local-stats-pixel fb-conv-api

Rietumnieki, kuri pievienojās ISIS18

556 0

5 stāsti par parastiem rietumu valstu iedzīvotājiem, kuri pameta visu savu iedzīvi un mīļos, lai pievienotos zvērīgajiem ISIS kaujiniekiem.

556 0 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 18

0/2000

Cilvēki pievienojoties ISIS domā, ka viņus Rietumos māna, bet uzraujas uz vēl lielākiem meliem. Lai arī kultūrai vajadzētu būt citai, šķiet, ka teiciens "no vilka mūkot lācim uzskrien" ir universāls  emotion 

58 0 atbildēt

eiropa, ipaši austrumeiropa jauno laiku vēsturē ir piedzīvojusi daudz karus, ar dažādi audzinātiem karavīriem, okupācijas laikus, korupciju valdībā, dažādu iestāžu visatļautību, deviņdesmitos, domājams, ka Lielbritānijā, Austrālija, štatos un, pat daudzās vecās eiropas valstīs iedzīvotāji savu dzīves līmeni un gadiem ieviesušas tiesību normas uzskata par kautko "dotu no dabas" un pat nevar iedomāties, ka citur ir savādāk, ka sabiedrības vērtības ir pašas sabiedrības radītas un citur ir savādāk. tā teikt - paēdušais izsalkušo nesapratīs, tapec arī akli tic propogandai, jo tik slikti jau nevar būt!    

28 0 atbildēt

Godīgi sakot kaut kā nav žēl. 

25 0 atbildēt

Bedigi,ka jauni cilveki notic ISIS meliem.

19 0 atbildēt
Es priecājos, ka dzīvoju eiropā...
16 0 atbildēt

Šo te vajadzētu palasīt spokam andywasp  cik atceros viņa fanoja par radikālo islamu!

15 0 atbildēt
Isis tak IR huina
13 0 atbildēt

klasiska muļķības cena.

11 0 atbildēt

Iemesls, kāpēc viņi devās uz Sīriju, lai pievienotos ISIS ir tāds, ka viņiem nebija sava lielā dzīves ceļa, dzīves aicinājuma. Piemēram, Džeika Bilardi gadījumā, Islāma valsts solīja savā ziņā jaunu dzīvi, kur viņš varētu būt tas, kas vēlas būt, pierādīt, sevi.

10 0 atbildēt

ISIS ir sērga, kuru ir JĀIZNĪCINA līdz ar sakni!!! Nav šaubu - vardarbīgā ceļā, mirstot nevainīgajiem. Citu variantu vienkārši nav. Vai nu viņi mūs vai mēs viņus. Izvēlaties paši...

9 0 atbildēt

Parak laba dzive,nav jadoma par grutibam+ pashkjidras smadzenes .Rezultati bedigi ,jo visadas sektas un bandas tadus izmanto.

4 0 atbildēt

Dabiska atlase.  emotion 

3 0 atbildēt

emotion un taa ar vsiem dumikiem bus kuri pievienosies vks mirs 

1 0 atbildēt

Baltie smiekligi izskatas tajas lupatas.

0 0 atbildēt