local-stats-pixel fb-conv-api

Vietas pasaulē, kuras ir tik bīstamas, ka pat policija atsakās tur doties65

760 3

Raksts par to kā Islamifikācija saēd Eiropas un Pasaules lielākās pilsētas, pārvēršot to mikrorajonus par kaujas laukiem, kur likumi nepastāv.

760 3 65 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 65

0/2000
Vācija var pateikt paldies Merkelei, Francija - Olandam... Drīz šādu nekontrolējamu zonu kļūs aizvien vairāk un beigi beigās musulmaņi uzvarēs? Un viss tikai dēļ Eiropas naivuma, liberālisma un šo divu plānprātiņu ideoloģijām.. Ptfu! Pats savā valstī nevari justies droši un kā likumsargs pat nevari doties uz konkrētām vietām... Tad jāsūta šajos reģionos armija un vienkārši viņi visi jāapšauj un jāapindē - gan vīrieši, gan sievietes un bērni, jo kā redzams, pats bērns var žņaugt un censties nogalināt likumsargu un balto.. Apokalipse ir Eiropā.. Un Merkele par šo visu klusē, jo tad viņas integrācijas un mīlestības plāns sabruks. Ptfu!
84 0 atbildēt

izlasiju pirmos 3 un uzreiz saku PIEDRAST EIROPU!! dodat civilajiem iespeju aizsargat sevi , jo jega no policistiem, ja tie pat neko nevar izdarit. Vacija itka pietiek ja tu tikai pieskaries policistam ka tu tiec arestets (noticis ar pazistamo) bet na*uj tad policisti nedrikt šaut uz šitiem narkomaniem/izsitejiem un vel daziem individiem un protams visu varenajiem ''bēgļiem'' Pie joda ja nevar policija tikt gala iesutat tur specvienibu, kam ir atļauts arestet visus kas ne ta paskatas, un ja pretojas tad sašaut. Piedrazt šo 21.gadsimta civiltiesibas. Ja nevar cilveki sevi savakt tad nafig viniem tiesibas? cilvekiem ir pienakums ieverot likumus un cienit policijas un augstakstavošus cilvekus, ja nevarat pildit pienakumus tad ari nebus jums tiesibu. Un protams gudri jau visi runat mak, bet kurs gan statos preti šiem cilvekiem, ja pat policija baidas to darit. Tiešam dabujat ASV policiju un tas nekas ka butu bars slimnica nokluvusi vismaz varbut ar bailem iedzis tejos jākļos to ka nedrikst parkapt likumus... Tiešam tie kas tur sez eiropas parlamenta neko neredz aiz saviem miesassargiem un necauršaujamiem stikliem, atveriet acis cilveki, ja negribat lai jusu dzimtene netiek izvarota, savainota un beigas vel vainota par to ka beigas vel sudzaties ka jums tiek kaut kas nodarits. 

Vienigais ko atliek teikt ir...

Ar dievu Eiropas savieniba un sveiki izvarotaji, slepkavas un vel parejais posts kas ir atnacis ar ''begļiem''

Un man piedrazt ka šis koments tiks noņemts, jo es jau saku sliktu pa cilvekiem un nabaga ''begļiem'' kuriem butu jamirst, un stulbo, gļēvo eiropas parlamentu un ari pa to ka saku ka eiropa ir varda tiešaja nozime izpipsta...

57 0 atbildēt
Ņemiet ciet daļu no armijas un laidien uz tiem rajoniem. Apšaujiet to biezokni un viaa.
45 0 atbildēt

Multikulturālisms i bio. Šitos neandertāliešu barus ļoti labi ārstētu svina tablete galvā. Pāris desmitus nolaistu no kājas - sāktu respektēt varu. Vienīgais ko saprot viņi ir brutāls spēks. Pretējā gadījumā valsts nonāks līdz kaut kādiem pataloģiskiem nemieriem. Gribētu redzēt kā USA ar šādiem nemierniekiem auklētos.

36 1 atbildēt
Dirsā viņu allahu un dirsā viņu muhamedu! Dusmas uznāk ko tādu lasot. Pret viņiem vienīgais, kas darbotos ir tieši tāda pati vardarbība. Izostīt, kur tie lielie naži un policistu vajātāji dzīvo un nakts vidū molotovu caur logu, lai izdeg perēklis. Gribētu zināt pie kādām varas iestādēm tad viņi grieztos?
28 0 atbildēt

Pareizi tika pareģots, ka islams iznīcinās Eiropu. Un izskatās, ka šis ir tikai sākums, trakākais vēl priekšā. Parasti es neizsakos radikāli, bet ja cilvēki uzvedās kā dzīvnieki - tad pret viņiem attiecīgi arī tādām pašām metodēm ir jācīnās. Respektīvi, jāslēdz visas ES ārējās robežas ciet un visu imigrantus griezt riņķī. Ja kāds lien pāri žogam - nošaut. Visos tādos rajonos iesūtīt armiju un nolīdzināt visus tos miestus līdz ar zemi, ja nepieciešams. Visus, kuri izrāda agresijas pazīmes - apšaut, pārejos, rupji sakot, sadzīt vagonos/lidmašīnās/kuģos un aizsūtīt atpakaļ no kurienes nākuši. Nav ko baidīties par ko ISIS padomās, viņi tāpat mums uzbrūk un rīko teroraktus katru nedēļu - sliktāk vairs nebūs. Ja tas ir karš, tad ir jākaro, nevis jāļauj sevi paņemt priekšā un vēl pašam jānostājas četrrāpus, kā to pašlaik dara ES.

