmetiem. Nešaubos, ka zem zemes guļ simtiem un tūkstošiem pierādījumu tam, ka jāsāk apšaubīt daudzas cilvēka izcelšanās teorijas. Mēs nezinām, kas paši esam, un teorijas ir teorijas tādēļ, ka tās nav līdz galam pierādāmas. emotion

32 0 atbildēt

Man viens izskaidrojums ienāca galvā . 300 miljonu gadu atpakaļ , kad citplanétiešu tūrisma firmas ar kosmosa izklaides kuğiem vagoja visuma plašās āres , tad piestājot uz planētas Zeme lai uztaisītu pačurāšanas pauzi ( meitenes pa labi , zēni pa kreisi ) , gadījās tā , ka kāds no viņiem apmaldijās milzu papardès . Tā nu viņi bija spiesti izdzīvot uz Zemes , kamēr kāds cits kuģis viņus izglābtu . Nu gluži kā Marsiešu Robinsons Krūzo . Tā nu viņi te meistaroja visādus priekšmetus , zīmēja un pastaigājās pa paparžu džungļiem ( sākumā ar apautām kājām , bet kad apavi noplīsa , tad ar basām kājām ) . Viss ir ļoti vienkārši un saprotami.emotion

25 0 atbildēt
Super raksts! Iedodu gan medaļu, gan plusiņu!emotion Jā, viss šis ir ļoti dīvaini un jāsāk gan atmest visādas Darvina teorijas.
20 1 atbildēt

Nekā anormāla tur nav, ja iedziļinās vēsturē, ne tajā ko māca skolās tad pasaule ir milijardiem gadu veca un viss iet pa spirāli!

Bija tāds vēstures fakts kur Indijā jau divdesmitajos gados atrada pilsētu, kuras pamats zeme ir kā pārstiklojusies. Zinātienieki toreiz tam izskaidrojumu nerada, vienīgi Indiešu "pasakās" bija rakstīts, ka cilvēki nodzīvojās līdz tādam līmenim, ka sāka viens otru izkaut aiz neko darīt un tad nonāca no debesīm "dievi" kuri uzmeta uguns bummu uz pilsētu, gudrākie notinās uz kalniem un tie arī to visu pierakstīja. Vēlāk kad bija iespēja ar ko salīdzināt tapa skaidrs, ka Indijas pilsētas sekas ir ātombumbas sprādziens! Tas tā primitīvā īsumā, bet galvenais, ka tajās pasakās ir aprakstīts kā būvēt dažādus lidojošus kuģus un citu tehniku, kā to kopt un remontēt "user, repire manual" un visinteresantākais ka no tā visa kas aprakstīts par dažādu materiālu izgatavošanu NASA reāli izmanto saviem šatliem!

Starp citu, vai kāds ir tā dziļi aizdomājies kā cilvēki radās uz pasaules, atmetot reliģiju un darvinu? Pieņemot, ka zemeslode radās kādā tur sprādzienā un tad no haosa salipa zemeslode, kā radās mikroorganismi, kā radās dzīvnieki? un kur tad sēdēja cilvēks? Visi dzīvnieki un cilvēki, jūras iemītnieki ir bialoģiskas mašinas, kuras strādā pēc noteiktas programmas, sākot ar dzimšanu beidzot ar miršanu, vissir pārdomāts! un tas radās pats no sevis, izauga uz neapdzīvotas zemeslodes? tāpat visi dabas procesi, gada laiki utt.. strādā pēc noteiktas programmas! To visu ir kāds apzināti radijis!

9 0 atbildēt

Kaut kur pavisam nesen lasīju, ka civilizācija pati sevi iznīcina diezgan regulāri, apmēram katrus 20000 gadus. Un mūsu civilizācija nebūt neesot pirmā. Arheologi esot atraduši tādas lietas, ko neviens pat neņemas izskaidrot, tāpēc vienkāršāk to ir publikai neatklāt. Acīmredzot cilvēki, kādu šobrīd ir vairums, nav spējīgi veidot ilgtspējīgu civilizāciju uz Zemes. Arī šajā civilizācijā valda badīgums un varaskāre... Diemžēl. emotion

6 0 atbildēt

Tāpat nenoliedzams ir fakts, ja tehnoloģijas laikmetā plaukst dažādi izdomājumi un fotošopēti brīnumi. Cilvēkus tagad patīk muļķot- vakar pat skatījos Zeltiņa šovu un uzzināju patiesību par Guetas dubultnieku. Bet cik daudzi noticēja, ka tas patiešām ir viņš. Dažkārt pat nevar ticēt savām acīm emotion

6 0 atbildēt

Arheoloģija mūsdienu izpratnē pastāv, apmēram,  200 gadus, tas ir mazs laiks, lai noteiktu visu miljoniem gadu seno vēsturi. un tehnoloģiju attīstība arī sākusies relatīvi nesen, apmēram, pirms 60 gadiem, tas izskaidro datēšanas kļūdas.emotion

7 2 atbildēt

Vēl jau jāņem vērā fakts ka laiks ir relatīvs jēdziens un dažādos laiktelpas posmos var ritēt dažādi, kā arī ir atkarīgs no novērotāja subjektīvajām sajūtām. pilnīgi iespējams ka tie 100 miljoni gadu kas bijuši kaut kad agrāk ir tikai 1000 mūsu uztverē emotion  

5 0 atbildēt

Iespējams, ka pēdas atstājuši ceļotāji laikā, kas nav tikuši atpakaļ uz savu laiku. Kāpēc ne?

5 1 atbildēt

Nu kā jau teicu, ja cilvēki nebūtu tādi kretīni kā ir, un savienotu mītus ar zinātni, daudz kas reāli tiktu pāratklāts, bet tākā šitas viss nograuj zinātni kas ir līdz šim, visi ir vnk pa slinku lai veidotu jaunu, vienkārši, ir kaut kam vai kādam piederoša teorija par paralēliem visumiem, un laiktelpu, šitas tīri sanāk apstiprinājums tam ka pat jēzus vai Dievs, ir viens pārākais, kas vienkārši tajā laikā jau zināja zemes precīzu uzbūvi , ko pat mūsdienās nevar attklāt, kā piemēram terminātors, cilvēki kādreiz dajās pasauli, un kaut kā izmantojot tārpejas vai laika mašīnu sūtīti pagātnē lai nepieļautu to, taču kā izskatās līdz šim, viss ir veltīgi emotion nu vai arī mēs reāli esam 3 civilizācija un dinozauri patiesībā spēja runāt un ceļot kosmosā emotion

4 0 atbildēt

42. gadā vectēvs ogļu bunkurā atrada nokiju. Diemžēl nevarēju atrast autentisku fotogrāfiju, tāpēc ieliku līdzīgu.

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/3/31/Nokia_3310_blue.jpg/640px-Nokia_3310_blue.jpg

4 0 atbildēt

neviens vēl precīzi nezin, kad tieši cilvēki te ir uzradušies, vai arī cik cilvēces jau ir pagājušas, un pa visiem šiem gadiem gan jau mēs esam pabijuši citos laikos (ir pierādijumi ka cilvēki pat ne no kā pēkšņi pārlec laikos) un gan jau arī citi ir paviesojušies pie mums šad tad. (senā Ēģipte tam laikam ir kā cita pasaule)

4 0 atbildēt

Ir 3 iespejami varianti.

1.citplanetiesi

2.pirmatneja civilizacija.

3.celosana laika.

4 0 atbildēt

Gadījumā pirmais un loģiskākais izskaidrojums nevarētu būt, ka radioaktīvā oglekļa metode nav tik pareiza, ka nolemts?

