local-stats-pixel fb-conv-api

Megakonkurss - atpakaļ vasarā!50

123 0

Megakonkursā var piedalīties ikviens, kam ir kaut nedaudz brīva laika un iedvesmas. Kad es pirmo reizi spkos ieliku rakstu, neviens neticēja, ka man izdosies. Tajā dienā es nolēmu, ka nekad nepadošos un man pietiks dukas visu izdarīt kā esmu ieplānojis. Iedvesmojies arī Tu, pierādi, ka arī Tu vari nokost šo pīrāga gabalu un iekļūt starp labākajiem!

Oficiāli izziņojam jaunā MEGA konkursa datumu! megakonkurss sāksies 2016.gada 29.augustā un ilgs 3 nedēļas līdz 2016.gada 18.septembrim (ieskaitot). Formāts - oriģinālo un superoriģinālo rakstu skatījumu summa. (VISĀS kategorijās, izņemot ŠOKS un 18+) Katru nedēļu skatījumi tiks skaitīti no jauna. Uzvarētājs - triju nedēļu kopsumā visvairāk punktus ieguvušais autors, otrās, trešās utt. vietu ieguvēji tiks noteikti pēc iegūto punktu skaita.

Gatavojies, MEGA konkurss sāksies pēc 7 dienām.

MEGA konkursa galvenā balva - profesionālais teleskops SKY-WATCHER MERCUTY, studentu galda spēle ANTI Monopoly, speedmintons, spoku krekli, spoku atslēgu piekariņi, kinobiļetes un citas ne mazāk satriecošas balvas.

Visiem veiksmīgu šo nedēļu un tiekamies megakonkursā!!

123 0 50 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 50

0/2000
Jau atkal teikšu to, ko esmu teicis iepriekš: vajadzētu konkretizēt, kurās kategorijās tad tieši notiks sacensības, jo iemest bilžu rakstu ar glupiem parakstiem apakšā nav liela māka, bet izveidot labu un saturīgu rakstu sadaļā :Vēsture un fakti gan prasa laiku un pacietību. Esmu ievērojis, ka iepriekšējā konkursa uzvarētājs agurs uzvarēja pateicoties bilžu rakstiem ar ķipa smieklīgiem parakstiem, kamēr autori kuru rakstos bija daudz interesanta teksta pat nebija pieciniekā. Ja konkursā, netiktu ņemti vērā raksti sadaļā attēli&gifi, bet kvalificētos raksti sadaļā tribīne, vēsture&u fakti un mistika tad būtu daudz godīgāk un interesantāk, tad arī celtos rakstu kvalitāte, būtu daudz un interesantu rakstu, savādāk vienmēr kad ienāk spokos tad sadaļā karstākie ir tikai bildes, lv youtiberu murgi un spēļu gameplay. Cilvēkiem vairs nav šeit interesanti nākt, jo saturs ir kļuvis ļoti bāls un vienveidīgs.
21 1 atbildēt
Neapnīk tie teleskopi jau? emotion
11 0 atbildēt

Nesaprotu čīkstuļus - kas jums liedz taisīt spirdzinošus rakstus? Resursi visiem vienādi, internets visiem vienāds pieejams. Tas ka negrib/slinki ir cita lietiņa emotion

7 0 atbildēt

atkal administrācija savā starpā dalīs galvenās balvas? tolka piedalīties ja pirmās divas vietas jau rezervētas aguram un kaķūnam?

12 7 atbildēt
Nafig to konkursu vispār kalens agurs un kaķūns jau top 3 jebkurā gadījuma...
12 7 atbildēt

Vēl viens teleskops? Kāpēc gan ne?

5 0 atbildēt

Piedalāmies !?   emotion  

5 0 atbildēt

labs emotion

5 0 atbildēt

Nu tad jācepj ritīgais brain fak raksts emotion

4 0 atbildēt

Vakar aplauzos te rakstu likdams   emotion  

Pus gadu vācu materiālu, apkopoju, eksperimentēju, pārbaudīju darbībā. Vakar beidzot sāku taisīt rakstu. Astoņpadsmit stundas pavadīju drukājot tekstu. Kad pievienojot rakstu visas pūles pazuda neta dzīlēs bez pēdām, mani pārņēma nereāla škrobe un darbnīca piedzīvoja reālu zemestrīci, pat datoram buktes parādījās...  emotion  Nezinu kā lai tagad sasparojos nākošajam mēģinājumam, bet dikti gribējās tautai parādīt un apstāstīt vienu interesantu štellīti kurai ar autiņiem nav nekāda sakara   emotion  

Dārgie lapas rullētāji, uzlabotāji un vadoņi , kur pazuda iespēja jau iepriekš sagatavotu raksta tekstu no sava datora vienkārši iekopēt kā tas agrāk bija iespējams ?!    emotion  Man vienkārši nolaižas rokas iedomājoties vien, kad trīs stundu garu runas referātu vajag pārtulkot un vēl ieklabināt teksta veidā nejūtot pārliecību, ka raksts tiks veiksmīgi pievienots.

Veiksmi konkursantiem, lai nesanāk tāda šaise kā man rakstus pievienojot ! 

4 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt
To teleskopu varēs pa pastu atsūtīt? Citādi negribu braukt speciāli uz Rīgu pakaļ. emotion
3 1 atbildēt
Atkal konkurss adminiem un redaktoriem..piedo,bet tā ir:/emotion
4 2 atbildēt

Ak, šie tipiskie latvieši, nekad nekas nav labi, bet paši neko darīt negrib.

2 0 atbildēt

Es piedalos  emotion 

Kas jādara?  emotion 

1 0 atbildēt
domajat kko jaunu, shada tipa konkursi uz mazajiem censoniem iespaidu neatstaj emotion
4 3 atbildēt
Oh my...
1 0 atbildēt
emotion
1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

woah..

0 0 atbildēt