local-stats-pixel fb-conv-api

17 sievietes, kuras nekautrējas atrādīt savu ķermeni pludmalē un lepojas ar to42

138 7

Ja Tev nepatīk, never vaļā, neskaties un nebojā sev dienu. Bet, ja Tu esi cilvēks - tad laipni lūgts!

Joprojām nesaprotu, kāpēc ir nepieciešams likt šādus rakstus, kuros atgādina par to, ka katram cilvēkam ir tiesības ģērbties tā, kā viņš pats vēlas, bet tavs pienākums ir turēt muti, ja neproti neko lādzīgu pateikt. Tā kā Spokos ir ļoti daudz lielo izmēru nīdēju, tad, lūdzu, jums par godu - vēl viens šāds raksts!

138 7 42 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 42

0/2000

Ir tā - vainu tas ir iedzimts un tur neko nevar padarīt vai arī melot ar to, cik ļoti ar to lepojas censhoties attaisnot to slinkumu un riishanu bez mitas baazot savas pakaljas cilveekiem sejaa.

27 0 atbildēt

Ar slinkumu un vāju raksturu nav jālepojas. Jālepojas par panākumiem. Nevis jāpārvērš trūkums par vēlamo emotion 

24 0 atbildēt

Būtu labāk gājušas uz zāli emotion

19 0 atbildēt
Man nekas nav pret to, ka arì resnas sievietes nēsā peldkostīmus,lai jau dara, ko grib, bet es goda vārds nesaprotu ar ko tur var lepoties. Tas nav normāli, lai arī kādi raksti tiktu publicēti, es nevarēšu pateikt neko pozitīvu par celulītu. Tas ir briesmīgi. Manuprāt, tā ir vienkārši nolaidība. Cilvēkam ir jāmāk par sevi rūpēties un kopt savu ķermeni, jāēd atbilstoši un jākustās. Protams, ir cilvēki ar izteiktākām formām, apaļīgi, bet tas ir pavisam, kas cits, šis jau vairs nav normāla cilvēka ķermenis un jūs man varat skaidrot ko jūs gribat, TAS NAV VESELS CILVĒKS!
17 0 atbildēt

Nesaprotu kāpēc netiek popularizētas vienkāršas sievietes - ne kārnas, ne resnas. Sorry, bet šīs ir resnas. Visas patiesi apaļīgās sievietes, kuras pazīstu ir apaļas, jo ēd par daudz. Tik vienkārši. Sievietēm, protams ir dažādi augumi, bet pārsvarā tie ir kaut kur pa vidu starp šīm daiļavām un kārnajām.

16 0 atbildēt

Par lieka svara slikto ietekmi var piekrist. Uzsēsties uz dietas tam sievietēm pa ļaunu nenāktu. emotion Bet ir lieta, ko gan var uzslavēt. Ka viņas spēj pieņemt sevi, tādas kādas ir un būt pārliecinātām par sevi. Padomājiet cik daudz musdienas cilvēki sež uz extremālam dietām, plastiskas kirurģijas galejības utt, jo nevar sevi pieņemt kāds/kāda esi un nemitīgi grib līdzināties kādam TV/kino aktierim, modelim utt.

12 0 atbildēt

16 nav resna. bet Formīga. Angļiem ir tāds foršs vārds  - curvy

10 0 atbildēt
Kādreiz vajadzētu ielikt bildes ar resniem večiem... Visu laiku tikai sievietes tiek terorizētas...
7 0 atbildēt
Jau sāk tracināt tā "resnuma akceptēšanas kustība", kas ignorē faktus, lai liktu cilvēkiem justies labāk. Patiesībā liekais svars rada tikai vairāk veselības problēmu un nopietni kaitē. Bet šie "resnuma akceptētāji" un "sociālā taisnīguma cīnītāji" tā vietā lai nomestu svaru, dauza svarus ar āmuriem, mēğina apkarot reklāmas ar tievām modelēm un cilvēkiem, kas rūpējas par savu ķermeni un sauc sev līdzīgos un sevi pašu par "varoņiem". Tā nav varonība... Tas ir vienkārši stulbums...
7 0 atbildēt

