local-stats-pixel fb-conv-api

Latvijā ir jārunā tikai latviski!!!!!?74

276 4

Video redzama kāda darbiniece, kura ne tikai izturas nelaipni pret mierīgi sēdošajiem apmeklētājiem, bet arī atsakās ar viņiem runāt latviešu valodā. Visam kronis ir apsargu izsaukšana, lai latviešus izmestu ārā par to, ka tie pieprasa, lai dariniece ar tiem runātu latviešu valodā.

Zemāk VIDEO, uzspied uz apakšējo bildi



276 4 74 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 74

0/2000

Protams, ka jārunā latviski. Kas tās par stulbām iedomām, ka krievu valoda ir valsts otrā valoda.   emotion  

Es labprāt vēl uzrakstītu kādu ņiprāku vārdu, bet tas vairs nebūs glīti. 

84 1 atbildēt

Ar kāju pa dirsu, un no Latvijas ārā šito tūristi, kurai ciltskoks Latvijas teritorijā sākas no 1940. gada vidus!

P.s. Kāpēc daudzos darba sludinājumos tiek uzrādīts, ka nepieciešamas krievu valodas zināšanas?  emotion  

79 0 atbildēt

Klientu apkalpojošā sfērā es uzskatu, ka ir obligāti jāzin valsts valoda un jārunā tajā. Savā dzimtajā var runāt tur, kur neapkalpo klientus. 

77 2 atbildēt

Kas tas par provocējošu  virsrakstu? Loģiski, ka tikai latviski.  emotion 

47 0 atbildēt
Viņas ğīmis tā un prasa pa seju.
46 0 atbildēt

kā sauc iestādi, kur tas notika? šo personu vispār vajadzētu atlaist.

42 1 atbildēt

Daļa latviešu paši ļauj šādiem kāpt uz galvas ar savu pakļbučojošo attieksmi, t.i uzreiz pārslēdzas krievu valodu ar šiem iebraucējiem, kad saprot, ka tas tur iebraucējs nesaprot latviski. emotion

38 0 atbildēt

kad strādaju pie kases, man besīja tas, ka cilvēki manā vecumā nezināja latviešu valodu. Man kaut kā savā dzimtenē gribās runāt dzimtajā valodā. krieviski es ar mieru esmu runāt Krievijā, jo tā tur ir valsts valoda, bet šiet valsts valoda ir latviešu.

34 0 atbildēt
Malacis, kaut vairāki tādu mums būtu kas cīnās pret sarkano méri!
29 0 atbildēt

Ko var sarunāt? Cik ilgi tas turpināsies un cik ilgi var atļauties tādu bezkaunību kā nevēlēšanos runāt latviešu valodā!?! Tā nav izvēle, bet pienākums, kas ir jāpilda

27 0 atbildēt

Bļēeee, kā man šitas besī. Nu riebjas man tie krievi, tik okupanti vien ir, dēļ PSRS viena no ''galvenajām'' valodām ir Krievu, tev netiek dota iespējas izvēlēties.

Teiksim amērika, tev ir Jāmācas spāņu valoda, bet vai tu viņu izmanto, un vai viņa ir obligāta darbos NĒ,

Bet Latvijā, lielākā daļa darbu prasa obligāti jāzin krievu val, kaut sfērā kur es gribu mācīties un strādāt, ar viņu tu tik var atslaucītites.

23 0 atbildēt
Kaitina tas, ka darbu grūti atrast, ja nezini krievu valodu. Un daudzreiz nejūtos, ka šī būtu Latvijaemotion
22 0 atbildēt

kārtējā debīliķe! gribētos zināt ko apsargi teica pr šo un cik gan ilgi viņa tur nostrādāja pēc šitā.. URLA

20 2 atbildēt

Uzsvēršu - esmu par latviešu valodu! Ja esi valsts pilsonis, tev ir jābūt vismaz sarunvalodas līmeņa latviešu valodai.

Man šķiet nepiedodami, ka Rīgas mērs šad tad publiskos pasākumos atļaujas runāt latviski un krieviski, kāpēc viņš izpatīk tiem, kas nav pakustinājuši smadzenes un iemācījušies valodu dzīvojot LATVIJAS galvaspilsētā? Man tiešām nerūp, ka Rīgā ir lielāks krievu īpatsvars, Rīga NAV Krievijas galvaspilsēta.

