local-stats-pixel fb-conv-api

Tuvākā Zemei līdzīgā planēta, iespējams, ir "Ūdens pasaule"21

368 0

Kādus 4.2 gaismas gadus tālu, atrodas planēta " Proxima B" kura potenciāli ir līdzīgākā zemei, kas atrodas ārpus mūsu saules sistēmas. Jaunie pētījumi rosina domāt, ka šī tālā planēta iespējams ir pilnībā klāta ar ūdeni.

368 0 21 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 21

0/2000

Bet kā mēs nokļūtu tik tālu? Zemes problēmas jau negaidīs kamēr uztaisīsim kaut ko gaismas ātrumam

13 0 atbildēt

Grūti aizlidot un kur nu vēl izpētīt šo zemi, jo ja tur nolaistos kaut vai ūdenī kā no šīs planētas atrauties, lai atgriestos atpakaļ ? Pat negribu iedomāties, kādi plēsīgi monstri varētu dzīvot ūdenī...

6 0 atbildēt

Pēc dažu zinātnieku domām planēta ir vienas vienīgas klintis, pēc citu zinātnieku domām planēta ir visa pārklāta ar vienu milzīgu okeānu,pat ja patiesība ir kaut kur pa vidu, tad kur mēs tur varētu dzīvot, uz kāda klinsbuķa vai okeānā?

5 0 atbildēt

Jā un ja to klāj viens vienīgs okeāns, kurš ir 200 km dziļš - cik lieli tad ir viļņi tur? Kilometra augstumā?

5 0 atbildēt
Tu nopietni? Bet man likās, ka es savā teleskopā viņu redzēju, tiesa gan, lāgā nesaskatīju, vai viņu visu klāj ūdens. Kāpēc tu esi tik pārliecināts, ka bilde ir no filmas, nevis fotografēta uz Proxima B? Varbūt pat pati filma tika uzņemta uz šīs planētas...
3 0 atbildēt

Kāds ir pāspēlējies Subnautica  emotion 

2 0 atbildēt

Daudzi domā, ka ir neiespējami tik tālu aizlidot, bet nav jau bijis vajadzības. Tā ir mūsu nākotne, izdomāt, kā aizlidot tur, cita alternatīva ir sēdēt uz Zemes un gaidīt pastardienu meteorīta veidā.

1 0 atbildēt

"Kādus 4.2 gaismas gadus tālu ... atrodas ārpus mūsu saules sistēmas" - tas tā kā ir skaidrs, ka ārpus mūsu Saules sistēmas. emotion

Un tomēr, 1, 4, vai 20  gaismas gadi - nav absolūti nekādas starpības mūsdienu tehnoloģijām. Reālā laikā nav sasniedzams neviens no tiem attālumiem. Cik nu vienīgi saziņa teorētiski ir iespējama.

1 0 atbildēt
Apdirsī- šo planētu citu un tā vel un vel...Paši sev problēmas taisam , kad kosmosa civilizācijas būs niknas sūdzēsiet grēkus Dieviem , jo ciplanętieši būs jau tuvu , kad sapratīsim to visu...Un kāda cilvekam tehnika kosmosā? Pff...pāris kuģi?
0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

😀

0 0 atbildēt