local-stats-pixel fb-conv-api

Vai tā var izturēties pret grūtnieci?71

730 8

Izbrīns un dusmas bija divas emocijas, kas mani pavadīja visu to laiku, kamēr lasīju šo ierakstu kādas grūtnieces/topošās māmiņas profilā!

730 8 71 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 71

0/2000

Nevar.

0 0 atbildēt

Zin grūtnieces nav nahren invalīdes, es esmu redzējis kā grūtniece pati uzkasās vnk virsū , staigā pa kājām un diršas ka nelaiž garām , nu ta nafig nelien tik piebāztā, un tā grūtniece vispār ja tu ieliki īsto bildi , žēl tā bērna kas piedzims kkādai smagā metāla narkomānei emotion PS kapec es tik riebīgi rakstu? Jo es vispār nekad nesēžos transportā lai man nepiesienas vecas runātkāras raganas vai grūtnieces lai gan tāpat piesienas, ka es skatos vai stāvu ne tur... Vnk cilvēkiem naher uzmanības trūkums emotion

10 10 atbildēt

Īstenība no vienas puses taisnība. Bet no otras puses nē.

1 1 atbildēt

SĪKUMS

2 3 atbildēt

Nu un? ķip tas ka viņa uzcirta bērnu uzreiz dod viņai visatļautību?  Visiem būtu jāklanās viņas priekšā jo viņa ir paveikusi varoņdarbu?  Man bērni nepatīk tāpēc es necienu grūtnieces vai visas "jaunās māmiņas" kas ar saviem ratiem pa ielām bliež tā, itkā tās piederētu viņām, un visiem auto viņas ir jālaiž un visiem gājējiem, jālien malā -dubļos, redzot ka karaliene ar saviem ratiem nāk pretīm.

7 9 atbildēt

Tu esi nabadzīgs.

0 3 atbildēt

būšu skarbs,par braucienu maksā visi vienādi,veciem cilvēkiem un grūtniecēm ir speciāli iedalītas vietas ,vismaz Rīgā,es braucot no/uz darbu arī neceļos,jo strādāju fiziski un arī esmu noguris..ja nāk pilns transports pagaidu nākamo vai braucu pretējā virzienā,lai ir kur sēdēt..un grūtnieces man personīgi izraisa nepatiku..

7 11 atbildēt
« 1  2  3 »