local-stats-pixel fb-conv-api

Skolniece publiski sūdzas par to, ka tika aizdzīta no skolas, jo izskatījās šādi74

651 5

Savā sūdzībā viņa piemin to, ka skolas vadība uzskatīja, ka viņa novērš citu skolnieku uzmanību no mācīšanās. YA THINK!?

Kad es mācījos skolā, tad klasē nevarēja sēdēt ar cepuri galvā! Kāda velna pēc viņa domā, ka šādi ierasties skolā ir pieņemami? Ja vien tā skola nav paredzēta striptīzdejotājām...

651 5 74 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 74

0/2000
Tā ir skola nevis klubs vai bārs. Es tai meitenei nepiekrītu. Tas neko nenozīm3, ka viņai ir 18. Skolā jāģērbjas normāli, ārpus skolas ğērbies kā gribi.
90 2 atbildēt
Interesanti, cik viņa ņem par 1 stundu?
79 0 atbildēt
Nopietni? Man pat pludmalē ar šo būtu neērti
81 2 atbildēt

Tādai jau skolu nevajag, pa taisno var iet strādāt. Varēs vilkt ko grib. emotion

65 0 atbildēt

Normāli izskatījās

51 0 atbildēt

Vēl pietrūkst tīkliņzeķes un zirgaste. Pilns komplekts.  emotion 

39 0 atbildēt

diez viņa pati atbalstītu piem. ķirurga vēlēšanos ģērbties operācijas laikā sūdaino zābakos un dubļainos darba cimdos? it īpaši tad, ja viņa būtu tā, kuru operētu. jo ķirurgam taču arī ļoti gribās express yourself.

33 2 atbildēt

Man nekas nebūtu pret šādām klasesbiedrenēm emotion

27 0 atbildēt

Skuķēns sajaukusi skolu ar Čaka ielas stūri. Ne tajā iestādē iegriezās emotion 

25 1 atbildēt

A čo, pirmā čikse klasē  emotion 

19 0 atbildēt

Nē, tiešām šitā uz skolu iet nevar!

Ja meitenei augums kā šajā bildē - tas mācībām nāk par labu, vismaz miegs nenāk, bet ja ... augumiņu dieviņš piektdienas pēcpusdienā taisījis - tad patiešām psihologa palīdzība būs vajadzīga, kādas tur mācības puišiem vairs!

  emotion  

13 0 atbildēt

Ir viens variants: skolas formas atmaksā pašvaldība - tādejādi iegūstot līdzekļus un policijas patruļām, lai medītu vieglas uzvedības meitenes.

10 0 atbildēt
Tā saģērbjās un pēctam nicinoši saka:"Ko lūri?" emotion
10 0 atbildēt

Meitenei spoža nākotne dokumentālo filmu industrijā! emotion

9 0 atbildēt

Ari katrai profesijai ir sava darba forma un apgerbs....piemeram,policists,vai ugunsdzesejs tak neiet uz darbu civilaja apgerba,tik tapec,ka taa ertak

9 0 atbildēt

vai arī pavārs, kurš ģērbjās pūstošās gaļādās. varētu būt ļoti pat express nu, tas tur.

7 1 atbildēt
Damn, viņa izskatās labi! emotion
6 0 atbildēt
Skolu formām nebūtu nekāda vaina, bet man labāk patiktu vilkt ko gribu kas man ērtāks. Protams tā kā šī arī nevajag ģērbties. Kas tas vispār ir riebjas skatīties. Dažiem cilvēkiem galvā nekā nav
7 1 atbildēt

Nu ja jau viņa jūtas labi kad ir jo mazāk drēbes jo labāk. Tad lai droši iet uz skolu kaut plika, tikai tad lai nebļauj tur pa visu netu ka kāds viņu nosaucis par whore, slut etc. Un varbūt pat ka kāds vinu mājās ejot ir labākajā gadījumā piedāvājis nopelnīt, sliktākajā gadījumā vienkārši izvarojis. 

Protams skola, vai augstskola nav domāts lai tu staigātu pa gaiteni kā striptīzdejotāja, un gaidīt ka tevi kaut viens nenosauc par mau*u. Protams čali jau būs laimīgi, jo viņiem vēl nevainīgajiem būs iemesls atkal dročīt, bet kāds kretīns vienkārši ieķersies pakaļā, vai kur citur un teiks ''Yeah this whore is nice i will take her'' vai arī vienkārsi ejot garām paprasīs ''So since when you can get whores in school?"  

Šis arī ir iemesls kapēc man nepatīk daļa meitenes, jo viņas ģērbjas kā mau*as vai ir mau*as. Ja gribi lai tevi drāž un maksā ej pārdod sevi ebay. ''Gudrās mau*as'' 

Un tagad kāds uzrakstīs atbildi ka es esmu slikts, jo viņa ir labi ģērbusies un tas ir pilnīgi normāli, un kā tev nau kauna nosaukt tādu jauku meiteni pa mau*u. 

Vienmēr būs kāds kas atbalsta šitādas mau*as, jo viņas ir viegli iegūt. 

Nu ko kādiem resnīšiem vismaz būs uz ko dročīt... 

6 0 atbildēt

tur, kur viņa dodas, viņai skola nebūs vajadzīga

6 0 atbildēt
« 1  2  3 »