Resns paliek resns. Basta. Bet pludmalē reāli mani neinteresē kāds kam dzīvsvars un kāpēc. Es nebraucu uz pludmali vērot un nosodīt. Da kā es varu kādu nosodīt, ja man pašai pēc diviem bērniem vēders pie normāla svara slikti izskatās? Sievietēm tā nu tas ir - hormoni, grūtniecība, vecums, ģenētika un tu vari uz galvas stāvēt, bet nebūsi perfekta. Ko tad - Burkā ietīties un staigāt?  Vot vīriešu vēderiem ir mazāk atrunu, a vēderu ka biezs pludmalēs! Ne grūsnējuši, ne hormonu vētras piedzīvojuši, ne zīdījuši, bet tāda sajūta, ka tie punči netraucē...dirst par sievietēm, kurām izbojāta figūra...

7 0 atbildēt
Lepojas ar ko? Ar to ka daudz ēd? Viss jau OK, neiedalu cilvēkus pēc svara, bet tur nav ar ko lepoties.
5 0 atbildēt
Ok. Saprotams, ka ir resni cikvēki. Pēc dabas vai slinkuma. Viss ok. Live and let live. Bet ja kāds ar to lepojas, ka ir resns kā teļš, un vēl cenšās to bāzt citiem sejā, tad tas vnk ir stulbums. Apaļš stulbums.
6 1 atbildēt

Nu resnas damas peldkostimos.Es pat nezinu kapec tas bildes ir jaaliek un kadu reakciju autors gaida?Nu jaa-ir pasaulee ari resnas sievietes-un vinas ari grib uzvilkt peldkostimus.Protams-lai dara taa.Resnas vinas ir. emotion 

4 0 atbildēt
Oj kádi bumbulíśi.
3 0 atbildēt
Omfg! Kā lai tagad acis izmazgā?
2 0 atbildēt

16. tīri tā nekas :x

2 0 atbildēt

Nu es sevi toč tādu negribētu redzēt. Lai iet dillēs Makdonaldi ar savu marketingu. Tuklums rada daudzas problēmas veselībai, no kurām dažas ir bīstamas dzīvībai. Un vai baigais prieks kāpt pa kāpnēm elsojot? Skatos daudzām bikini ar augsto vidukli, pareizi dara uz tiem michelin vēderiem nav patīkami skatīties. Ja protams, cilvēkam nav kāda slimība sakarā ar vielmaiņu.

3 1 atbildēt

Palasiju komentārus. Jautri. Dadzīvojaties jau līdz cilvēktiesību pamatiem un eksistencilisma saknēm. Tas labi. Bet smieklīgi. 

Ko lai saku par rakstu un vispārējo tukluma jautājumu? Viss ļoti vienkarši, patiesībā. Nav tā ka viņas "nekautrējas" vai lepojas ar savām riepām, vai "pieņem sevi tāds kāds esi". Vnk tas ir dzīvesveids. Pirmkārt ēst cik gribi, ko gribi un kad gribi. Otrkārt soc. stāvoklis kad vari to atļauties, nav daudz un aktīvi jāstrādā. Treškārt sabiedrības iecietība, ka apaļiem sanāk lēnāk iekāpt autobusā, ieiet veikalā utt. Un ceturtkārt ja redzi katru dienu ka vairāki kaimiņi "atlaiž" riepu, kāpēc lai tu to nedarītu?

1 0 atbildēt

2,4,6,9,10,13,16- nav ne vainas emotion 

1 0 atbildēt

Bet Matilde Tu tač neesi fatso, kāpēc Tu viņas aizstāvi? 

1 0 atbildēt