26 3 atbildēt

Ir ļoti efektīva metode.Atceraties Ļeņingradas blokādi,otrajā pasaules karā?Nu tad lūk,domājams sapratāt...

22 0 atbildēt

Bet ja es būtu politiķis,tad pasludinātu elementāru karu pret šiem kriminālajiem rajoniem. Izšautu tīru ar visiem bērneļiem. Bet Briselē gaida kamēr Eiroparlamenta ēkas pirmajā stāvā radīsies šāds krimināls rajons..

22 1 atbildēt

Šķiet jāsāk kautvai nelegāli iegādāties stobrus un munīciju savlaicīgi pirms kazudrāzēji sāks taisīt džihādu LV.

Un Supermario14 būtu jāsāk taisīt rakstus par to, kā izdzīvot etniskajās un reliģiskajās tīrīšanās...  emotion 

17 0 atbildēt

Un atkal nevienam EU Savienības politiķim neliekas, ka lielo nekārtību cēlonis ir musulmaņi kuri vispār nav spējīgi uz integrāciju (ir protams izņēmumi). Un kas ir iemesls tam ka viņi nevar integrēties?? Viņu agresīvā reliģija. 

17 0 atbildēt

Kas vispār notiek? Kāpēc vēl armijas neiet izsist šitos parazītus, kas dzīvo no valsts naudas, bet valsti un tās iedzīvotājus apzog un galina???  emotion 

14 0 atbildēt
Nu nav jau nav parlamentos visi lohi un galīgi plānprātiņi, kas neko nesaprot... Pasaules ekonomika ir dirsā, nabadzība un pārapdzivotība tikai plešas plašumā... Ir krīzes risināšanas plāns, bet tas pārkāpj cilvēktiesības, tātad... vajadzīgs ir trešais spēks, kas izdarīs melno darbu... Tikai mana teorija par to, kas notiek- Pasaules attīrīšanas un krīzes atrisināšanas plāns visu valstu vadītāju slepenās sēdes protokolā: 1. Izraisīt kadu kādā no trajām valstīm piespiežot migrēt. 2. Izraisīt fiktīvu valdības rīcībnespēju. 3. Nogaidīt līdz lielākā cilvēces populācijas daļa apbruņosies. 4. Ļaut cilvēkiem pašiem kurināt naidu. 5. Izlikties bezspēcīgiem karstākajā konflikta punktā. 6. Nogaidīt līdz trešā daļa no eiropas iedzīvotājiem un trešā daļa no trešo valstu iedzīvotājiem būs miruši savstarpējos konfliktos. 7. Izveidot (it kā) jaunu varu. 8. Ņemt grožus savās rokās un ar varu nomierināt dzīvi palikušo cilvēces nāciju. 9. Izveidot jaunus vispasaules likumus ar drastiskiem to neievērošanas sodiem, lai itkā izbēgtu no (nu jau) vēstures atkārtošanās. Tādējādi nodrošinot kārtību. 10. Turpināt valdīt un nu jau baudīt PASAULES GLĀBĒJU slavu... Un nu aiziet - kas te neloģisks, nesakarīgs vai dumjš? Vai kas te ekonomiski neizdevīgs pasaules valstu varām, nederīgs pārapdzīvotības jautājuma atrisināšanai, vai arī varas noturēšanai tiem, kas zaudējuši cilvēces uzticību... Kas??
13 0 atbildēt

Izskatās vienkāŗši - nav musulmaņu, nav problēmu  emotion 

12 1 atbildēt

Kapec Krievija nenotiek tadas lietas? Tapec ka OMONS uzreiz visus rakam noliek un neviens neblato ka shitie merkakji...

11 0 atbildēt
Kur tad Maskačka? emotion
11 1 atbildēt

Vieni raksta, ka ir baigi slikti, citi, ka nav tik traki. Nu kā tad galu galā ir īstenībā?

Vot "tur" dzīvojošie, kas šeit raksta, ka tanīs vietās (pilsētās) nav tik traki, varētu uzfilmēt kādu uzskatāmu video materiālu par reālo situāciju tur. Jo citādi ar šitādiem te rakstiem īsti neko nevar saprast.

9 0 atbildēt

kristietība arī ieviesta caur asenīm.. visas ticības ir uzspiestas. Bet islams īpaši izceļas..

7 0 atbildēt

fufelis! esmu padzīvojis trijās no šīm , un nav tik traki!!

7 0 atbildēt
Interesanti ka nebija nekas par Krieviju, šie laikam zina kā ievest kārtību😂 pāris pudeles ar grādigajiem un visi ir draugi.
6 0 atbildēt

ņihu*a ti baklažan  emotion  ieliku plusiņu

5 0 atbildēt