local-stats-pixel fb-conv-api

Mūsdienu feminisms ir zaudējis jēgu un pie visa vainīgas ir sievietes41

631 5

Mūsdienās feminisms māca sievietēm to, ka viņām sevi ir jāuzlūko kā upuris, bet visus vīriešus kā izvirtuļus un abižotājus.

Nē, šis nebūs vīrieša veidots raksts par to, ka sievietes ir stulbas un viņas nesaprot savu vietu, tomēr cenšas uzspiest visiem savu gribu ar savām it kā esošajām tiesībām uz vienlīdzīgu dzīvi.

Nepārprotiet mani, sievietes ir foršas - visas, bet tie tarakāni, kas sēž jūsu galvās, jo katru dienu jūs pavadāt savu brīvo laiku, lasot rakstus par feministēm, par to, cik dzīve ir netaisnīga pret sievietēm, viss ir slikti, vajag kaut ko darīt - tā ir totāla smadzeņu skalošana!

Sieviešu aizstāves liek par sevi zināt jau sen - sākot ar taisnības cīnītājām 15. gadsimtā un beidzot ar mūsdienās pašsludinātām feministēm, kuras, es atvainojos, ir tikpat neefektīvas kā internetā apgūtie homeopātu speciālista kursi. Jā, arī par homeopātu tu vari kļūt, ja vien velti tam 15 sekundes no savas dzīves un ievadi vārdu, uzvārdu norādītajā ailītē!

631 5 41 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 41

0/2000

Beidzot kāds prātīgs raksts par šo tēmu. Bet nu ir tādas ākstes, kuras mēģinās vīrietim pierādīt, ka pat kokus gāzt māk labāk nekā viņš. bet kpc tas ir vajadzīgs, ja mums katram ir sava loma un funkcijas šajā dzīvē.

Es labāk personīgi kopju māju   un taisu ēst priekš sava vīrieša, jo man tas sagādā prieku. Tā ir rūpēšanās par savu otro pusīti nevis nožēlojams statuss vai dzimumu nevienlīdzība bla bla bla. Kpc cilvēkiem tā gribas izjaukt dabisko balansu, es nez.

44 2 atbildēt
Hilarija par šo rakstu tev ieliks mīnusu ))))))
38 0 atbildēt

Neciešu emancipētas sievietes, kur nu vēl feministes - tās vispār vajag ar sūdainu mietu dzīt kūtī.

Sievietes vieta ir pie vīrieša sāniem! Tāda nu ir daba un viss! Tas gan nenozīmē, ka sievietēm nav jābūt gudrām un stiprām. Katrs normāls vīrietis priecāsies par stipru un gudru sievieti, bet pie viņa sāniem nevis virs galvas!

39 3 atbildēt

EV1TU par prezidenti!  emotion 

28 1 atbildēt

Ar feminismu aizrāvušās sievietes draud dzīvi nodzīvot ar kaķiem...

21 0 atbildēt

Jocīgākais ir tas, ka feministēm traucē kaut kādi bagāti, gudri un ietekmīgi vīrieši, kuri ir kaut ko ne tā pateikuši, bet vardarbība pret sievietēm dvieļu vidē netraucē it nemaz. Kaut kā nemana viņas piketējam kaut vai pie Sauda Arābijas vēstniecības, kur sievietēm tiesību nav vispār. 

20 1 atbildēt

Feminisms ir vienkārši daļa no kopējā liberāļu sviesta. Rietumos visi šitie apbežotie parasti uzstājas vienotā blokā- feministes, zaļie, palestīniešu teroristu fanklubs, melno tiesību aizstāvji, zilie, "miermīlīgie" islamisti  un citi mērkaķi visos iespējamos variantos- tie, kurus teorētiski apbežo, bet praktiski- tieši otrādi, viņi uzspiež savus tarakānus citiem. 

Un naudiņa visām šīm atrakcijām parasti nāk no vienas un tās pašas Sorosa kabatas.

18 2 atbildēt

Žanna d'Arka nebija sieviešu aizstāve. Viņas mērķis bija vadīt karaspēku, kurš no Francijas padzītu angļus un atkal reālo varu atdotu likumīgajam Francijas monarham - vīrietim. Saskaņā ar franku likumiem Franciju varēja pārvaldīt tikai vīrietis. Tātad Žanna aizstāvēja vīriešus. Un darīja šo darbu Žanna tāpēc, ka nebija garīgi vesela - viņai bija dzirdes halucinācijas, kuras pati traktēja kā dieva balsi, taču nekas vairāk par murgiem tas nebija. Nevienā brīdī Žanna necentās pierādīt, ka viņa kā sieviete var būt līdzvērtīga vai pat pārāka par vīriešiem. Ja šis būtu bijis Žannas vadmotīvs, tad viņa būtu sadedzināta sārtā vēl krietnu brīdi pirms tika iecelta par armijas komandieri.

14 0 atbildēt
Pieiešu pie kompja un iesvēršu Evitai kādu gramu cepumu (dikti jau šai sie vajadzīgi😆) Ritīgi pareizi rūkts.
13 1 atbildēt

Feministes ir vainīgas, nevis sievietes...

13 1 atbildēt
Man patīk gāzt kokus un cilāt smagumus. Es jau nesaku, ka to daru labāk par vīriešiem, bet noteikti atradīsies kāds, kurš to dara sliktāk par mani.
10 0 atbildēt

Drīkst tev medaļu iedot? emotion

9 1 atbildēt

Precīzi! es justos neērti,ja nedrīkstētu sievietei atvērt durvis,palaist pa priekšu un atdot savu sēdvietu pārpildītā autobusā...

8 0 atbildēt

Labi pateikts.

Bieži vien domāju, ka tās feministes ( līdz ar to daļa sieviešu) tiktu vairāk cienītas un kļūtu vienlīdzīgākas vīriešu acīs, ja netaisītu tās stulbās, neadekvātās, neloģiskās aktivitātes, bet vairāk parādītu savu inteliģenci.

5 0 atbildēt
Ja nebūtu feminisma, tad diez vai sievietes varētu mācīties, balsot vēlēšanās, iet uz klubiņiem. Paskataties, kas notiek Polijā. Par laimi feministes pacīnījās.
6 1 atbildēt

Respect Fraulein !!!    emotion 

4 0 atbildēt

Nu muļķes tās sievietes. Ne visas, bet tomēr lielākā daļa!

5 1 atbildēt
Sieviete strādīgu cilvēku mīl kā kalpotāju, dzejnieku un mākslinieku - kā greznumlietu, zinātnieku - kā retumu. Garīdznieku viņa godā, dod priekšroku bagātniekam, bet karavīram - sirdi
4 1 atbildēt

Nav tagad laika lasīt, sieva neļauj (au).

4 1 atbildēt

Nu komunisms ar pamatā nekas nav briesmīgs kā arī fašisms, taču to implementācija... 

2 0 atbildēt