local-stats-pixel fb-conv-api

Ja tev ir iPhone, tad tu esi kruts, bet, ja tev ir Nokia, tu esi bomzis?87

1037 8

«Mēs ejam uz darbu, kas mums riebjas, lai nopirktu lietas, kas mums nav vajadzīgas...» - šis citāts no Čaka Palanjuka grāmatas ''Cīņas klubs'' jau sen ir kļuvis par mūsdienu dzīves atspoguļojumu.

Piekrītu, ka izklausās kā utopija, bet šī lieliskā frāze perfekti ilustrē mūsu ikdienas dzīvi, kas ir veidota uz iedomātiem statusiem, kas slīd caur pirkstiem kā smiltis.

Skolnieki šantažē ar vecākiem, lai viņi tiem nopirktu pašus krutākos telefonus, stilīgāko apģērbu un dārgākās mašīnas, lai tikai, pasarg, Dievs, nebūtu jākaunās citu priekšā.

Pēc šī stāsta izlasīšanas uzdod sev jautājumu - kam vispār šī izrādīšanās ir nepieciešama?

1037 8 87 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 87

0/2000

Nopērkot iPhone Tu kļūsti par bomzi  emotion 

108 1 atbildēt

Man reiz bija kkāds skārienjūtīgais. Suc. Man pohu*, man noška visu laiku. Atceros, reiz viens tizls glumiķis (zilais) visu laiku kasijās klāt. Šis tik kko dirsa par to, ka man vecāki nevar atļauties, ka es bomzis. Es pohu*ā ignorēju. Beigās šis saka - būtu tavi vecāki gājuši uz darbu vai ko tādu. Es saku - būtu tu gājis uz sporta zāli. Šis sāka psihot. Beigās viņam lūpu pārsitu un pāris reizes tāpatās iebliezu emotion

61 0 atbildēt

Tikko nopirku iPhone 7. Vienkārši lielos. 

53 3 atbildēt

Reāls gadījums no darba . Viens čalis pazaudēja  savu āboltelefonu  un runā ar kolēģi - " ko es kā lohs tagad bez aifona staigāšu ? "

43 0 atbildēt

Esmu reāls bomzis, man ir visprastākā Nokia un pārvietojos ar Opel, bet par to tikai vistuvākie draugi atļaujas mani pavilkt uz zoba humoru mīlot   emotion  Pie manis dažādos jautājumos griežas visdažādākā vecuma un ranga cilvēki, galvenais taču cilvēciskās attiecības un pats cilvēks nevis mantas kas viņam pieder ?!   emotion  

39 0 atbildēt

Gribi zvanīt un rakstīt, tad tu vari staigāt ar nokia kura maksā 120€, gribi taisīt ļoti labas kvalitātes bildes nopērc spoguļkameru pa 500€, un tev vēl pietiks nauda lai nopirktu sev mašīnai degvielu lai izbrauktu uz kādu vietu un pafotogrāfētu. Bet ja pērc iphone tad tev pietiks nauda tikai tam un kamera nebūs labāka par kādu ''ziepjutrauku'' (tie plānie fotoaparāti).

Man ir nokia un dzīvoju labi, neviens nepiekasās, ja gribēšu staigāšu ar mājas telefonu. Kāda šķirba kāds telefons. Tev var būt pasaules dārgākais telefons, bet ja tev būs kāds opel lūznis, tad nezinu vai tu dabūsi meiteni, ja es piebrauktu ar mustangu.  emotion 

41 2 atbildēt
Iphone nekad nav bijis un domāju ka nebūs
25 0 atbildēt

Nu jā... Pašam pirms kāda laika darbā no kabatas izkrita un pazuda vecais telefons, atradu uz pļavas pēc pāris dienām, bet govis jau viņu bija saminušas, nopirku jaunu, lai var sazvanīties, bija cilvēki, kas pat nošokējās, kā es varēju un kāpēc es pirku pogaino parasto nokiu?? emotion Nu pie velna, es telefonu izmantoju tikai priekš sms un zvanīšanai (laikam vecs palieku  emotion ), ar savu dzīvesveidu tie ''krutie'' telefoni pie manis ilgi neizdzīvotu... Nav man vēlēšanās savu algu tērēt kaut kādos krutos telefonos, tad jau labāk jaunas drēbes nopērku.

24 0 atbildēt

 vienu otru ēzeli pēc aifona nopirkšanas  sāk vajāt tiesu izpildītāji emotion Un tas jau nu galīgi nav kruti

21 0 atbildēt

Mūsdienu biznesa pasaulē brendam ir uzburta milzīga nozīme, ja gribi būt ietekmīgs. Visa matemātika ir vienkārša: vari atļauties brendu(mersedes, iphone, Calvin Klein, Tommy hu*filger, utt.), tad partneriem radīsies iespaids, ka esi nopietns cilvēks un viņi ar Tevi vairāk un izdevīgāk sadarbosies. Tas protams sekmēs Tavu izaugsmi materiālā ziņā, jo izdevumi par brendu ir kā piliens jūrā salīdzinājumā ar ieņēmumiem. 

Bet paskatoties ārpus mūsu šaurajiem rāmīšiem, Tu  ar savu brendu kādu pabaroji, vai Iphone strādnieki ir kļuvuši turīgāki, vai tiešāmm Tev ir vajadzīgs tik daudz kamēr kādam nav nemaz? Kamēr Tu priecājies par saviem dārgajiem brilijantiem un apspīlētajām Calvina biksītēm, tikmēr Āfrikā vai Indonēzijā kāds cilvēks par to lej savus sviedrus un asinis, lai pabarotu savas ģimenes. 