Youtube bija pat filma - Dinosaurs or Dragons, tur vienā sižetā bija apskatīta dilemma, kam īsti ticēt. Jebšu, vecuma noteikšanas metodes ir dažādas - pēc oglekļa izotopu metodes, pēc urāna metodes (ātrums ar kādu urāns pārvēršas par svinu), pēc hēlija izgarošanas metodes. Visas 3 ir itkā fundamentālas, taču pēc oglekļa metodes vecums tika noteikts 250-300 miljoni gadu, bet pēc hēlija izgarošanas metodes - tikai 10 tūkstoši.

Tāpat pilnīgi iespējams, ka ir racionāls izskaidrojums, kā noteiktā slānī tiek atrasts materiāls, kas tur objektīvi nevar atrasties. Tieši tāpat, kā 200 tūkstošus gadu vecā akmenī var atrast dzīvu krupi.

3 0 atbildēt
tākš, kuram trollim ir laika mašīna? emotion
3 0 atbildēt

zinātnieku gļēvulībai un nezināšanai

Nav tā kā bišķi par skaļu teikts? Viduslaikos arī uzskatīja ka zeme ir visuma centrs un to apgalvoja zinātnieki, bet redz laikam mainoties un tehnoloģijām attīstoties daudz nezināmas lietas tiks izskaidrotas. Darvina teoriju ir grūti apšaubīt tāpēc ka nav atrasti senāki skeleti par tiem, kas ir atrasti un tāpēc balstoties uz faktiem secina konkrētas lietas. Varbūt pēc 100 gadiem vai ātrāk visam šim tiks rasts izskaidrojums, bet pašlaik to nevar. Un ja reiz tu apšaubi zinātnieku kompetenci un apvaino viņus kaut kādu faktu slēpšanā, kāpēc pats neradi šim visam izskaidrojumu? Gļēvulība? Šaubos vai, nezināšana, nekompetence un nevarēšana drīzāk.

3 0 atbildēt

Lasot iedomājos, ka te ir vairākas pretrunas. Ja pastāvēja kaut kāda civilizācija laikā, kad ogļu slāņi ir veidojušies, tad kāpēc atrod tikai kaut kādus štruntus. Pat pēc līdzīgiem dinozauru fosīliju atradumiem ir izdevies izveidot pilnīgāku kopainu. 

Ja tie ir mūsdienu priekšmeti, tad veicot detalizētu metāla sastāva un to piemaisījuma analīzi, varētu to apstiprināt, bet tas vēl nenozīmētu, ka kāds speciāli tos ir ievietojis oglēs. 

3 0 atbildēt

Mēs neesam vienīgā augsti attīstītā suga kas dzīvojusi uz zemes. Varētu derēt ka pirms mums bijušas vēl neskaitāmas inteliģentas humonoīdu sugas kas apdzīvojušas zemi.Un tāpat nākotnē atradīs liecības izrakteņos no mūsu laika.

5 2 atbildēt

Naivi ticēt vēsturei ko māca skolās , mēs neko nezinam. Mēs zinām tikai tik daudz cik mums augstāk stāvošais personāls mums ļauj zināt. Mēs vēl tik daudz redzēsim un dzirdēsim pat aptvert nevaram. Visa fantastika , visi stāsti , mīti , leģendas - neradās ne no kurienes. Viss uz šīs zemes ir viens liels noslēpums.

3 0 atbildēt

"Varētu jau visu novelt uz citplanētiešiem, taču attiecīgie priekšmeti tomēr ir  vairāk vai mazāk primitīvi..." - nu nezinu, nezinu - ja notiktu glbāla katastrofa un cilvēcei būtu jāveidojas pa jaunu, diez vai pēc miljons gadiem kāds datora elements vēl būs saglabājies, lai kāds tad spriestu ka te ir bijusi kaut cik attīstīta civilizācija kādreiz, kamēr bleķa karotītēm kādā māla klucī gan būtu lielas iespējas izdzīvot.

3 0 atbildēt