local-stats-pixel fb-conv-api

Mamma noskuva meitai matus, jo pieķēra, ka viņa ņirgājas par vēža slimniekiem25

99 1

Māte, kuras vārds nav zināms ir kļuvusi par sava veida interneta varoni, jo internetā ir publicēts video, kurā ir redzama viņa sodam savu meitu.

Viņas meita smējās par vēža slimniekiem, jo viņiem nav matu. Mamma nolēma sniegt meitai paraugstundu un iepazīstināt ar to, kāda ir dzīve bez matiem. Meita nebija laimīga, bet vismaz tagad viņa zinās, ka nav jāsmejas par tiem, kuri slimības dēļ kaut ko zaudē!

99 1 25 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 25

0/2000
Skatieties pasaule, cik esmu laba māte. Labāk nofilmēšu kā to daru, lai visi redz, nevis parunāšu un audzināšu meitu bez publiska apkaunojuma. Šoreiz māte stulbumā pārspēja meitu.
39 9 atbildēt
Mati attaugs un kāda mācība cerams paliks.
25 0 atbildēt

Tā kā man riebjas bērni un viņu lohatronisms, tad es tikai PAR!

21 0 atbildēt

Un ja ņirgāsies par invalīdiem? Ko darīs? Salauzīs meitai kājas?

19 1 atbildēt

Ļoti nepedagoģiski. Vajadzēja saslimdināt meitu ar vēzi, tad būtu bijusi mācība! emotion

18 3 atbildēt

nafig tas bija jāfilmē un visiem jāizrāda?

14 7 atbildēt

Njaaa....   emotion 

2 0 atbildēt
Godīgi sakot, tas nav pedagoģiski, māte varēja to izdarīt nevienam nerādot. Es saprotu, ka grib pāraudzināt, bet ne šādā veidā.
1 0 atbildēt
Jūs lielie meitenes aizstāvji, jums ir kaut mazākā nojausma kādām fiziskām sāpēm un ciešanām cauri iziet vēža slimnieki? Pilnīgi atbalstu mātes rīcību, jo pēdējais, ko cilvēkiem, kas cīnās par savu dzīvību, vajadzētu izjust ir apsmiekls. Viss, ko var redzēt video ir pupu mizas. Visi tik runā par tajām nolāpītajām bērnu tiesībām, bet vai bērniem nav kādas normas, noteikumi, pienākumi, kas jāievēro. Mūsdienās vairs neko nevar panākt ar izrunāšanos, jo 90% gadījumu jaunieši to neņem vērā, jo uzskata sevi par pārgudriem. Jebkurā gadījumā, cepums mātei par sodu, un video lai kalpo par piemēru citiem, kas apsmej slimus cilvēkus.
1 0 atbildēt

Malacis mamma... Un kas tad ir tie mati? attaugs... Kā viņa jaustos ,ja pa viņu smietos ,ja viņai būtu vēzis...

1 0 atbildēt

Kāda paraugstunda?Publiski apkaunot meitu? Kā vispār māte tā varēja izdarīt?Tā vietā,lai parunātu un apskaidrotu,kas,ko,kā, savam pēctecim ,pati māte parāda,ka pašai galvā  kaut kas sajucis..Kāda tur mācība?Zemiska rīcība, manuprāt. Meitu nevis pamācija,vai audzināja,bet pazemoja publiski visas pasaules priekšā..

8 8 atbildēt

Gan jau pa labam nesaprat viņa, tpc nācās šitā viņai rīkoties. tagad tie bērni baigos karaļus no sevis iedomājas. A vecākus visp. maz ciena.

1 1 atbildēt
Pareizi dariija, bet vareeja tač kautko citu izdomaat nevis nogriezt bērnam matus
3 4 atbildēt