Mēs par to bieži neiedomājamies vai aizmirstam, bet īsāk sakot, mums ie vienalga! Personīgi man, tas nav vajadzīgs, cenšos cik vien varu pats priekš sevis un saviem tuvākajiem sagādāt cienot citus.

P.S. staigāju ar Galaxy 2 jau vairāk kā 4 gadus un esmu laimīgs. 

19 0 atbildēt

Dīvaini tie cilvēki. Ja es darītu kā pārējie, es būtu iztērējis kaudzi naudas ik pēc diviem gadiem pērkot mobīlo. Tā vietā es pērku labākas un izturīgākas drēbes, uzlaboju dažādas lietas mājās utt. Cilvēkiem vienmēr ir bijis talants sevi apčakarēt... un sociālais statuss? Tas nu galīgi ir nevietā. Raksturs ir tas, kas padara par atzītāku pārējo acīs. Ja esi interesants, cilvēkiem būs vienalga kāds tev telefons, mašīna utt.

16 0 atbildēt

sakarā ar sava darba specifiku un tizlajām rokām jau n tos gadus lietoju triecienizturīgos telefonus,bet teikšu godīgi cena par tādu mēslu,ko izmantoju zvanīšanai un navigācijai ir stipri pārspīlēta,intenetu gandrīz nelietoju,ar visu to ,ka ir 4g,tāpat kā sociālajos tīklos nesežu 24/7,neeesmu pat lielākajā daļā reģistrējies

16 0 atbildēt
Es savu mūža mīlu, ne pret vienu iPhone nemainītu. ❤
16 0 atbildēt
Jā, man draudzene tieši tāda pati. Kamēr iPhone nenopirka tikmēr pavisam normāla, pati sacījuši, kam viņai iPhone, tas taču tāds sūds ir, bet tad kā nopirka, tā visi pārējie ir sūdīgi telefoni, tagad pati krutākā. Eh..nesaprotu cilvēkus.
13 0 atbildēt

Mani reiz skolā izsmēja, jo man bija LG viedtālrunis (mans pirmais smārfons, pie tam kalpo vēl šodien, apmēram 4 ar pus gadi jau ir), kamēr krutais skaitījās samsung, htc un kas tur vēl. Un es joprojām nespēju saprast, kā telefons, automašīna vai jebkas cits, kas ir tādas vai šitādas firmas ražojums, spēj cilvēku padarīt vērtīgāku. Man vienalga, ka kādam ir iPhone, BMW vai Lexus, skapī kažokādas, mugurā vēl kādi 10 superkruti zīmolu apģērbi, manās acīs tas viņu nepadarīs vērtīgāku par kādu, kuram ir Nokia telefons, lietots golfs un drēbes no humpalām. Ja cilvēks ir interesants, ar viņu ir patīkami kontaktēties, tad kāpēc lai es viņu apsmietu un tad mēģinātu pieglaimoties kādam citam, jo viņam ir vairāk un krutākas  mantas?

Un sev nemaz netaisos pirkt kaut ko tikai tāpēc, ka visiem ir. Izvēlos to preci, kas man ir vajadzīga, starp vairākiem zīmoliem priekšroku dodu pārbaudītai kvalitātei vai vismaz balstoties uz atsauksmēm, skatos arī cenu. Reizēm ir vērts nopirkt kaut ko dārgāku, ja ir garants, ka tā lieta kalpos. Lai gan reti kas mūsdienās ir tāds, kas paredzēts ilgstošai lietošanai.

12 0 atbildēt

Bet iphone ar tiek ražots Ķīnā emotion

11 0 atbildēt

Es gan nevaru saprast tos, kas pērk šķietami krutas lietas, bet tā vietā, lai normāli lietotu viņas , maina visu laiku tiklīdz jaunāks kaut kas iznāk. Tas pats piemēram uz Iphone attiecas. Nu nopērk to pašu sesto un tagad ir iznācis septītais un jau skrien pakaļ tam...Un man arī neskauž, ja kāds pērk dārgas lietas. Taču es smejos par tiem, kas pērk tādas lietas, bez kurām patiešām cilvēki var iztikt un iztiek arī, bet nopirktās lietas stāv praktiski kā muzeja eksponāti kaut kur novietoti. emotion

11 0 atbildēt

iPhone arī ražo Ķīnā.. emotion

8 0 atbildēt
Man īstenībā vienalga, ja maniem draugiem ir iphone vai samsung, vai kas cits, mani tas netraucē dzīvot. Galvenais, ka vispār var sazināties nekā nekas. Visi telefoni labi, var sūtīt ziņu, zvanīt, fotogrāfēties. Pat izrādīties nevajag. emotion
7 0 atbildēt

Tās ierīces vairāki vienā patiesībā ir muļķības. Speciāli nopirku hibrīdkameru, jo telefona bildes nekad nebūs tik labas, kā ar kameru. Pie tam, ja vajag, nopirkšu filtrus un objektīvu. Telefona kamera ir laba, tad, kad vajag nofotogrāfēt kādu negaidītu notikumu, bet ja zinu, ka es kaut ko fotogrāfēšu, tad ņemu līdzi savu fotokameru. 

5 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »