local-stats-pixel fb-conv-api

Peļu mazuļu uzkoda jeb trīs pīkstienu delikatese!29

392 4

Pasaule ir dīvainai vieta, bet dažas vietas ir dīvainākas par citām! Piemēram, Ķīnā Guangdong pilsētā atrodas kāds restorāns kurā ir iespējams pasūtīt „San Zhi Er” delikatesi, kas tiešā tulkojumā nozīmē trīs pīkstienu ēdiens.

392 4 29 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 29

0/2000

„San Zhi Er”-  jāatceras, lai zinātu ko Ķīnā nepasūtīt.

36 0 atbildēt
Nabaga radībiņas. Ķīnieši vairojas, bet šie mazie, bezspēcīgie dzīvnieki samazinās, vajadzētu būt otrādāk.
34 4 atbildēt

"un kāpēc vispār, kas tāds būtu jādara, jo šeit nevar iet runa par barības vielu uzņemšanu vai apgalvojumiem, ka šāds ēdiens ir nepieciešams izdzīvošanai. " - pats teici ka delikatese, tātad tam nav jāsaistās ar barības vielu uzņemšanu vai izdzīvošanu. Man ja godīgi nekādas emocijas tas neizraisa, ķīnieši pie šī video siekalojas, kāds cits vemj. Katram savs, kāds ēd pūdētu siļķi cits sieru ar kāpuriem, cits kaut vai ikrus, bet citam katrs no ēdieniem liekas nepieņemams.

20 0 atbildēt

fui cik pretiigi, labi ka pie mums tik traki nav , ka buutu jaeed viss kas kustas.  emotion 

16 1 atbildēt

Pretīga kultūra. Kā jau kāds teica, tas nav izdzīvošanas jautājums, kad tā ir spiesta lieta un ir jāizvēlas - apēd vai mirsti. Lai izdzīvotu ekstremālos apstākļos, cilvēks daudz ko ir spējīgs darī darīt, ēst kāpurus,dzert urīnu vai pat ēst maitu.  

Bet tas,kas ir video, vienkārši ir trulums kaut kāds un perverss baudījums, kur dzīves garlaikots radījums ēd mazākos un neaizsargātākos tikai dēļ izklaides, jo paēst kārtīgi tur nesanāk.

14 1 atbildēt
Neviena kultūra nevar attaisnot dzīvnieka nogalināšanu. Tādas dusmas uz cilvēkiem.
15 3 atbildēt
SLIMA TAUTA. Daudzi saka - centīgi. Beidziet tak vairoties, pie jums gaisa nav.
12 1 atbildēt
Riebīgi. Žēl paliek mazo radībiņu Ko vēl viņi neizdomās
11 0 atbildēt

un mazos cālīšus kad cep pie mums? emotion tad gan visiem vienalga. Vismaz grauzēju mazāk pie viņiem. un kad kaķis viņus noķer saplosa un apēd tad tas ir normāli. Kad cilvēks ko apēd tad tas ir slimi vane? 

9 0 atbildēt

Nu slimi viņi ir,slimi! emotion

10 2 atbildēt
Donāju, ka visas šīs "delikateses" ir palikušas ēdienkartē kopš kaut kādiem bada laikiem kad tas patiešām bija vienīgais veids kā uzņemt izdzīvošanai nepieciešamās viela, bet ēst vēl dzīvas radības... Man tas šķiet perversi. Toties pašam ēdājam var šķist, ka ēdot dzīvu tas uzņem sevī kaut kādu "dzīvības enerğiju", turklāt tas, kam cilvēks tic, arī ir konkrētas personas realitāte. Slimi tas ir tā vai tā!
9 1 atbildēt
Dzīvnieciņu žēl. Neiet runa par cūkgaļu un liellopu gaļu, tā ir izplatīta lielākajā daļā pasaules kā neatņemama ēdienkartes sastāvdaļa. Te jau mazliet iet pāri rāmjiem, turklāt vairāk ir sava statusa izrādīšana nevis vajadzību apmierināšana. Stulbi, ka cilvēki sevi uzskata par visvareniem, kaut tā nemaz nav, un nostāda augstāk par pārējo dabu. Pretīgi, ka pelītes vēl ir dzīvas. Vismaz būtu uzreiz nogalinājuši nevis mocījuši dzīvniekus, košļājot dzīvus.
9 3 atbildēt

Akd nogalinat mani, pašai ir bijušas daudz žurciņas,patsanāca tā katikām pei mazuļiem. Bet lai nodarītu tam mazajam,mīligajam dzivnieciņas pāri nemūžam

7 2 atbildēt
Debilas galvas. Ir pilns ar video ieradijumiem ka ari daba plesejs savu upuri biezi sak est dzivu. Normala lieta. Tas mes cilveki esam sevi pacelusi augstak par visiem citiem. Lai gan esam tadi pat lopi ka visi citi.
9 4 atbildēt

Nu bet tie skibie pat cilveku embriju rij, ko tur par pelu mazuliem brinities

5 0 atbildēt

 emotion 

4 1 atbildēt

Nu slimi, ko lai citu pasaka...

3 0 atbildēt

Šitie peļu mazuļi atgādina OITNB 4 sezonu , kur sargs lika ēst peļu mazuli vai kukaiņus  emotion   emotion 

1 0 atbildēt

Cik es esmu ēdis delikateses, tik vienmēr pie sevis esmu nodomājis, ka šo vārdu vajadzētu aizstāt ar pretīgs, vai arī ar nekas īpašs.

1 0 atbildēt

Atkal stulbie barbari izceļas emotion 

5 4 atbildēt