local-stats-pixel fb-conv-api

Meitene dalās ar sirdi plosošu vēstuli no tēva, kurā viņš atsakās no viņas!45

512 4

Tev varbūt liekas, ka 2016. gadā ādas krāsai vairs nav nozīmes. Kāpēc vispār mūsdienās vēl eksistē tādas diskusijas?

Meitene no Kelleras, Teksasas štata nesen internetā augšupielādēja bildi ar vēstuli no sava tēva, kurā viņš ''skaistiem'' vārdiem atsakās no savas meitas, jo viņas draugs nebija ''balts''. Meitene dalījās ar bildi savā Twitter kontā ar piebildi: ''Skumji, ka ir 2016. gads un ādas krāsai vēl ir nozīme.''

Vēstule tēvs netikai nosoda meitas attiecības ar viņas draugu, bet arī nosauc par ''padauzu'', kura ''vairs nezin kas ir normāli un kas nav''.

''Stefānija,

Šis nav vienkārši, bet tu šo padarīji sarežģītu.

Gadiem ejot, tu esi pagriezusi muguru visam, ko mēs tev esam centušies iemācīt. Tu neesi nekam līdzīga meitai, kuru es biju iedomājies tu kādreiz būsi un mana sirds ir salauzta.

Tu mūs abus nicini. Tu mūs izmantoji tikai naudas dēļ, kamēr nerespektēji mūs nekādā veidā. Tu ģērbies kā padauza un tu čīksti katru reizi, kad mēs braucam uz baznīcu. Tev nav nekādas cieņas pret normām.

Jā, mums jau bija šāda diskusija - jau kādu laiku atpakaļ. Toreiz es cerēju, ka es ar laiku spēšu pieņemt tavas attiecības ar cilvēku, kas nav balts. Patiesībā es esmu tikai cilvēks un es pats izvēlos savas dzīves izvēles. Lai gan tas, ka divu rasu romantiskas attiecības nav rakstīts grēks bībelē, es zinu to, ka es nekad to nepieņemšu un nekad tev to nepiedošu. Es uzskatu, ka tavas attiecības ir pretīgas, vulgāras un nosodāmas. Nav nekā sliktāka par tādām attiecībām un esmu dziļi satriekts, ka mana meita tādās ir iestājusies.

Kļūdas var piedot, bet tu vairākkārt esi gribot un apzināti izvēlējusies pretīgu dzīvesstilu. Es to necietīšu. Vai nu tu pārtrauc savas attiecības ar 'Niku' vai arī rēķinies ar sekām. Tevi gaida trīs iztukšoti koferi. Ja tu izvēlies to melno pār saviem vecākiem, tad piepildi tos ar savām mantām un pamet manu māju. Izdzēs mani no sava telefona un nemēģini ar mani vairs kontaktēties savu atlikušo dzīvi. Nomaini savu uzvārdu cik ātri vien tas ir iespējams, jo es nevēlos lai mums būtu jebkādas saistības.

Tētis.''

Lūdzu, ieslēdziet savu pelēko orgānu un piedomājiet pirms rakstiet rasistiskus komentārus.

512 4 45 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 45

0/2000

Cik nu var spriest no tas informacijas,tad te galvenais nav adas krasa.Drizak meita ir no tam ,kas pati atrod meslus kuros izvartities, un vel pieprasa no vecakiem bezierunu atbalstu.

24 0 atbildēt

es īsti nesapratu, to viņu ģimenes konfliktu.  emotion kāda starpība, kāda tam puisim ādas krāsa..ja viņš ir ok, mīl meiteni, aizstāv, rūpējas par viņu, tad kpc jātaisa tāds tracis?

22 2 atbildēt
Karoče , meitene cerēja baigo atbalstu twiterī vai kko tml. Kā jau daudziem tamlīdzīgiem stāstiem ķipa visi tur like , like un beigās viss skaisti bet te - aplauzās.
18 0 atbildēt

Ja man būtu bērni, es visticamāk rīkotos līdzīgi. Rasu jaukšanas reklāmas jau sen zb.

19 1 atbildēt

Es arī atbalstu tēvu. Neliekas, ka meita īpaši būtu saprātīga. Pēc tā, kā viņa uzreiz izdzēsa savu kontu jo redz nedabūja sev atbalstu, un vispār publicēja šo vēstuli, kas man  liekas nesaprotami tādas personiskas atrādīt svešiem cilvēkiem. Un man arī neliekas, ka ādas krāsa ir tas galvenais faktors kpc tēvs tā izturas, meitene to vnk uzsvērusi, jo saprotams, ka tēma par rasismu citiem ir ļoti uzkurinoša.

15 3 atbildēt

sauciet mani par rasistu.. bet man arī nepatiktu ja mana meita precētos ar melno vai kādu indieti...

bet no otras puses, sirdij nepavēlēt.

Manuprāt šis viss vairāk notiek meitas cimperlības un uzmanības meklēšanas vārdā, bet who knows.

