local-stats-pixel fb-conv-api

Jo garāks, jo labāks sekss? Muļķības!48

237 5

Mūžīgais jautājums: «Vai garumam ir nozīme?» Domas dalās joprojām, tiek veikti neskaitāmi pētījumi visā pasaulē, kas atklāj ne tikai vīriešu fiziskos dotumus dažādās pasaules malās, bet arī saistību starp dzimumlocekļa izmēru un apmierinātību seksā.

Pētījumi liecina, ka caurmērā dzimumloceklis ereģētā stāvoklī ir 12 līdz 17 cm garš. Eiropiešu rota esot 13 līdz 16,5 cm gara, amerikāņu 13,2 cm, sudāniešiem it kā visgarākā — 17,2 cm, japāņiem visīsākā — 12,3 cm.

Dāņu mediķis Larss Hesels ir pirmais pētnieks, kurš dzimumaktu pārraudzījis ar ultraskaņu. Ar savu neparasto metodi seksologs pētīja 23 pārus vecumā no 23 līdz 55 gadiem, kas veica dzimumaktu desmit iepriekš noteiktās pozī­cijās.

Pētījuma rezultāts: baudu nenosaka dzimumlocekļa garums, bet gan apmērs. Taču ir grūti pateikt, cik resnam jābūt caur­mēra dzimumloceklim. Starptautisku ticamu datu par to nav.

Mēdz runāt, ka baudai pietiekot ar četriem centimetriem.

Dažus vīriešus pār­ņem bailes un mazvērtības sajūta, kad viņi savu dzimumlocekli salīdzina ar milzu «metamajiem», ko rāda pornofilmās. Taču šo filmu tēlotājus izraugās nevis aktieru talanta, bet gan milzīgo «daiktu» dēļ. Hamburgas Seksoloģiskā institūta atklājums ir, ka

sievietes baidās no lieliem dzimumlocekļiem. Tā notiekot, kad lo­ceklis ir garāks par 19,4 cm.

Par mierinājumu visiem vīriešiem, kuriem šķiet, ka dzimumloceklis padevies pārāk mazs: simtiem amerikāņu sieviešu, kas pie­dalījās aptaujā par viņu sapņu vīrieša fiziskajām īpašībām, ne reizi nenosauca dzimumlocekļa lielumu.

Citi pētījumi liecina, ka vīriešiem, kurus daba nav apveltījusi ar izcilām dāvanām, nevajag uztraukties, jo sieviešu dzimumorgānu jutīgākā daļa esot pirmie 2,5 centimetri, raksta «mport.ua».

Lai arī kāda būtu īstā patiesība par izmēru un tā nozīmi, daba mūs ir radījusi dažādus, tātad, katram ir iespējams atrast savu otro pusīti, kura abus apmierinās it visā.

Izmantota Kārinas Herceres un Kristīnes Volfrumas grāmata «Vīriešu un sieviešu populāru pārpratumu enciklopēdija».

http://www.tvnet.lv/egoiste/sekss..

237 5 48 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 48

0/2000

Tad tāpēc visas izvairās no manis kad ierauga manu Rakveres sardeli 28,4cm garumā un 8cm apkārtmērā.... emotion 

40 6 atbildēt

Biezs maks sniedz lielāku baudu par lielu metamo!

31 0 atbildēt

Man ir pohig pa tiem izmeriem.un meitene vel neko nau teikusi pa manu izmeru.Jo man nau bijis sekss.Esmu vel nevainigs 26 gados...Tapec man sis neskar....

28 4 atbildēt

Vai porcijas lielumam ir nozīme, ja nav ēstgribas?

23 0 atbildēt

Ja Tev 2m salocītā veidā, kur pie vella Tu to iebāzīsi? Vagīna nav milzīgs maiss, kurā visu var iestūķēt!

19 0 atbildēt
Manliekas , ka problēma dažiem ir ka pirmajā minūtē beidzemotion
15 0 atbildēt

Mana draudzene teica ka mazs penis jau attiecībām traucēt nevar.... Vēlētos kaut viņai tāds vispār nebūtu bijis.  emotion 

http://9gag.com/tv/p/a4zLGq/smallest-penis-contest -pastāsti šiem vīrīem, ka izmēram nav nozīmes  emotion 

14 0 atbildēt

Neticu tiem skaitļiem, tāda sajūta, ka es esmu īpašs.

13 0 atbildēt
Tēju katra otrā sieviete skrien kur patīkamāka atmosfērā, garšīgākas uzkodas, ilgākas sarunas un nenoliedzami labākie izmēri. Un praktiski katrs vīrietis skrien tur kur garšīgak, ātrāk, un svaigak. Loģika acīm redzema.
13 1 atbildēt
Nu kāda starpība kas ir citam biksēs. Kas veic mērījumus? Kam gultā ir labi 23cm kādam ir labi 4cm. Kas meklē tas atrod.
12 0 atbildēt
Ja viens vai otrs dzīves/laulības partneris sāk iet sānsoli tam atbilde elementāra.... Problēma acīmredzami slēpjas savstarpējās nesaskaņas un intīmas dzīves trūkuma vai nenoliedzami partnera nemākulības pēc.
11 0 atbildēt
Nu man ir 16cm un neviena nau sudzejusies.Nevis izmeram ir nozimes bet ka tu ar loceki maki izmantot.Pat mazu locekli var apmierinat sievieti ja mak tik to darit.
11 1 atbildēt
Ko tur ārdīties ka zvirbulis pa vistu būrī, jāturas vairāk pie malas
9 0 atbildēt

Laikam kādam ir īss.  emotion  emotion 

11 4 atbildēt

Kurš vispār mēra to nezvēru starp kājām ? emotion Perversuļi emotion 

6 0 atbildēt

Sievietēm nevaja tikai naudu un izmēram nav nozīmes. Tik rodas jautajums, kapēc liela daļa seksīgo sieviešu izvēlās bagātus melnādainos?  emotion 

10 6 atbildēt

 emotion  emotion  emotion  emotion  emotion  emotion  emotion  emotion  emotion  emotion 

4 0 atbildēt
Nu izmeram nau nozimes
3 0 atbildēt

Jo garaks ,jo labaks...sekss.Ta ir taisniba ! Vismaz stundu.

4 1 atbildēt

Ka tu esi ar pirkstu taisits, shmurgul

3 0 atbildēt