Situācija pagājušnedēļ Rīgas sabiedriskajā transportā - strauji bremzējot man uzgrūdās kāds kungs gados - atvainojās krieviski. Es latviski atbildēju, ka viss kārtībā. Kungs patiesā šokā atbildēja "jūs runājat latviski???" Apmulsu. Iepriekš mani neviens nav noturējis par krievieti. Bet kāda ir būtība - latviski runājošs cilvēks vispirms mani uzrunāja krieviski, visticamāk tāpēc, ka atradāmies Rīgā. Tajā brīdī man palika skumji.

17 0 atbildēt

Runājot par video redzamo gadījumu, tad man tādi bijuši daudzi un vienmēr reaģēju ļoti asi pret šādiem, negribas pat saukt, "ļaudīm". Piemēram, noparkojos uz mirkli ielas malā nobloķējot izbrauktuvi no blakusteritorijas. Pienāk urods un skaidro savā mēlē, ka esmu aizšķērsojis izbrauktuvi. Es atbildu, ka nesaprotu un turpinu stāvēt. Nācās urodam gaidīt kādas 5-10 min, kamēr es sagaidīju savus pasažierus. Būtu pateicis latviski, bez domāšanas pabrauktu malā.

Savā mazpilsētā, tiklīdz dzirdu urlu valodu, vienmēr skaļi pie sevis pasaku kaut ko uzbraucošu, lai tie aizveras vienreiz. 

18 2 atbildēt

Iesaku aizbraukt uz Franciju, un tad mēgināt francim iestāstīt ka viņš dzīvo tūristu apmeklētā valstī un viņam jāzin vēl kāda valoda izņemot dzimto .

Vēlu veiksmi !!!!!!! Nupat biju , nepalīdzēja ne krievu ne angļu ne grieķu ne latviešu valodas zināšanas.

Un nevajag stāstīt ka viņiem cita situācija, viņiem iebraucēju ir vairāk nekā mums no PSRS mantoto pilsoņu, bet neviens no viņiem nemaz nemēģina ieviest arābu valodu, visi runā franciski.

8 0 atbildēt

Krievu dzejnieks teicis ''Tas kurš dzīvo valstī un nezin tās valsts valodu, ir (piedodiet) muļķis''. Jāpiekrīt jau ir.

P.S. Gribu atgādināt ka ne visi krievi neciena latviešus. To dara tikai neo-nacisti, LDPR un Žirinovska pakaļas laizītāji. Pazīstu daudz krievus kuri ir Latvijas Republikas pilsoņi, maksā nodokļus, rēķinus. Strādā normālos darbos, ir uzticīgi Latvijai. Kaut gan viņi atzīmē Uzvaras Dienu viņi ir gandrīz vai tādi paši kā mēs (latvieši). Atšķiras tikai tautība. Tas pats ir ar daudziem baltkrieviem un ukraiņiem.

7 0 atbildēt

Pirmkārt. Tagad par katru 40 sekunžu video taisam rakstu?

Otrkārt. Tautieši, filtrējiet tak savus komentārus un valdiet sašutumu. Pareizi vecā teica: kā lamāties tā zinam krievu valodu.

Treškārt. Daudzi krievi dzīvo nostaļģijā par bijušo vareno savienību, un viņiem tāda Latvija tik tāds maziņš miestiņš, un nav jēgas mācīties vietējo bauru buldurēšanu. (Šitas gan kaitina.)

Un ceturtkārt. Kāds te kaut ko šļupstēja par valodu mācīšanos. Negribot krievvalodu mācīties. Bet angleni gan jau ka ielocīji galviņā ne? Manā skatijumā jo vairk valodas zini jo vairāk iespēju Tev ir. Nav svarīgi cik ļoti mums patīk vai nepatīk krievi mēs dzīvojam mazā valstiņā blakus milzīgai valstij, un lai arī kā risināsies turpmākie notikumi, fakts paliek fakts.

Noslēgumam. Applausi jaunajam cilvēkam par drosmi. Varbūt gribēja izradīties meitenes priekšā, ( varbūt būtu dabujis pa muti un palicis bez telefona ja ne šī meitene blakus). Bet jebkurā gadijumā prieks, ka centies! Vairāk tādu cilvēku! 

Tagad Tu nodomāji, jā es arī tā varētu. Tad ej, dari! Runā savā valstī savā valodā!

17 10 atbildēt

Palasīju komentārus facebookā, pat nevaru saprast ko viņi dara kapitālistu amerikāņu portālā, lai sēž savā vk. Un vēl lecās. Nebūs pārsteigums, ja šo video rādīs kaut kur krievijas tv medijos/portālos, sūdzēsies Vladimiram. 

6 0 atbildēt

Tas vecais ģīmis.. lai iet uz savu valsti un tur pļēguro 

6 0 atbildēt
« 1  2  3 »