12 0 atbildēt

Te prasās vairāk informācijas, bet jau tā izskatās, ka šis tumšais princis bija tikai pēdējais piliens.

10 0 atbildēt

Nesen man bija līdzīga saruna ar manu meitu. Nezinu-nostrādāja tēva instinkts. Bet, varbūt būšu kļūdījies.Lieta tāda-Mana meita ir slimnīcā ar diagnozi uz aklās zarnas operāciju.Viņas čomu esmu redzējis tikai telefonā,un man viņš neiepatikās,bet pēc tā,ka viņš dzinās pāris simtus kilometrus  apraudzīt manu meitu slimnīcā,manas domas mainījās. Viņš gan nav melnais,bet parasts Latvijas čoms.   Vispār jau būs vēl saruna ar viņu,jo savu meitiņu abižot neļaušu.Un ja tā bija tikai izrādīšanās lai gultā dabūtu-ES ESMU KAPRACIS. emotion 

8 0 atbildēt

Kā politiķiem ir sarkanās līnijas, tā šim tēvam ir melnā līnija.  emotion Gan jau ka meitene pamainīja teksta saturu, lai celtu negodu tēvam, tam visam, noteikti, bija racionāls iemesls, ģimenes tāpat vien neizjūk un pēc vēstules var saprast ka arī māte piekrīt tēvam. Paskatieties uz to čali bildē, viņš, noteikti, lieto narkotikas.

7 0 atbildēt
Nu i fāters. Es tā saprotu, ka runa ir par reliģiju un rasistiskiem aizspriedumiem. Ja tēvs izvēlas reliģiju pār savu meitu un uzstāda tādu ultimātu tad viss ko varu teikt ir "pako mantas un maini uzvārdu, Tev tāds negatīvisms nav vajadzīgs". Ne velti saka, ka radiniekus neizvēlas. Lai Tēvs turpina ražot kamēr būs viņam perfektā kristiešu meita.
7 0 atbildēt
Labs raksts, bet dīvaini konentāri- personīgi man ir pilnīgi vienalga kāda rase vai tautība cilvēkam... vai sūdam.
7 0 atbildēt

Vecākiem vajadzētu atbalstīt bērnu, ja viņu bērns jūtas laimīgs esot kopā ar cilvēku, kuru mīl, neatkarīgi no tā kādai rasei vai kādas tradīcijas ir viņa ģimenē.

Ļoti bieži vecāki cenšas ierobežot savu bērnu izvēli, taču ne vienmēr tas kas liekas pareizs arī ir pareizs.

Tas viss noteikti nav tikai viņas drauga ādas krāsas dēļ. Tās dusmas pret meiteni ir augušas kā sniega bumba, kas veļas no kalna.

8 2 atbildēt
Šis jau tāds intrešu konflikts, ja no malas skatamies. Tēvs meitu vaino ne tikkai puiša izvēlē, bet arī vispārējo normu, t.i ģērbšanās, utt. Varam piekrist kam mēs gribam, tas jau nemainīs tēva vai meitas lēmumu. Ģimenēm nebūtu tādu sīkumu dēļ jāpārauj saites, bet tā nu tas mūsdienās ir.
5 0 atbildēt
Neskati vīru pēc cepures. Varētu būt narkomāns, varētu arī nebūt. Es tagad maucu apkart bez priekšzoba un esmu nedaudz atlaidis bārdiņu, es varētu būt neveiksmīgs hokeja spēlētājs uz playoffiem emotion bet neesmu jau gan.
5 0 atbildēt

Turpini savus nedzimušos bērnus salvetēs smērēt. emotion 

5 0 atbildēt
Varbūt Stefa speciāli kaitināja tētuku! Un tagad jūtas labi, bet grib lai viņuu kāds paźēlo, vai grib arī publiski sariebt tētukam...? Var taču tā būt? Kaprīza tīne? emotion
3 0 atbildēt
Katrs kavē laiku kā grib, kas tur nožēlojams?
3 0 atbildēt
Vispār nav nozīmes kāda krāsa ir cilvēks galvanais ir tas ka viņš pret tevi izsturas labi
3 0 atbildēt
Nesaprotu to tēvu. Labi, viņam nepatīk meitas izvēle, bet nejau viņam ar to puisi jādzīvo. Vecākiem vajadzētu atbalstīt bērnu, nevis nosodīd, lai arī kāda būtu viņu izvēle.
6 4 atbildēt

Manos 25 gados man arī aug meita, un es darītu tieši tāpat kā darītu vairums tēvu. Nu nepiekristu ka mana meita ar kādu čigānu vai nēģeri sāktu ņemties. Kā arī es newēlos redzēt šokolādes krāsas mazbērnus.

Varbūt esmu vecmodīgs vai aizspriedumains, bet mana bērna māte uzskata tieši tāpat.

Es neesmu rasits, bet cilvēkiem ir jābūt vienas krāsas un tā ir balta

10 8 atbildēt